hirdetés

Megjelent az Alldocube iPlay 50 Mini, kisméretű tablet

Végre egy kisebb modell

hír
Megjelent az Alldocube iPlay 50 Mini, kisméretű tablet 1

Forrás: Banggood

írta: SonkaMod
2023-05-10

A tabletgyártókat is elkapta a megalománia, és egyre nagyobb kijelzős modellekkel rukkolnak elő, és már alig lehet kapni 10″ alatti darabokat. A legtöbben nem is keresnek ilyeneket, de aki mégis, annak általában fontos a méret, és bosszankodhat, hogy alig van választék. Az Alldocube iPlay 50 Mini ezért lett egy nagyon jól pozícionált termék, mert ez végre egy kicsi, 8,4 inch-es készülék, a hardver pedig nagyon megfizethető így sokak számára nyújt nagyon jó alternatívát, akik kicsi tabletet szeretnének.

Támogatja a kétcsatornás WiFi-t, lehet bele SIM kártyát tenni, és így mobilhálózaton internetet használni, került bele Bluetooth és GPS. Az eszköz rendelkezik Widevine L1-es tanúsítvánnyal, ami azt jelenti, hogy akár 4K-ban is mennek rajta a streamingszolgáltatók anyagai, amit a mai napig sok kínai tablet nem tud garantálni. 4000 mAh kapacitású akkumulátor van benne, de nem szól róla a sajtóanyag, hogy mennyit bír menni egy töltéssel. Ha lemerült, akkor Type-C porton keresztül lehetséges újratölteni. Elő-és hátlapi kamerája is van, jelzésértékű 5 MP-es szenzorokkal, de nyilván nem is ezzel fogjuk a legjobb képeket készíteni, inkább csak videótelefonálásra való.

Az Android 13-as Alldocube iPlay 50 Mini egy nagyon kellemes eszköznek ígérkezik, hiszen egy abszolút jól használható hardvert kapunk, egy meglepően kicsi készülékben. Az árazásával sem lehetünk elégedetlenek, előrendelésben is elég olcsó lenne, de a BGALIP50MN  kuponkóddal mindössze 30 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül, teljesen ingyenes házhozszállítással. Azt hiszem, hogy ennél jobb árat nem is kívánhatnánk.

hirdetés