hirdetés

Erre a robotporszívóra most le kell csapni

A Tesvor S7 Pro egy nagyon jó gép, meghökkentően alacsony árcímkével

hír
Erre a robotporszívóra most le kell csapni 1

Forrás: Geekbuying

írta: SonkaMod
2023-07-27

A Tesvor legújabb készüléke az S7 Pro egy olyan robotporszívó lett, ami megfelel a modern igényeknek, mégis olcsó. Mondhatni, hogy hozza azt, amit egy középkategóriás gépnek tudnia kell, de egy fikarcnyival sem többet. Illetve de, mert az ereje kegyetlenül nagy és az üzemideje pedig szintén nagyon jó, tehát mégiscsak többet nyújt. Mindezt úgy, hogy kuponnal már rendelhető 75 000 forintért, amennyiért best buy terméknek tűnik.

A porszívózáson kívül feltörölni is képes, viszont ez a része sok extrát nem tud. A középkategóriában szinte az összes eszköz így működik. Van az alján egy felmosó mop, amit nedvesít egy  elektromos pumpa segítségével. A víz mennyiségét tudja szabályozni, de a felmosást inkább azért feltörlésnek lehet csak nevezni.

A robotporszívó a tudása alapján jóval többe is kerülhetne, de szerencsére sikerült a gyártónak nagyon kedvező árat meghatározni rá. A Geekbuyingon ráadásul elérhető rá egy kuponkód is, amivel még spórolhatunk. A 7LDKVQ  kódot kell beírni hozzá, amivel mindössze 75 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért meg lehet rendelni, ingyenes, EU raktáras szállítással.

hirdetés