hirdetés

Kategória gyilkos a költséghatékony Realme C53 telefon

Retteghet a középkategória

hír
Kategória gyilkos a költséghatékony Realme C53 telefon 1

Forrás: AliExpress, Smart Life-Global Store

írta: SonkaMod
2023-07-14

Vadiúj telefon a Realme C53, most júniusban jelent meg és szerintem az egyik legérdekesebb készülék a gyártótól mostanában. Persze a csúcsgépeik jobbak, a C53 csak egy olcsó készülék, viszont pont ezért izgalmas, mert viszonylag kevés pénzért kapunk egy kiváló hardvert. A telefon viszonylag erős, nem spórolták ki belőle az extrákat sem és még megjelenésében is szép, bár egyedinek azért nem mondanám.

A telefon 4G képes, még nem támogatja az 5G-t, viszont természetesen van duális WiFi benne, GPS és még NFC is. A készülék Realme UI-t használ, ami az Android 13-ra alapszik.

Aliexpressen egy nagyon jó ajánlatot lehet erre a készülékre kifogni, amennyiért azt gondolom, hogy nagyon megérős a készülék. Bár „russian version”, de ez csak annyit jelent, hogy a doboza meg a leírása orosz, de a készülék természetesen tud magyarul és semmi más limitációval nem jár. Alin most a 21 dolláros store kuponnal (REALMEC5321 ) és a JULYOT14  kóddal lehet megrendelni olcsón, mindössze 51 900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért, ingyenes kiszállítással.

hirdetés