hirdetés

16 GB RAM került a 42 000 forintos Ulefone Note 16 Próba

Egy kínai műremek?

hír
16 GB RAM került a 42 000 forintos Ulefone Note 16 Próba 1

Forrás: Banggood

írta: SonkaMod
2023-06-27

Az Ulefone a Note 16 Próval igazán meglepett minket, egy nagyon érdekes telefonnak ígérkezik, igazán csábító középkategóriás hardverrel, szinte szürreálisan alacsony áron. A budget telefongyártó készüléke biztosan nem veszi fel a versenyt a sokkal drágább készülékekkel, de ár/érték arányban valószínűleg nagyot tud szólni. Banggoodon mindössze 42 000 forintért kapható, ami belépőszintű árnak mondható.

4400 mAh kapacitású akkumulátor szolgálja ki a kütyüt, ami 24 órás beszédidőt eredményez, de érdekes módon a gyártó TikTok időben is meghatározta az akkumulátor élettartamát, ami 13 óra lett. Feltölteni Type-C porton keresztül lehet. Rendelkezik GPS, Glonass, BeiDou és Galileo műholdakat fogni képes vevővel, duális WiFi-vel, Bluetooth 5.0-val és természetesen a 4G hálózatokat is tudja használni.

Androidból a 13-as verziót futtatja.

A megjelenése nem túl egyedi, fel lehet benne fedezni némi iPhone-os beütést, de azért nem vészes. Viszont kapható fekete, kék és lila színben is, ami egy jó nagy plusz pont, illetve alapból adnak hozzá töltőt, kábelt, szilikon tokot és kijelzővédő fóliát is.

A készülék elég meggyőző, legalábbis az alsó-közép kategóriában. A Banggoodon mindössze 42 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhető házhozszállítási költséggel együtt, tehát piszkosul olcsó, ahhoz képest pedig szerintem elég sokat ad az eszköz.

hirdetés