hirdetés

Hírek

Mi Band és Honor Band killer?
aktivitásmérőRealme
írta: Don Kartács2020.03.06.

Mi Band és Honor Band killer?

Megjelent a Realme Band

Elsütöttem a killeres olcsó poént a címben, így felhívva a figyelmeteket arra, hogy a komolyan vehető cégek száma a kínai aktivitásmérő szegmensben háromfősre duzzadt: a Xiaomi és a Huawei mellé beugrott az Oppo olcsó brandje a Realme.  Nagyjából azt tudja, amit a Honor Band 5 és a Mi Band 4, de néhány dolgot megtrükköztek, például a töltést. Az ára pedig igen versenyképes, 1500 rúpia, ami durván 6000 Ft-nak felel meg. Izgi versenyre van kilátás a közeljövőben.

Xiaomi Roidmi NEX
állóporszívóXiaomi
írta: Don Kartács2020.02.22.

Xiaomi Roidmi NEX

Ez lesz a következő porszívód

Az első igazán jó kínai állóporszívó a Xiaomi Roidmi F8 volt, 2018 elején. Azóta is hiába próbált a Jimmy, a Dreame és a többi Xiaomival kooperáló gyártó egy ennél jobb terméket a piacra dobni, nem igazán sikerült nekik. A Roidmi viszont szereti duplán besöpörni a babérokat, így kiadták a Bluetooth-os csoda utódját, a NEX-et. Jelenleg ez az egyetlen olyan porszívó, ami duális HEPA filterrel szerelt, képes feltörölni és fotoszenzitív LED sor van az elején, ez a csúcsok csúcsa. Igaz, árban is, 117 000 Ft-ot kérnek érte az 4I3YX7KL kuponnal, viszont ennél nincsen feljebb jelenleg. Szerencsére EU raktárból érkezik, vagyis nincs áfa/vám és gyorsan ide is ér.

Frissebb, ropogósabb
áfaGYIKGyorstalpalóPaypalvám
írta: Don Kartács2020.02.21.

Frissebb, ropogósabb

Megújult a Tudnivalók Szakmai Gyorstalpaló része

Megújult munkásságunk egyik ékköve, a Tudnivalók szekció Szakmai Gyorstalpaló része, amely igyekszik minden kérdésetekre választ adni, legyen szó robotporszívókról, drónokról, okosórákról, de segít eligazodni a neobankok világában is. Az oldal ezen része esett most át egy alapos ráncfelvarráson, illetve egészült ki a méltán népszerű aktivitásmérők, okos- és sportórák szekcióval.

Shake it Baby
robotporszívóXiaomiXiaomishop
írta: Don Kartács2020.02.13.

Shake it Baby

Már kaphatók itthon a Xiaomi új feltörlős robotporszívói

Pár napja adtuk csak ki a Xiaomi Roborock S5 Max robotporszívóról a tesztünket, erre ma érkezett a hír, hogy a magyarországi Xiaomishopba megérkeztek az újgenerációs eszközök. Az árazásuk nem üt annyira szíven, mint az S5 Max esetében, ráadásul az egyik egy optikai érzékelővel térképezi fel a lakást, a Mop Pro pedig képes riszáló mozdulatokat végezni felmosás közben, így végre tényleg képes feldörgölni a makacsabb koszfoltokat is. Persze sok egyebet is tudnak, lássuk, mik azok.

Aliexpress  EU raktárak keresése
AliexpressEU raktár
írta: Don Kartács2020.02.05.

Aliexpress EU raktárak keresése

Újabb, gyorsabb, kényelmesebb módszer

Régebben írtam már az Aliexpress egyik legnagyobb hátrányáról, a nehezen kereshető EU raktárakról, erről itt olvashattok. Azonban egyik leghűségesebb olvasónk talált egy másik módszert is, ahol nem kell a link mögé mindenféle kapcsolókat irkálni, csak az Aliexpress oldalát használni. Lássuk, nektek hogyan tetszik az új módi.

DJI Ronin SC kamerastabilizátor
ApavlogDJIRonin
írta: Don Kartács2020.01.31.

DJI Ronin SC kamerastabilizátor

Az új gimbalkirály

Az Apavlog szerzője, Mesterházi Dávid csinált egy videót a DJI Ronin SC-ről, ehhez hasonló gimbalt mi is teszteltünk tavaly, Feiuytech G6 Plus néven. A DJI terméke persze sokkal több mindent tud, 2 kilogrammig képes kamerákat fogadni, működik kétoperátoros módban, képes a fókusz állítására, tonnányi elektronikus funkcióval – pl. tárgy és személykövetés – rendelkezik, szóval igazi csúcsterméke a kézi stabilizátoroknak. Lássuk, Dávid mit hozott ki belőle.

Xiaomi Mi Watch Color – színes egyéniségeknek
GearbestMi watch colorXiaomi
írta: hajas2020.01.15.

Xiaomi Mi Watch Color – színes egyéniségeknek

Pár nappal ezelőtt írtunk a Xiaomi Mi Watch Color-ról, és remek hírt hoztam azoknak, akik várták az érkezését: a Gearbesten már kapható a készülék, ráadásul EU priority line szállítással áfamentesen rendelhetitek meg a készüléket, 62 000 forintot kérnek érte. Sajnos jelenleg még csak 2 színben érhető el, de ez a kínálat biztosan bővülni fog a közeljövőben.

Tronsmart T6 Plus Upgraded Edition
GeekbuyingTronsmartTWS
írta: Don Kartács2020.01.14.

Tronsmart T6 Plus Upgraded Edition

A jó lehet még jobb?

A Tronsmart T6 Plus az elmúlt évek egyik legjobb kültéri hangszórója volt, vitték is a népek, mint a cukrot. Alacsony ár, kellemes hang, ütős kinézet és képes volt TWS módban, sztereóként is működni. Ez a kiváló szerkezet esett át egy ráncfelvarráson, aktualizálták a műszaki paramétereket a 2020-as évnek megfelelően, ráadásul az ára is alig változott: 21 000 Ft-ot kérnek érte a 4APG4M3Q kuponnal.

BlitzWolf BW-AT1, egy sportos okosóra
BanggoodBlitzWolfBW-AT1Okosóra
írta: hajas2020.01.13.

BlitzWolf BW-AT1, egy sportos okosóra

A BW-AT1 egy igen olcsó okosóra a Blitzwolftól, az első 2300 vásárló 5900 forintért rendelheti elő, utána lépcsőzetesen emelkedik az ára, ezért érdemes sietni, ha olcsón szeretnétek hozzájutni a készülékhez. Sportos dizájnt kapott, 3 különböző szilikonszíj közül választhattok: fekete, szürke és piros, amiket ráadásul cserélni is lehet. Érdemes minél előbb előrendelni, ha jó áron szeretnétek megvásárolni a nektek leginkább tetsző változatot.

Új ütős Amazfit termékek a CES kiállításon
AmazfitAmazfit Bip SAmazfit PowerBudsCES 2020HuamiOkosóra
írta: hajas2020.01.10.

Új ütős Amazfit termékek a CES kiállításon

Vége a várakozásoknak, a CES kiállításon a Huami bemutatta egyik legkedveltebb modelljének, az Amazfit Bip utódját, a Bip S-t. Elsőre talán sok különbséget nem vehetünk észre, hisz nagyon hasonlít az elődre, viszont tartalmaz igen hasznos újításokat. Értékesítése várhatóan valamikor februárban kezdődik. Szintén az év második hónapjában érkezik egy új, vezeték nélküli fülhallgató is, az Amazfit PowerBuds, amivel a gyártó szeretne belépni a TWS fülesek piacára, és a bemutatójuk alapján elég komolyan gondolják.

hirdetés