hirdetés

Debütált a Xiaomi Smart Band 8

Van újdonság

hír
Debütált a Xiaomi Smart Band 8 1

Forrás: AliExpress, Mi Bunny Store

írta: SonkaMod
2023-04-20

A rendkívül nagy népszerűségnek örvendő Xiaomi Mi Band széria legújabb tagja jelent meg, immáron Smart Band 8 néven. A kütyü sikeresen meg tudott újulni idén is, és hozott egy rakásnyi új funkciót, ami miatt érdemes lesz váltani rá. Bár egyelőre csak Kínában kapható, természetesen már Aliexpressről rendelhető, a későbbiekben pedig biztosan meg fog jelenni az európai piacon is.

A másik pedig az, hogy rengetegféleképpen lehet variálni. Bődületesen sok számlap van hozzá, ráadásul több, mint 100 már megkapta az Always On Display funkciót is, illetve szíjakból is nagyon sokféle kapható. Még nyakbaakasztós kiegészítő is van, amivel kvázi medálként hordhatjuk a Smart Band 8-at.

Szintén muszáj megemlíteni a betyáros üzemidőt, ami átlagos használat mellett 16 nap, és bekapcsolt AOD-vel is megugorja a 6 napot. Ez gyakorlatilag azt jelenti, hogy alig kell tölteni az eszközt, ráadásul a 190 mAh-s telep egy óra alatt feltölt.

Mindig jó kérdés, hogy mennyi az annyi, mennyit kérnek az új modellért. A Xiaomi ezt a variánst is nagyon olcsón adja Kínában, ami 249 jüant jelent NFC nélkül és 299 jüant NFC-vel. Ez nagyjából 12 500 és 15 000 forintot jelent, de nyilván ez itthon drágább lesz, ám egyelőre nem is elérhető még. Aliexpressen viszont rendelhető, ahol már megkapjuk 21 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért.

hirdetés