hirdetés

Hírek

Előrendelhető a brutálisan nagy méretű akkumulátoros Blackview BV6600
BanggoodBlackviewstrapatelefon
írta: SonkaMod2021.04.21.

Előrendelhető a brutálisan nagy méretű akkumulátoros Blackview BV6600

18 napos, 4G-s standby üzemmód

A strapatelefonok körében általános a jelenség, hogy traktor méretű akkumulátorokat pakolnak beléjük, ami érthető is, hiszen a felhasználói réteg alapelvárása, hogy ne kelljen sűrűn tölteni a készüléküket. A BV6600-zal a Blackview egy olyan terméket dobott piacra, ami teljesen átlagosnak mondható a szegmensben, de az akku kapacitásával fölé mentek a szokásosnak.

A hét legizgalmasabb megjelenése: itt a BlitzWolf mosogatógép
BanggoodBlitzWolfmosogatógép
írta: SonkaMod2021.04.16.

A hét legizgalmasabb megjelenése: itt a BlitzWolf mosogatógép

Okos és kicsi

Talán még senkiben nem merült fel, hogy érdemes lenne mosogatógépet rendelni Kínából, pedig ez nem is biztos, hogy olyan nagy hülyeség. A Viominak van ilyen gépe, de mivel elég drága, így nem valószínű, hogy Magyarországról olyan sokan ráugrottak volna. A BlitzWolf viszont most egy olyan kütyüt jelentett be, ami árban teljesen versenyképes, funkcióban pedig simán lenyomja a konkurenseket.

Újabb BlitzWolf projektor debütált
BanggoodBlitzWolfprojektor
írta: hajas2021.04.14.

Újabb BlitzWolf projektor debütált

A VP10 lehet az eddigi legjobb ár/érték arányú készülékük

Csakúgy ontja magából a BlitzWolf az újabbnál újabb projektorokat. Nemrég jelent meg például a BW-VP12, most pedig a BW-VP10 debütált, és már kapható is a Banggoodon. A Full HD felbontás, a remek fényerő és kontrasztarány és az elektronikus trapézkorrekció mind vonzóvá teszik a készüléket, meg persze az ára is, hiszen még 40 000 forintot sem kérnek érte.

Két gamer monitorral állt a nyilvánosság elé a BlitzWolf
BanggoodBlitzWolfgamerkijelzőmonitorperiféria
írta: SonkaMod2021.04.12.

Két gamer monitorral állt a nyilvánosság elé a BlitzWolf

Csábító mindkettő

A gyártó egy 27 inches, 16:9-es és egy 34 inches ultraszéles monitort dobott a piacra. A megjelenítők nagyon impresszívek, rendkívül jó specifikációkkal bírnak, jól néznek ki, és viszonylag olcsók is. A hazai árakhoz képest mind a kettő átlag alatti, míg a tudásuk inkább ennek az ellenkezője. Már előre tudtuk, hogy ez a két eszköz meg fog jelenni, és már régóta vágytunk rá, hogy meg lehessen vásárolni, és ez a pillanat most elérkezett.

Külső Blu-ray olvasót dob piacra a BlitzWolf
BanggoodBlitzWolfblu-ray
írta: SonkaMod2021.04.06.

Külső Blu-ray olvasót dob piacra a BlitzWolf

Olyan szerteágazó kütyüfelhozatallal rendelkezik a BlitzWolf, hogy a külső CD-DVD írójuk után most itt egy nagyon hasonló konstrukció, a Blu-ray disc olvasó. Érzésünk szerint nem fognak érte tömegek tolongani a webshopok virtuális ajtajainál, de lesz egy bizonyos réteg, aki meg fogja vásárolni, mert olcsóbb, mint a konkurencia.

Bemutatták és már előrendelhető a Xiaomi Mi Band 6
Banggoodmi band 6Xiaomi
írta: SonkaMod2021.03.31.

Bemutatták és már előrendelhető a Xiaomi Mi Band 6

50%-kal nagyobb kijelzővel

A népszerű okoskarkötő széria újabb tagja mutatkozott be egy nagyszabású Xiaomi eseményen, ami az eddigi modellekhez képest hatalmas kijelzővel érkezik. A forgalmazás is hamarosan elkezdődik, már több helyen is elő lehet rendelni a kütyüt, de csak április 18-tól fogják őket postára adni.

Profi időjárás állomás jelent meg a BlitzWolf boszorkánykonyhájából
BanggoodBlitzWolfidőjárás állomás
írta: SonkaMod2021.03.25.

Profi időjárás állomás jelent meg a BlitzWolf boszorkánykonyhájából

WiFi-s csoda előrendelésben

Nem ez az első hasonló terméke a kínai óriásvállalatnak, hiszen a BW-WS1-et egy hónapja dobták a piacra, de az egy belépőkategóriás kütyü volt a WS02-höz képest. Az új állomás már profibb, mert okostelefonnal is össze lehet lőni, így időjárás előrejelzésre is képes az internet segítségével. A dizájn jó, a funkcionalitás vitathatatlan, így első ránézésre remek kütyünek tűnik.

Megérkezett az Umidigi Bison utódja, a Bison GT
BanggoodbisonokostelefonstrapatelefonUmidigi
írta: SonkaMod2021.03.25.

Megérkezett az Umidigi Bison utódja, a Bison GT

Az előd nyomdokaiba lép

A Bison sikerén felbuzdulva az Umidigi elkészítette az erősebb változatát a készüléknek. Ezt pedig nagyon jól tette, mert nekünk is tetszett az alap változat, így valószínűleg a GT is sikeres lesz. Nagyobb kijelző és ütősebb hardver jellemzi az új telefont, egyébként pedig eléggé hasonlít a kiinduló modellre.

Hangolódhatunk az Aliexpress 11. születésnapjára
11. Ali szülinapAliexpressanniversarykuponszülinap
írta: SonkaMod2021.03.24.

Hangolódhatunk az Aliexpress 11. születésnapjára

Elindult a bemelegítés

Megkezdődött a felkészülési időszak az Aliexpress következő szülinapjára, ami hasonló módon fog lezajlani, mint eddig. Egyelőre még csak a kuponokat kell gyűjteni, meg mindent bepakolni a kosárba, aztán az igazi buli majd csak hétfőn kezdődik.

Bemutatták a Poco F3-at
AliexpressAMOLEDF3PocoXiaomi
írta: Don Kartács2021.03.23.

Bemutatták a Poco F3-at

Újabb nehézbombázó a flagship szemgensben

Sorjáznak elő az újabbnál újabb Xiaomi albrandek alá tartozó telefonok, megjelent a Poco X3 Pro és az F3 is, sőt a Black Shark 4-et is belengették. A Poco F3 nagyon olcsó lett, ahhoz képest amit felvonultat. Snapdragon 870-es lapka, 6 vagy 8 GB RAM, UFS 3.1-es szabványt használó háttértár, 120 Hz-es AMOLED kijelző olyan fényerővel, hogy még napfényben is jól látható lesz, és persze a készülék az 5G/WiFi 6 szabványokat is támogatja. És akkor jöjjön az ár: a 6/128-as modellért 110 000 Ft-ot (300 EUR), a 8/256-osért 128 000 Ft-ot (350 EUR) kérnek early bird akció keretében, a hivatalos árak várhatóan 50 EUR-ral lesznek magasabbak.

hirdetés