hirdetés

Tesztek

Xiaomi Freetie szabadidő cipő teszt
BanggoodcipőFreetieXiaomi

Xiaomi Freetie szabadidő cipő teszt

A méret a lényeg

írta: Don Kartács2021.10.23.

Cipőtesztelésben már eléggé rutinos vagyok, az elmúlt 2 évben vettem vagy 10 párat Kínából, ezek gazdagítják a RendeljKínait oldalán található cikkgyűjteményt. A Freetie márkához volt már szerencsém, és igencsak szolid lépőket ismerhettem meg a cég termékeinek személyében. Most sem vártam mást, és szerencsére nem is kellett csalódnom, egy újabb remek lábbeli került a piacra. A BGHU1098 kuponkóddal befér 10 000 Ft alá a csuka, a Banggood Express szállítás pedig 54 Ft-ba kerül, mást pedig nem is kell fizetnetek a termék után.

8.6
/10
IGPSPORT IGS10S és IGS20E kerékpár komputer teszt
.BanggoodIGS10SIGS20EIGSPORT

IGPSPORT IGS10S és IGS20E kerékpár komputer teszt

Így lesz okos a bringátok

írta: Don Kartács2021.09.30.

Két bicikli komputert is sikerült behúzni a közepesen ismert IGPSPORT márka kínálatából. Mindkettő GPS-szel felszerelt, nagyon egyszerűen használható megoldás, amelyek 25-30 órán át képesek adatokat közvetíteni számotokra. Mivel spéci szenzorokkal - például pedál érzékelő - nem szerelték fel őket, ezért bármilyen járműre, akár rollerre is felrakhatók, vagyis nagyon széleskörűen használhatók. Az IGS10S-ért a BGHU1028 kóddal 18 800, míg az IGS20E-ért a BGHU1029  kóddal 19 400 Ft-ot kérnek, és ebben már benne van az áfa- és vámmentes Banggood Express szállítás is.

Kemping főző szettek tesztje
BanggoodgázfőzőIpreetúra

Kemping főző szettek tesztje

Olcsó, kínai bushcraft

írta: Ambient2021.04.15.

Gondolkodtam ezen a bevezetésen, hogy hogyan is tudnám röviden és érthetően leírni, miért létezik ez az írás, aztán eszembe jutott, hogy fekete-fehér alapon nézve 2 különböző irányból jöhetnek az érdeklődő olvasók. Az egyik azt kérdezi, hogy mi ez és miért van ilyen teszt egyáltalán, a másik pedig azt, hogy eddig miért nem volt. Na, én most lelkességem-felvillanyozódásom két egyenlő részre osztva szólok mindkét táborhoz, hogy elmondjam, micsoda nagyszerű móka kínai kütyükkel természetjárás közben ételeket készíteni. Vegyétek hát magatokhoz eme szellemi étket.

Li-Ning Ranger TD beltéri cipő teszt
AliexpressLi-Ningpingpongsquashtollas

Li-Ning Ranger TD beltéri cipő teszt

Squash, tollaslabda és asztalitenisz kedvelőknek

írta: Don Kartács2021.02.10.

A kínai cipőgyártók nemcsak futáshoz és kültéri sportokhoz gyártanak lábbeliket, hanem beltéri sportokhoz is. Gondolom nem kell ecsetelnem, mekkora királyak a távol-keletiek asztali teniszben vagy éppen tollaslabdába. A legtöbb ilyen csukát a Badminton jelzővel látják el, de még számtalan más beltéri sporthoz alkalmasak. A lényeg persze itt is az ár, 5300 Ft körül elhozhatók és vetekszenek a nyugati márkákkal. Most egy Li-Ninget akasztottam horogra, de számtalan príma gyártót találtam még.

9.2
/10
ONEMIX All Black cipő teszt
AliexpressBanggoodfutócipőonemix

ONEMIX All Black cipő teszt

Az év egyik meglepetése

írta: Don Kartács2021.01.15.

A ONEMIX All Black cipő megérkezését nagyon vártam, de egy kicsit mást kaptam, mint amire számítottam. Singles Day alkalmával eléggé olcsó volt Aliexpressen, kb. 5-6000 Ft-ért el lehetett hozni, de Banggoodon is elérhető volt 8000 Ft körül, ami még mindig jutányos egy vízálló futócipőért. Sajnos azonban két lényegi információ hiányzott a képletből, és a fagyi egy kicsit visszanyalt, ugyanis nem egészen azt kaptam, amit vártam. Hanem mit? A lenti sorokban kell a választ keresnetek.

8
/10
Onemix Red Eagle futócipő teszt
Aliexpressfutócipőonemix

Onemix Red Eagle futócipő teszt

Olyan olcsó, el nem hiszed

írta: Don Kartács2021.01.10.

Nagyot nevettem, mikor a vám kikapta a Onemix Red Eagle futócipőmet a sorból. Sikerült a valaha volt legolcsóbb csukámat vegzálniuk, kemény 4088 Ft-ot csengettem ki érte az Alin, el is engedték további költségek nélkül. Lehet ennyiért máshol ilyen szintű futólábbelit kapni? A válasz: nem, vagyis már azért megéri elolvasni a cikket, hogy kiderüljön, mit is hoztak össze ennyiből a Onemix varrodáiban. A fenti árat természetesen 11.11-én, tonnányi Aliexpress kuponnal lefaragva, appon keresztül értem el, de a lényeg, hogy lehetséges, csak mindennek klappolnia kell.

9
/10
Li-Ning Rouge Rabbit tartós teszt
AliexpressfutócipőLi-Ning

Li-Ning Rouge Rabbit tartós teszt

Elnyűhetetlen, 800 km után is

írta: Don Kartács2020.12.17.

Ti olvasók, szeretitek a tartós teszteket, és mi szoktuk is követni az általunk ajánlott termékek egy részét, sőt mi is gyilkoljuk őket, amennyiben ezt záros határidőn belül lehet kivitelezni. Erre a témára semmi sem jobb, mint egy cipő, amit egyszerűen széjjel lehet futni. De vajon egy Li-Ning kibír annyit, mint egy Decathlonos Kalenji vagy az amerikai Asics? A lenti cikkből kiderül.

9
/10
Gyroball csuklóerősítő teszt
Aliexpressedzésgyroballpowerball

Gyroball csuklóerősítő teszt

Karantén karedzés

írta: Don Kartács2020.12.15.

Gyakorlatilag minden 11.11-én vásárolt cuccom megjött, így tesztre foghattam őket. Az egyik ilyen dolog egy gyroball volt, amit azért rendeltem, hogy a sok ülőmunka és a számítógép egyik legnagyobb hátrányát - a kézfájást - ellensúlyozzam. Mivel napi kb. 10-15 000 karaktert ütök le, ezért erősítés céljából vettem egy gyroballt, őrületes, 2500 Ft-os áron.

9.4
/10
Xiaomi Freetie cipő teszt
AliexpressBanngoodcipőFreetieXiaomi

Xiaomi Freetie cipő teszt

Lábbelinek jobb, mint nyakkendőnek

írta: Don Kartács2020.11.22.

Kicsit elgurult a gyógyszer nálam, és vettem 7 pár cipőt 11.11 alkalmával. Próbáltam a családra fogni, de sajnos az ünnepek előtt vásárolt másik 5 párra sincs mentségem, nemhogy ezekre. Egy kicsit elmozdultam a Li-Ning vonaltól, meguntam, hogy túl jó mindegyik, és nem tudok beléjük kötni, így egyik célpontomnak a Xiaomi Freetie utcai/futó lábbelijét választottam. Ráadásul az Aliexpresst is "hátba szúrtam", és a Banggoodról rendeltem 6900 Ft-ért a csukát, de legalább EU raktárból.

8.4
/10
Gaciron és Xanes bringalámpák tesztje
Banggoodbicikli lámpaGacironxanes

Gaciron és Xanes bringalámpák tesztje

Világítás fél pénzen

írta: Don Kartács2020.10.13.

Itt van az ősz, itt van újra, és vele együtt a sötétség. Ez pedig hatványozottan előtérbe tolja a különböző járművekre szerelhető világításokat, mi ebből szedtünk össze egy nagyobb adagra valót. Három front és egy hátsó bringalámpa került terítékre, az egyik ráadásul egy dupla szett, és a legdrágább darab sem került 8 000 Ft-nál többe, amiből még lejön a -30%, a BGAP115 kuponnal. Igazi budget termékek, néhány érdekes extrával, ezeket fogjuk most kivesézni.

hirdetés