hirdetés

Elképesztően erős az új Ugreen power bank

145 watt már nem semmi

hír
Elképesztően erős az új Ugreen power bank 1

Forrás: Banggood

írta: SonkaMod
2023-07-19

A PD-s power bankek már pár éve velünk vannak, de úgy tűnik, hogy kissé megtorpant ez a piac és nem iparkodnak a gyártók minél erősebb akkupakkokat piacra dobni. Még mindig ott tartunk, hogy 20 watt körüli teljesítménnyel már jónak számít egy aksi, pedig például a Baseus már vagy 3 éve rendelkezik 65 wattossal is. A Ugreen viszont mégis fejleszt és kiadta a PB205-öt, ami egy kegyetlenül erős, 145 wattos külső akkumulátor lett, amit kompromisszumok nélkül használhatunk, és szerintem még csak nem is lett drága.

Egy apró kijelzőn mutatja az oldalán a töltöttségi szintet, a kapacitása pedig 25 000 mAh. Az, hogy ez mire elég, változó, de hozott pár példát rá a gyártó. Például egy MacBook Pro 14-et 1,3-szor lehet feltölteni, egy iPhone 14-et pedig 5,6-szor, ami azért nem semmi. Tudásához és kapacitásához mérten egyáltalán nem nagy a készülék. 160x80x26 milliméteres és a tömege is csak 513 gramm. Persze zsebre azért nem fogjuk vágni, de táskába téve azért eléggé elveszik a többi cucc között.

Ezt a modellt pár helyen Magyarországon is forgalmazzák, de 60 000 forint feletti összegért. Ennyit nem hiszem, hogy megérne, viszont Banggoodról abszolút megérős. Nem versenyezhet árban egy olcsó power bankkel, de ilyen tudással azért nem sok aksi rendelkezik, ezt pedig a BGXIFD995  kuponkóddal meg tudjuk rendelni 30 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért, házhozszállítási költséggel együtt. A pakkban található még egy hordszütyő is, illetve egy 100 wattos Type-C kábel.

hirdetés