hirdetés

Tesztek

Xiaomi Mijia Sneakers 4 szabadidő cipő tesztje
BanggoodcipőSneaker 4Xiaomi

Xiaomi Mijia Sneakers 4 szabadidő cipő tesztje

Jövőbe mutató technológia, nem túl olcsón

írta: Don Kartács2021.12.13.

A Xiaomi Mijia Sneaker 4 egy kifejezetten kellemes lábbeli, olyan technológiával, amit a legtöbb kínai cipő nem tud felmutatni. Nemcsak a kialakítása érdekes, hanem például a benne lévő antibakteriális betét is. Azt viszont tudni kell, hogy az ilyen szinttű modelljeiket a nyugati márkák bőven 20 000 Ft felett kínálják, de a kínaiaknak sem sikerült olyan nagyon olcsón piacra dobni a surranót. A BGHU1341 kuponnal 18 200 Ft-ot kérnek érte, ez már tartalmazza a szállítást is, illetve a Banggood az importköltségeket fizeti a kiküldött árui után.

9
/10
Xmund XD-T2 futógép teszt
BanggoodfutópadXmund

Xmund XD-T2 futógép teszt

Remek kezdőlépés

írta: Don Kartács2021.12.03.

Elég sokat szoktam futni, így értékeltem, mikor befutott a postától az Xmund futógépe, amire nyugodtan mondhatom, hogy egy "budget" termék ebben a piaci szegmensben. Az XD-T2-ért 80 500 Ft-ot kérnek a BGBFQ54 kuponkóddal, ennyiért semmit nem lehet itthon kapni, pedig, ahogyan a tesztből is látni fogjátok, nem csalták el a műszaki tartalmat, ez egy teljesértékű sport berendezés. A terméket EU raktárból küldik, ingyenes szállítás mellett, így ez egy nagyon jó dealnek ígérkezik.

8.6
/10
Bengguo X-81 és BG-090 kerékpáros telefontartók tesztje
Banggoodkerékpár

Bengguo X-81 és BG-090 kerékpáros telefontartók tesztje

Ki lopott kitől?

írta: Don Kartács2021.11.12.

Mostanában elég sok járművet és hozzájuk való cuccot teszteltünk, és ebben az értelemben a két kerékpáros mobiltartó sem lóg ki a sorból. Mindkettő mart alumínium, állítani egy csavarral  lehet, durván megfogják a mobilotokat, amire szükség is van, ha egy bringával verettek egy földúton. 3-4000 Ft közötti összegért érhetők el, a két variánsból ráadásul az egyik cseh raktárból is elérhető.

8.6
/10
XOSS G+ kerékpár komputer és kadencia szenzor teszt
BanggoodXoss

XOSS G+ kerékpár komputer és kadencia szenzor teszt

Felnőtt a nagy nevekhez

írta: Don Kartács2021.11.05.

Korábban górcső alá vettünk több IGPSPORT bringakomputert, és alapból tetszettek a termékeik, de azért nem voltak tökéletesek. Ezért berántottuk a tesztasztalra a közvetlen konkurenciájukat, a XOSS G+ nevű okoscuccot és kértünk hozzájuk egy kadencia szenzort is. Az okos kis szerkezetek igazi ár/érték bajnoknak ígérkeznek, a G+ 11 600 Ft-ba kerül a BGHU1171 kóddal, a sebességet is visszajelző XOSS Vortex-ért a BGHU1172 kuponnal pedig 6300 Ft-ot kérnek. Mindkettő kérhető Banggood Express szállítással, aminek a költsége minimális, cserébe a Banggood előre kifizeti az áfát és a vámot a termékekre.

9.6
/10
Noname szobabicikli teszt
Banggoodedzésfitneszszobabicikli

Noname szobabicikli teszt

Vissza a kínaizás kezdetére

írta: Don Kartács2021.10.30.

Mennyit ér vajon egy szobabicikli? Az Árukereső szerint a legolcsóbbak valahol 20-21 000 Ft körül kezdődnek, az überek pedig 100 000 Ft fölött kezdődnek. Van-e akkor létjogosultsága Kínából rendelni egyet 19 000 Ft-ért a BGHU1162 kuponnal? Mindent tud, amit egy ilyen edző cuccnak tudnia kell, kalóriát, időt számol, állítható a tekerés nehézsége, ráadásul ingyenes szállítással küldik, EU raktárból. De vajon milyen élőben?

5.4
/10
Xiaomi Freetie szabadidő cipő teszt
BanggoodcipőFreetieXiaomi

Xiaomi Freetie szabadidő cipő teszt

A méret a lényeg

írta: Don Kartács2021.10.23.

Cipőtesztelésben már eléggé rutinos vagyok, az elmúlt 2 évben vettem vagy 10 párat Kínából, ezek gazdagítják a RendeljKínait oldalán található cikkgyűjteményt. A Freetie márkához volt már szerencsém, és igencsak szolid lépőket ismerhettem meg a cég termékeinek személyében. Most sem vártam mást, és szerencsére nem is kellett csalódnom, egy újabb remek lábbeli került a piacra. A BGHU1098 kuponkóddal befér 10 000 Ft alá a csuka, a Banggood Express szállítás pedig 54 Ft-ba kerül, mást pedig nem is kell fizetnetek a termék után.

8.6
/10
IGPSPORT IGS10S és IGS20E kerékpár komputer teszt
.BanggoodIGS10SIGS20EIGSPORT

IGPSPORT IGS10S és IGS20E kerékpár komputer teszt

Így lesz okos a bringátok

írta: Don Kartács2021.09.30.

Két bicikli komputert is sikerült behúzni a közepesen ismert IGPSPORT márka kínálatából. Mindkettő GPS-szel felszerelt, nagyon egyszerűen használható megoldás, amelyek 25-30 órán át képesek adatokat közvetíteni számotokra. Mivel spéci szenzorokkal - például pedál érzékelő - nem szerelték fel őket, ezért bármilyen járműre, akár rollerre is felrakhatók, vagyis nagyon széleskörűen használhatók. Az IGS10S-ért a BGHU1028 kóddal 18 800, míg az IGS20E-ért a BGHU1029  kóddal 19 400 Ft-ot kérnek, és ebben már benne van az áfa- és vámmentes Banggood Express szállítás is.

Kemping főző szettek tesztje
BanggoodgázfőzőIpreetúra

Kemping főző szettek tesztje

Olcsó, kínai bushcraft

írta: Ambient2021.04.15.

Gondolkodtam ezen a bevezetésen, hogy hogyan is tudnám röviden és érthetően leírni, miért létezik ez az írás, aztán eszembe jutott, hogy fekete-fehér alapon nézve 2 különböző irányból jöhetnek az érdeklődő olvasók. Az egyik azt kérdezi, hogy mi ez és miért van ilyen teszt egyáltalán, a másik pedig azt, hogy eddig miért nem volt. Na, én most lelkességem-felvillanyozódásom két egyenlő részre osztva szólok mindkét táborhoz, hogy elmondjam, micsoda nagyszerű móka kínai kütyükkel természetjárás közben ételeket készíteni. Vegyétek hát magatokhoz eme szellemi étket.

Li-Ning Ranger TD beltéri cipő teszt
AliexpressLi-Ningpingpongsquashtollas

Li-Ning Ranger TD beltéri cipő teszt

Squash, tollaslabda és asztalitenisz kedvelőknek

írta: Don Kartács2021.02.10.

A kínai cipőgyártók nemcsak futáshoz és kültéri sportokhoz gyártanak lábbeliket, hanem beltéri sportokhoz is. Gondolom nem kell ecsetelnem, mekkora királyak a távol-keletiek asztali teniszben vagy éppen tollaslabdába. A legtöbb ilyen csukát a Badminton jelzővel látják el, de még számtalan más beltéri sporthoz alkalmasak. A lényeg persze itt is az ár, 5300 Ft körül elhozhatók és vetekszenek a nyugati márkákkal. Most egy Li-Ninget akasztottam horogra, de számtalan príma gyártót találtam még.

9.2
/10
ONEMIX All Black cipő teszt
AliexpressBanggoodfutócipőonemix

ONEMIX All Black cipő teszt

Az év egyik meglepetése

írta: Don Kartács2021.01.15.

A ONEMIX All Black cipő megérkezését nagyon vártam, de egy kicsit mást kaptam, mint amire számítottam. Singles Day alkalmával eléggé olcsó volt Aliexpressen, kb. 5-6000 Ft-ért el lehetett hozni, de Banggoodon is elérhető volt 8000 Ft körül, ami még mindig jutányos egy vízálló futócipőért. Sajnos azonban két lényegi információ hiányzott a képletből, és a fagyi egy kicsit visszanyalt, ugyanis nem egészen azt kaptam, amit vártam. Hanem mit? A lenti sorokban kell a választ keresnetek.

8
/10

hirdetés