hirdetés

Nagyon komoly a BlitzWolf új Type-C dokkolója

Nagypályás nehézbombázó

hír
Nagyon komoly a BlitzWolf új Type-C dokkolója 1

Forrás: Banggood

írta: SonkaMod
2023-07-10

A BlitzWolf BW-TH15 a gyártó legfrissebb terméke, aminek most indul el az előrendelési akciója. A kütyü egy Type-C dokkoló, de el lehet felejteni a nyúlfarknyi hubokat, mert ez egészen más ligában játszik. Az eszköz nagy, de nem véletlenül, mert rengeteg port került rá és meggyőződéssel állítom, hogy ennél jobbat elképzelni sem tudnék. Minden felhasználási módra ajánlott, ezzel az eszközzel igazán „óriássá” válhat egy notebook.

Nem maradhatott le a gigabites hálózati csatlakozó sem, amivel már vezetékesen élvezhetjük az internet adta lehetőségeket. Ezeken kívül még USB csatlakozók tömkelege került a hátoldalra. Kapunk 3 darab 5 Gbps sebességű USB 3.0 portot, valamint kettő szintén ilyen sebességű Type-C portot, és még maradt hely egy 10 Gbps-os Type-C-nek is. Felsorolni is sok, nem csoda, hogy nagyon tetszik nekem ez az eszköz és valószínűleg a felhasználók is imádni fogják.

Hirtelen nem is jut eszembe, hogy mi az, amivel ez a kütyü még jobb lehetne. Talán annyi, hogy nincs benne SSD hely, pedig szerintem még férne bele, de ez amúgy sem szokott elvárás lenni egy dokkoló esetében. A BlitzWolf már el is kezdte a termék promócióját, de kiszállítani csak augusztusban fogják valószínűleg. Mindenesetre elindult az előrendelése a Banggoodon, és az első 50 darabot 32 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-os áron meg lehet vásárolni, utána pedig jóval drágább lesz.

hirdetés