hirdetés

Hírek

BlitzWolf BW-AT1, egy sportos okosóra
BanggoodBlitzWolfBW-AT1Okosóra
írta: hajas2020.01.13.

BlitzWolf BW-AT1, egy sportos okosóra

A BW-AT1 egy igen olcsó okosóra a Blitzwolftól, az első 2300 vásárló 5900 forintért rendelheti elő, utána lépcsőzetesen emelkedik az ára, ezért érdemes sietni, ha olcsón szeretnétek hozzájutni a készülékhez. Sportos dizájnt kapott, 3 különböző szilikonszíj közül választhattok: fekete, szürke és piros, amiket ráadásul cserélni is lehet. Érdemes minél előbb előrendelni, ha jó áron szeretnétek megvásárolni a nektek leginkább tetsző változatot.

Új ütős Amazfit termékek a CES kiállításon
AmazfitAmazfit Bip SAmazfit PowerBudsCES 2020HuamiOkosóra
írta: hajas2020.01.10.

Új ütős Amazfit termékek a CES kiállításon

Vége a várakozásoknak, a CES kiállításon a Huami bemutatta egyik legkedveltebb modelljének, az Amazfit Bip utódját, a Bip S-t. Elsőre talán sok különbséget nem vehetünk észre, hisz nagyon hasonlít az elődre, viszont tartalmaz igen hasznos újításokat. Értékesítése várhatóan valamikor februárban kezdődik. Szintén az év második hónapjában érkezik egy új, vezeték nélküli fülhallgató is, az Amazfit PowerBuds, amivel a gyártó szeretne belépni a TWS fülesek piacára, és a bemutatójuk alapján elég komolyan gondolják.

Lecke a konkurenciának: UMIDIGI Uwatch3 okoskarkötő
okoskarkötőUmidigiUwatch3
írta: hajas2020.01.10.

Lecke a konkurenciának: UMIDIGI Uwatch3 okoskarkötő

Az Umidigi egyre komolyabban veszi az olcsó okoskarkötők piacát, igyekszik lépést tartani a versenytársakkal. A Xiaomi Mi Band 4, a Honor Band 5 és a BlitzWolf BW-HL1 kihívója, az Uwatch3 a gyártó negyedik terméke ebben a kategóriában, melynél prémium hatású fémre cserélték a készülékház borítását. Az ultrakönnyű kütyü mindössze 38 grammot nyom, és három különböző színben érhető el. A súlya mellett jelenleg az ára is alacsony, az első 100 rendelőnek mindössze 9000 forint, érdemes sietni.

Okosórákra is beköltözött a Curve
Curvefintechpénz
írta: Don Kartács2019.12.15.

Okosórákra is beköltözött a Curve

Itt a Garmin, a Fitbit és a Sony Wena támogatás

A Curve az egyik legmenőbb ingyenes fintech szolgáltatás mostanában, és most újabb platformokkal bővült a felhasználás köre: végre 3 jelentős okosóragyártót is felvettek a palettájukra. Így akinek a fenti eszközökre esett a választása, az a továbbiakban telefon nélkül, a csuklóján viselt okoseszközökkel is tud fizetni. Mivel a Curve egy kártyaaggregátor szolgáltatás, ezért teljesen mindegy, milyen bankkártyátok van, a Curve az összest kezeli.

Hubsan Zino 2 drón
DrónGearbestHubsan
írta: Don Kartács2019.12.12.

Hubsan Zino 2 drón

Mavic killer sokkal olcsóbban?

Nem sok idő telt el azóta, hogy körberajongtam a Hubsan Zinot, ami 75 000 Ft-ért kiváló vétel volt, és ti is szerettétek. Nem véletlen, stabilizált 4K 30 FPS képes gépet ennyiért senki nem adott. A második széria azonban szinte minden paraméterében túltesz az előzőn: nőtt az üzemidő, a hatótáv, optikai szenzorral stabilizálja a magasságát, fejlődött a távirányító, és már a kamera is 4K 60 FPS-sel képes a videókat rögzíteni. Az ára 120 000 Ft körül alakul, ami még bőven a Mavic széria alatt marad, de a Xiaomi Fimi X8 SE-t is szorongatja.

Megjelent a Fosta, az igazi postafikázó oldal
fostaMagyar Postaszállítás
írta: SonkaMod2019.12.03.

Megjelent a Fosta, az igazi postafikázó oldal

Hiánypótló oldalra bukkantunk, ami sokunk életét megkönnyítheti. Mármint olyan értelemben, hogy a Posta iránt érzett időszakos utálatunkat ráönthetjük az internetre, ezzel még egy picit segítve is másoknak. A webes applikáció a Google beágyazott térképén mutatja meg, hogy mely magyarországi körzetben van a legtöbb probléma a csomagkezeléssel.

Xiaomi Mi Note 10 okostelefon előzetes
Black Friday 2019Mi Note 10Note 10Xiaomi
írta: Don Kartács2019.11.29.

Xiaomi Mi Note 10 okostelefon előzetes

A 108 tonnás ütés

Készül a Xiaomi Mi Note 10 tesztje, de úgy gondoltuk, hogy megkönnyítendő a döntéseteket, kiadunk egy előzetest, ami nagy vonalakban bemutatja, mit tud a telefon. 108 Megapixeles fő kamera, brutális fotós képességek, gyors hardver, nagyon szép, lekerekített AMOLED kijelző, 20 V-os gyorstöltés, szenzor garmada. Új király született a Xiaominál 135 000 Ft-ért?

Apavlog Mesterházi Dáviddal
ApavlogFiido D3SMesterhazi David
írta: Don Kartács2019.11.22.

Apavlog Mesterházi Dáviddal

Vicces videós anyagok egy többgyermekes apukától

Örömmel jelentjük be, hogy együttműködésre léptünk az Apavlog atyjával, Mesterházi Dáviddal. A továbbiakban több közös projektünk is lesz a nagynevű videóssal, akit az Attraktor című műsorból is ismerhettek. Jelenleg új YT csatornáját gyarapítja, aminek témája a többgyerekes apukák kihívásokkal teli, de vidám életmódja. Együttműködésünk keretében ő is fog kínai kütyüket véleményezni a videóiban, természetesen merőben más szemszögből, mint mi. Emiatt is érdemes bekövetnetek a csatornáját, de a kínais tartalmait a cikkeinkbe beágyazva is megtaláljátok majd.

Xiaomi Stratos 3
GearbestGeekbuyingStratos
írta: Don Kartács2019.11.15.

Xiaomi Stratos 3

Jaj a konkurenciának és az elődöknek

A Xiaomi a Huamivel közösen végre piacra dobta az Amazfit Stratos 3-at -, amivel valószínűleg komoly zavart okoz majd a 70 000 Ft alatti okosórák szegmensében. Az előző szériát jelentősen továbbfejlesztették, új kijelző, zenelejátszásra alkalmas tárhely, tonnányi szenzor, 19 sport támogatása, 14 napos üzemidő „ultra endurance” módban és még szebb dizájn. Ráadásul azért is érdemes beszélni az óráról, mert lassan itt a Xiaomi házon belül fejlesztett terméke is, így igen szoros verseny várható.

Felpatch-eltük a RendeljKínait oldalát!
fejlesztésRendeljKínait
írta: molcsa2019.10.16.

Felpatch-eltük a RendeljKínait oldalát!

Javított kereső, új funkciók és módosítások

Egy komolyabb változtatáscsomagot tettünk közzé az oldalunkon, amivel igyekeztünk még felhasználóbarátabbá és átláthatóbbá tenni a RendeljKínait-ot. A változástatások során a ti véleményeteket is nagy mértékben figyelembe vettük, ezúttal is köszönjük a visszajelzéseket. Lássuk, mi változott!

hirdetés