hirdetés

Tesztek

Kemping főző szettek tesztje
BanggoodgázfőzőIpreetúra

Kemping főző szettek tesztje

Olcsó, kínai bushcraft

írta: mrgergoke2021.04.15.

Gondolkodtam ezen a bevezetésen, hogy hogyan is tudnám röviden és érthetően leírni, miért létezik ez az írás, aztán eszembe jutott, hogy fekete-fehér alapon nézve 2 különböző irányból jöhetnek az érdeklődő olvasók. Az egyik azt kérdezi, hogy mi ez és miért van ilyen teszt egyáltalán, a másik pedig azt, hogy eddig miért nem volt. Na, én most lelkességem-felvillanyozódásom két egyenlő részre osztva szólok mindkét táborhoz, hogy elmondjam, micsoda nagyszerű móka kínai kütyükkel természetjárás közben ételeket készíteni. Vegyétek hát magatokhoz eme szellemi étket.

Li-Ning Ranger TD beltéri cipő teszt
AliexpressLi-Ningpingpongsquashtollas

Li-Ning Ranger TD beltéri cipő teszt

Squash, tollaslabda és asztalitenisz kedvelőknek

írta: Don Kartács2021.02.10.

A kínai cipőgyártók nemcsak futáshoz és kültéri sportokhoz gyártanak lábbeliket, hanem beltéri sportokhoz is. Gondolom nem kell ecsetelnem, mekkora királyak a távol-keletiek asztali teniszben vagy éppen tollaslabdába. A legtöbb ilyen csukát a Badminton jelzővel látják el, de még számtalan más beltéri sporthoz alkalmasak. A lényeg persze itt is az ár, 5300 Ft körül elhozhatók és vetekszenek a nyugati márkákkal. Most egy Li-Ninget akasztottam horogra, de számtalan príma gyártót találtam még.

9.2
/10
ONEMIX All Black cipő teszt
AliexpressBanggoodfutócipőonemix

ONEMIX All Black cipő teszt

Az év egyik meglepetése

írta: Don Kartács2021.01.15.

A ONEMIX All Black cipő megérkezését nagyon vártam, de egy kicsit mást kaptam, mint amire számítottam. Singles Day alkalmával eléggé olcsó volt Aliexpressen, kb. 5-6000 Ft-ért el lehetett hozni, de Banggoodon is elérhető volt 8000 Ft körül, ami még mindig jutányos egy vízálló futócipőért. Sajnos azonban két lényegi információ hiányzott a képletből, és a fagyi egy kicsit visszanyalt, ugyanis nem egészen azt kaptam, amit vártam. Hanem mit? A lenti sorokban kell a választ keresnetek.

8
/10
Onemix Red Eagle futócipő teszt
Aliexpressfutócipőonemix

Onemix Red Eagle futócipő teszt

Olyan olcsó, el nem hiszed

írta: Don Kartács2021.01.10.

Nagyot nevettem, mikor a vám kikapta a Onemix Red Eagle futócipőmet a sorból. Sikerült a valaha volt legolcsóbb csukámat vegzálniuk, kemény 4088 Ft-ot csengettem ki érte az Alin, el is engedték további költségek nélkül. Lehet ennyiért máshol ilyen szintű futólábbelit kapni? A válasz: nem, vagyis már azért megéri elolvasni a cikket, hogy kiderüljön, mit is hoztak össze ennyiből a Onemix varrodáiban. A fenti árat természetesen 11.11-én, tonnányi Aliexpress kuponnal lefaragva, appon keresztül értem el, de a lényeg, hogy lehetséges, csak mindennek klappolnia kell.

9
/10
Li-Ning Rouge Rabbit tartós teszt
AliexpressfutócipőLi-Ning

Li-Ning Rouge Rabbit tartós teszt

Elnyűhetetlen, 800 km után is

írta: Don Kartács2020.12.17.

Ti olvasók, szeretitek a tartós teszteket, és mi szoktuk is követni az általunk ajánlott termékek egy részét, sőt mi is gyilkoljuk őket, amennyiben ezt záros határidőn belül lehet kivitelezni. Erre a témára semmi sem jobb, mint egy cipő, amit egyszerűen széjjel lehet futni. De vajon egy Li-Ning kibír annyit, mint egy Decathlonos Kalenji vagy az amerikai Asics? A lenti cikkből kiderül.

9
/10
Gyroball csuklóerősítő teszt
Aliexpressedzésgyroballpowerball

Gyroball csuklóerősítő teszt

Karantén karedzés

írta: Don Kartács2020.12.15.

Gyakorlatilag minden 11.11-én vásárolt cuccom megjött, így tesztre foghattam őket. Az egyik ilyen dolog egy gyroball volt, amit azért rendeltem, hogy a sok ülőmunka és a számítógép egyik legnagyobb hátrányát - a kézfájást - ellensúlyozzam. Mivel napi kb. 10-15 000 karaktert ütök le, ezért erősítés céljából vettem egy gyroballt, őrületes, 2500 Ft-os áron.

9.4
/10
Xiaomi Freetie cipő teszt
AliexpressBanngoodcipőFreetieXiaomi

Xiaomi Freetie cipő teszt

Lábbelinek jobb, mint nyakkendőnek

írta: Don Kartács2020.11.22.

Kicsit elgurult a gyógyszer nálam, és vettem 7 pár cipőt 11.11 alkalmával. Próbáltam a családra fogni, de sajnos az ünnepek előtt vásárolt másik 5 párra sincs mentségem, nemhogy ezekre. Egy kicsit elmozdultam a Li-Ning vonaltól, meguntam, hogy túl jó mindegyik, és nem tudok beléjük kötni, így egyik célpontomnak a Xiaomi Freetie utcai/futó lábbelijét választottam. Ráadásul az Aliexpresst is "hátba szúrtam", és a Banggoodról rendeltem 6900 Ft-ért a csukát, de legalább EU raktárból.

8.4
/10
Gaciron és Xanes bringalámpák tesztje
Banggoodbicikli lámpaGacironxanes

Gaciron és Xanes bringalámpák tesztje

Világítás fél pénzen

írta: Don Kartács2020.10.13.

Itt van az ősz, itt van újra, és vele együtt a sötétség. Ez pedig hatványozottan előtérbe tolja a különböző járművekre szerelhető világításokat, mi ebből szedtünk össze egy nagyobb adagra valót. Három front és egy hátsó bringalámpa került terítékre, az egyik ráadásul egy dupla szett, és a legdrágább darab sem került 8 000 Ft-nál többe, amiből még lejön a -30%, a BGAP115 kuponnal. Igazi budget termékek, néhány érdekes extrával, ezeket fogjuk most kivesézni.

Onemix Slant Tonge cipő teszt
Aliexpressfutócipőonemix

Onemix Slant Tonge cipő teszt

Fél lábbal a paradicsomban

írta: Don Kartács2020.09.22.

A Onemix cipői már egészen régóta kísértenek, és vannak ötleteim, hogy miért van ez. A csukáik zöme átlagos kinézetű, semmi extra, de néhány esetben annyira elgurult a medicina, hogy azt sem lehet tudni, hogy ez most "valami, vagy megy valahova". Emellett a mesterien lekopizott Nike Air MAX 2015 formát sem tudták elrontani, csak nagyon sokkal olcsóbban adni. Szóval másfél évnyi nyálcsorgatás után végre megvettem a Onemix OM164401 nevű lépőjét és egészen elégedett vagyok vele. A lábbeliért jelenleg 8500 Ft-ot kérnek, de akció keretében olcsóbban is be lehet húzni Aliexpressről.

9.6
/10
Li-Ning Mid Racing futócipő teszt
AliexpresscipőLi-Ning

Li-Ning Mid Racing futócipő teszt

Maratonman

írta: Don Kartács2020.08.26.

Mint látható, eléggé rápörögtem az olcsó, de minőségi cipők tesztelésére, így folyamatosan fogyasztom az újabb Li-Ning modelleket. A verseny szériába tartozó Mid Racing a komolyabb, maratonhoz tervezett, ultra könnyű csukák közé tartozik, így a gyártó állítása szerint benne van a technika. Ennek ellenére 29,25 USD-ért elhoztam, ami a jelenlegi dollár árfolyamon 8600 Ft-ot jelent. Mit mondhatnék rá? Igazi "bargain deal".

9.4
/10

hirdetés