hirdetés

Hírek

Redmi 8 és 8A specifikációk
Redmi 8Redmi 8AXiaomi
írta: Don Kartács2019.10.10.

Redmi 8 és 8A specifikációk

Sok örömteli változás

Úgy látszik a kínaiak meghallgatták az európai – és indiai - vásárlók fohászait, ugyanis az új Redmi széria kapcsán elkezdték kisatírozni a specifikációk közül a nyomorúságosabb tételeket. Végre lesz 4/64-es kiszerelés, gyorstöltés, mélységélesség állításhoz segédlencse a fő kamera mellett, maradnak a Snapdragon központi magok, és hatalmas, 5000 mAh-s akkumulátor, amivel jó eséllyel új üzemidő bajnokot köszönthettek az alsó-közép kategóriában. Az árakat még nem nagyon lehet tudni, de ha az előző Hetes sorozatból indulok ki 40, illetve 30 000 Ft körül kezdődhet az értékesítés.

Insta 360 Go kamera
BanggoodInsta 360Insta 360 Go
írta: Don Kartács2019.10.08.

Insta 360 Go kamera

Mini méret, nagy tudás, szuper ár

Itt a méltán híres Insta 360 One X kistestvére, az egylencsés, sokkal olcsóbb Insta 360 Go. A 60 000 Ft körüli ár miatt azt tippelem, hogy ez fog igazán elterjedni, hiszen az alaptulajdonságai – szoftver, stabilizálás, szabad forgatás a térben – megegyeznek a drágább modellel, és még ennek a kütyünek is 2.7K a felbontása. A kis méret ráadásul korlátozott folyadékállósággal társul, ami kifejezetten alkalmassá teszi vízi és téli sportok eseményeinek rögzítésére.

Teclast T30 tablet
Gearbest
írta: Don Kartács2019.10.07.

Teclast T30 tablet

Tényleg speciális lett

A tablet felhozatal 2019-ben meglehetősen hitványra sikeredett. Nem véletlenül nem írtam jó vételekről az elmúlt 10 hónapban, egyszerűen nem volt miről. Reméltem, hogy a kínaiak a tűzijátékot a karácsonyi időszakra tartogatják, legalábbis erről tanúskodik a most megjelent Teclast T30, ami kifejezetten erős ajánlat lett. Android 9 pörög a 4/64-es rendszeren, a 10,1 colos kijelző alatt egy 8000 mAh kapacitású telep adja az energiát, a központi egység az új Helio P70 architektúrára épül, és nemcsak duális WiFi sávval, de 4G-vel is kommunikál. Még csak nem is drága, 61 000 Ft ez a hatalmas tepsi, amihez grátiszban egy 3000 forintos támasz is jár.

DJI Osmo Action akciókamera
DJIGeekbuying
írta: Don Kartács2019.10.06.

DJI Osmo Action akciókamera

Újra indul a kamera keringő

Már nem is tudom hány konkurens akarja a kést a GoPro torkának szorítani, de az SJCAM, az Insta 360, a Gitup biztosan, és most egy újabb fajsúlyos ellenfél, a drónkirály DJI is a színpadra lépett. Tulajdonképpen ez jó hír, hiszen termékeik kiváló képminőségükről, remek stabilizálásukról és kifejezetten innovatív újításaikról ismertek, gondoljunk csak a tárgykikerülő drónjaikra. A cerka vastagon fogott, mikor a PR beárazta a terméket, a 133 000 Ft-os összeg GoPro 7 szintű, de úgy néz ki, a tudása is az.

SJCAM SJ9 Strike akciókamera
BanggoodSJCAMSJCAM 9
írta: Don Kartács2019.10.04.

SJCAM SJ9 Strike akciókamera

Tapossa a GoPro sarkát

Jön a karácsony, jönnek az új modellek, most az SJCAM dobta piacra az SJ8 szériát leváltó, meglepő módon SJ9-re elkeresztelt kameráját. Az SJ8 Plus és Pro modellt nagyon szerettük, mi is használunk két darabot, így nehezen tudtam elképzelni, miben léphetett előre a kamera. Pedig a teljes vízállóság, a megnövelt akkumulátor, a nagyobb érintőképernyő, a vezetéknélküli töltés, 4K 60 FPS felbontás és fejlesztett elektronikus stabilizálás mind olyan extra, amit a BGSJCAM9Strike kuponkóddal 65 000 Ft-ba kerülő modell magáénak tudhat.

Ninebot Max G30 roller
GearbestNinebot MaxNinebot Max G30
írta: Don Kartács2019.09.30.

Ninebot Max G30 roller

Bika motor, megbízhatóbb gumi

Másfél évvel ezelőtt az olcsó roller őrületet a Ninebot által felvásárolt Segway kezdte el az ES szériával, amit pedig a Xiaomi tolt pénzzel. Az viszont gyorsan kiderült, hogy a százezer forintos kategória fölötti gépekre is van igény, így piacra dobták a Ninebot Max modellt. 65 kilométeres hatótáv, defekttűrő gumi, 30 km/órás végsebesség, 10 colos kerekek és még néhány nyalánkság jár a szerintem meglehetősen magas, 243 000 árért, de megy ez még lejjebb is.

Érkezik a Xiaomi MIUI 11-es verziója
MIUI 11Xiaomi
írta: Don Kartács2019.09.29.

Érkezik a Xiaomi MIUI 11-es verziója

Szebb, letisztultabb felület

Nyakunkon a Halloween és az Android 10 megjelenése. Ilyenkor minden gyártó igyekszik hónolni egy kicsit egyedi szoftvereiken vagy kiadni egy új főverziót. Ez a Xiaomi esetében a MIUI 11-ben nyilvánul meg, és végre van egy listánk azzal kapcsolatban is, hogy mely készülékekre nagyjából mikor várható a frissítés.

Xiaomi Mi 9 Lite okostelefon
GearbestXiaomiXiaomi Mi 9 Lite
írta: Don Kartács2019.09.27.

Xiaomi Mi 9 Lite okostelefon

Könnyűvérű szépség

Nem lennék meglepve, ha ti, kedves olvasók elvesztettétek volna a fonalat a Xiaomi telefonok névképzése kapcsán. Ez nem a ti hibátok, hanem  a legújabb agymenés eredménye, hogy a Mi 9 mellé egy Mi 9T, egy Mi 9T Pro, Mi 9 SE és most már a Mi 9 Lite is érkezik. Ez utóbbi mobil különlegessége, hogy egyes elemeiben veri a Mi 9-et is, hiszen egy jóval újabb készülékről van szó. A kiváló alapok azonban maradtak, AMOLED kijelző, Snapdragon 710-es SoC, 6 GB RAM és még néhány apróság, amely könnyebbé teszi az életeteket. A poén az, hogy máris van rá kupon, így már 79 500 Ft-tól elérhető az újdonság.

Kospet Optimus Pro vs. Ticwatch Pro okosórák
GearbestKospet OptimusOkosóra
írta: Don Kartács2019.09.26.

Kospet Optimus Pro vs. Ticwatch Pro okosórák

Megoldva a rövid üzemidő?

Az Androidos okosórák egyik legnagyobb problémája a rövid üzemidő. Gyakorlatilag olyan sűrűn kell töltenetek őket, mint egy mobiltelefont, szóval a két napnak már nagyon kell örülni. Erre azonban van megoldás, meg kell duplázni a kijelzőket vagy éppen a processzorokat, és máris nyerhető néhány nap üzemidő fronton. A Kospet Optimus Pro az előbbi, a nagyobb nevű Ticwatch Pro az utóbbi megoldást választotta, ami ár fronton elég markáns – 49 000, illetve 73 000 Ft – eltérést jelent.  Azért hogy ez az összeg ne legyen magasabb, EU Priority Line szállítással operáljatok, ami áfa és vámmentes.

Megjöttek az új Xiaomi zászlóshajók
Mi 9 ProMi Mix 4Mi Mix AlphaMIUIokostelefonXiaomi
írta: Atika2019.09.24.

Megjöttek az új Xiaomi zászlóshajók

Itt a Mi 9 Pro és a Mi Mix Alpha

A Xiaomi, ahogyan azt már korábban tudni lehetett, bemutatta a legújabb telefonjait a Mi 9 Pro és a Mi Mix Alpha alias Mi Mix 4 képében. Már sokan vártunk ezekre a készülékekre, ugyanis régóta pletykálnak már mindenfélét róluk, ráadásul az elmúlt pár napban még jobban felcsigázta a cég a közönséget a promóciós képekkel. Nézzük, hogy mit is tudnak az új zászlóshajók.

hirdetés