hirdetés

Önürítős robotporszívó 100 000 Ft-ért?

A Proscenic X1 ára lassan lekúszik a mágikus határig

hír
Önürítős robotporszívó 100 000 Ft-ért? 1

Forrás: Geekbuying

írta: Don Kartács
2023-05-12

Elég sok Procenic terméket teszteltünk már, most éppen az X1 önürítős porszívójukat gyúrjuk, a teszt hamarosan érkezik. Elöljáróban annyit elárulhatok, hogy látva az eszköz tudását, erőteljesen indokolatlannak érződnek egy átlagos lakásba a 2-300 000 Ft-os porszívók, hiszen a PROSCX1  kuponnal 101 300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért hazavihető ez az eszköz EU raktárból, ami iszonyatosan közel van a lélektani 100 rongyos határhoz.

Sőt a platniját is rezgeti, tehát már inkább felmos mint feltöröl. Ami a formáját illeti, a LiDAR szenzor az orrába került, ezért a szokottnál 2 centivel alacsonyabb, jobban befér az ágy meg a cipőtartó alá. A védjeggyel ellátott navigációs rendszer neve PathPro, kíváncsian várom, hogyan teljesít majd a valóságban.

Összefoglalva a fentieket, a Proscenic X1 minimum egy decens porszívó, a konkurensek ára alatt. És mivel a legtöbb magyar család nem dúskál az anyagi javakban, viszont nekik is kell rendszeresen takarítaniuk, a két dolognak van egy közös keresztmetszete. A 100 000 forint – meg egy kis apró – egy olyan árszint, amiért a konkurensek nem nagyon adnak önürítős megoldásokat, így az X1 a PROSCX1  kuponnal szinte mindegyiknél olcsóbb. 101 300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek érte EU raktárból, így ez az ajánlat egyre inkább esik a nagyon meggondolandó kategóriába.

hirdetés