hirdetés

Kétféle új T-bao mini PC is érkezett

AMD és Intel egymással szemben

hír
Kétféle új T-bao mini PC is érkezett 1

Forrás: Banggood

írta: SonkaMod
2023-04-18

A T-bao műhelyéből egyszerre debütált két nagyon hasonló mini PC, amiből az egyik Intel alapokra épült, a másik pedig AMD-re. A szokásos nagyon kedvező árak mellett ezek a típusok komolyabb munkára is megfelelők, nem spórolták ki belőlük a hardvert, és ugyan dedikált videókártya nincs bennük, mégis nagyon ajánlott vételek, csak éppen nem a játékosok számára.

T-bao MN56U – Hasonló, csak éppen AMD-ben

Talán nem véletlen, hogy ezt a két gépet egyszerre nyomta ki a piacra a gyártó, mert az előző konfigurációhoz merőben hasonlít ez is, csak éppen más a platform. Egy AMD Ryzen 5 5625U ketyeg benne, ami egy újabb, alig egy éves lapka, és tartozik hozzá az AMD Radeon Graphics 7 integrált grafikus gyorsító. Memóriából 8 vagy 16 GB-ot kapunk, háttértárból pedig 256 vagy 512 GB-os M.2 SSD-t. Itt is adott a WiFi 6 és a Bluetooth 5.0 szabvány, és bővíthető 2,5″-es SATA III-as eszközzel.

Csatlakozók bőségesen kerültek erre a modellre is, hátul a tápot type-C csatlakozón keresztül kapja, mellette pedig van két LAN port, egy HDMI, egy DisplayPort, két USB 2.0 és még egy kensington zár is. Az előlapon két USB 3.0 található, illetve nagyon jó, hogy ide is fért rá egy Type-C. A konfiguráció nem csupaszon érkezik, a Windows 11-es verziója fut rajta, amit jogtisztán, előretelepítve meg is kapunk.

Leheletnyivel olcsóbb ez a gép, mint az MN22, de ugyanaz az ársáv. A 8/256 GB-os modell a BGXIFD545  kuponkóddal vihető 123 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért, az erősebbik kiadás pedig a BGXIFD546  kuponnal rendelhető 135 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért, ingyenes házhozszállítással.

hirdetés