hirdetés

Érdekes elektromos bringa jelent meg Bezior M2 Pro néven

Dögös, retro elemek a kerékpáron

hír
Érdekes elektromos bringa jelent meg Bezior M2 Pro néven 1

Forrás: Geekbuying

Don Kartács
írta: Don Kartács
2023-06-22

A Bezior M2 Pro egy olyan elektromos bringa, ami hűen hozza a retró életérzést. Azért az 500 W-os motorteljesítmény sem mellékes, ahogyan a 100 km-es elméleti hatótáv sem, de igazából ezt a kétkerekűt a kinézete és a kényelme fogja eladni, hiszen például a méltán híres Selle Royal szállítja a nyerget, de a kormánymagasság is állítható. Nem olcsó a bringa, 310 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek érte az NNNBM2PRO  kuponkóddal, viszont a szállítás ingyenes, és EU raktárból érkezik a „verda”.

Ha hagyományos üzemmódban használnátok a 26 colos kerekekkel szerelt járművet, akkor ebben egy hétfokozatú Shimano váltó lesz a segítségetekre.

Ilyenkor érdemes eltávolítani az akkumulátort is, hogy ne kelljen felesleges súlyt cipelnetek, illetve így a 26 kilogrammos tömeg is mérsékelhető pár kilóval. Extraként említhető az első és hátsó lámpa, a mechanikus csengő, az állítható magasságú kormány, illetve az első villák, amik az úthibákat hivatottak kisimítani. A viszonylag prémium elemeket is tartalmazó, alapvetően kényelemre kihegyezett kerékpárért 310 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek érte az NNNBM2PRO  kuponkóddal, a szállítás ingyenes, és EU raktárból érkezik a „verda”. Érdemes a magyar árakkal összevetni, azok lényegesen magasabbak, mint a Geekbuyingon elérhető hasonló járművek.

hirdetés