hirdetés

A Kukirin M5 Pro egy robogót is képes kiváltani

Új modell, sok hasznos extrával

hír
A Kukirin M5 Pro egy robogót is képes kiváltani 1

Forrás: Geekbuying

írta: Don Kartács
2023-05-03

A Kugoo – mert ne legyenek kétségeitek, a Kukirin M5 Pro is az – ontja magából az új modelleket. A mostanival azonban lehet hogy betaláltak egy olyan rétegnek, akik eddig 50-es robogókat használtak, hiszen az M5 Prón lehet ülni, van rajta csomagtartó, papíron elmegy 70 kilométert, a végsebessége 52 km/óra, kapott lengéscsillapítókat, szóval egy szaladgálós járműnek is befogható. Az RCsTechM5PRO  kuponkóddal 306 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vihető haza, a szállítás pedig EU raktárból ingyenes.

A kormány magassága állítható, illetve le is hajtható,

így nagyobb autók csomagtartójába betehető a kétkerekű. Mondjuk nem lesz egy könnyű mutatvány, hiszen 36 kilogrammot nyom, de a hasonló erejű és méretű rollerek mind ilyen nehezek.

A megállásról duális tárcsafékek gondoskodnak,

illetve meglehetősen brutális lámpákkal látták el az M5 Prót. Elöl 100 W-nyi teljesítményt adnak le a „reflektorok”, hátrafele pedig 2 piros lámpa világít, az egyik pedig féklámpa funkciót is betölt. Van továbbá 3 kiegészítő lámpatest, összesen így 7 fényforrás segíti hogy ne csak lássatok, hanem titeket is meglássanak a forgalomban. A fellépője több mint 25 centiméter széles, ez is a kényelmes üléshelyzetet, és a viszonylag nagy távolságokon való ingázást segíti.

A járműért az RCsTechM5PRO  kuponkóddal 306 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek, a szállítás pedig EU raktárból ingyenes. Vajon lehet alternatívája egy robogónak? Mondjátok meg ti!

 

hirdetés