hirdetés

Hírek

Itt a legújabb Haylou aktivitásmérő
aktivitásmérőAliexpressHaylou
írta: hajas2021.03.17.

Itt a legújabb Haylou aktivitásmérő

Vége a várakozásnak

A tavalyi évben elég jól szerepelt a Haylou, hiszen három, nagyon jó minőségű aktivitásmérőt is a piacra dobott, ráadásul hihetetlenül jó áron kerültek a boltok polcaira. Azonban hosszú ideig nem hallatott magáról a gyártó, de végre megtört a jég, ugyanis debütált a Haylou RT LS05S, ami már kapható Aliexpressen és Banggoodon.

Elkezdődött az új Xiaomi zászlóshajó, a Mi 11 értékesítése
5GAliexpressMi 11okostelefonXiaomi
írta: SonkaMod2021.02.08.

Elkezdődött az új Xiaomi zászlóshajó, a Mi 11 értékesítése

Mondanunk sem kell, elképesztően ütős lett a hardver

A Xiaomi telefonok közül mindig a Mi széria a legjobb és legdrágább, ez a Mi 11 esetében is várható volt. A márka legújabb kirakattípusa nem okozott csalódást, a piac csúcsát képviseli. Egyelőre még csak korlátozott mennyiségben került a boltok polcaira, de az Aliexpressen nagyszabású promóció keretépen árulják az első készletet. A kütyü megkapta a Snapdragon 888 SoC-t, tehát ez az első olyan okostelefon, ami kereskedelmi forgalomba került ezzel a processzorral. Továbbá brutális mennyiségű memóriát és háttértárat pakoltak bele, és a kijelző és kamera téren is tud villantani.

Újdonság a Geekbuyingon: megérkezett az ACGAM futópad
AcgamfutópadGeekbuying
írta: hajas2021.01.20.

Újdonság a Geekbuyingon: megérkezett az ACGAM futópad

Mozgásra hangolva

Már többször is beszámoltunk az eddig kevésbé ismert ACGAM márkáról, egészen pontosan az általuk gyártott állítható magasságú asztalkeretről. Azonban most teljesen más vizekre evezett a vállalat, hiszen egy új futópadot dobott a piacra, ami már be is került a Geekbuying kínálatába. Az ACGAM T02P névre hallgató treadmill előrendelése már elrajtolt, ráadásul európai raktárból fogják postázni, extra költségek nélkül.

Reggel 9-től indul az Aliexpress Winter Sale
akcióAliexpresskuponwinter sale
írta: SonkaMod2021.01.11.

Reggel 9-től indul az Aliexpress Winter Sale

Kezdődik az év az Alin

Nem kellett sokat várni 2021-ben, hogy útnak indítsák az első nagyobb akciósorozatot Aliexpressen. A Winter Sale ma reggel 9-től egészen 15-ig fog tartani, ezalatt az idő alatt tudjuk akciós áron beszerezni a jobbnál jobb cuccokat. Mint ilyenkor mindig, fel lehet használni bizonyos termékekre select kuponokat, lesznek store kuponok, és már most tudjuk az általános kuponok kódjait, amik mindenre érvényesek.

Megjelent a Xiaomi Mi 11
flagshipMi 11Xiaomi
írta: Don Kartács2020.12.29.

Megjelent a Xiaomi Mi 11

Még brutálisabb lett a csúcstelefon

Megjelent a Xiaomi csúcsmobiljának a legújabb, 11. generációja, amelyik azzal büszkélkedhet, hogy a világon az első olyan telefon, ami megkapta a Snapdragon csúcslapkáját, a 888-ast. Természetesen a többi műszaki paraméterében is a legmagasabb szintet képviseli, 8 vagy 12 GB RAM, 128 vagy 256 GB-os háttértár, 108 MP-es főszenzor és brutális, 55 W-os gyorstöltés. Az áráról egyelőre keveset tudni, Kínában 4700 jüanért, átszámítva 215 000 Ft-ért árulják, ennél az európai ár vélhetően magasabb lesz.

Indul az Aliexpress Black Friday
AliexpressBlack Friday 2020
írta: SonkaMod2020.11.23.

Indul az Aliexpress Black Friday

Reggel kilenctől kell vásárolni

Az Aliexpress idei Black friday akciója nem egy vagy kétnapos lesz, hanem egész héten fog tartani. Illetve ma reggel 9-től szombat reggel 9 óráig. Ebben az időszakban élnek a BF-es akciós árak, most lehet beváltani az eddig gyűjtögettet store kuponokat, minden bizonnyal lesznek sitewide kódok és egy csomó felhasználható select kupon is. A szemfülesek már rég megtöltötték a kosarukat, amit rögtön 9-kor érdemes is kifizetni, hogy ne fogyjon el a raktárkészlet.

Elindult az Aliexpress Black Friday warm up
AliexpressBlack Friday 2020warm up
írta: SonkaMod2020.11.18.

Elindult az Aliexpress Black Friday warm up

Hétfőn pedig kezdődik az igazi buli!

Ma reggel 9 órakor elindult a legnagyobb kínai kiskereskedelmi piactér, az Aliexpress fekete pénteki akciósorozata. A kezdeti időszak még nem –, illetve nemcsak - a hatalmas leárazásokról és vásárlásokról szól, hanem ilyenkor az "alizás" a kuponok gyűjtögetéséből és minden kiszemelt termék kosárba rakásából áll . Érdemes figyelni az oldalunkat, mert folyamatosan beszámolunk a legjobb ajánlatokról.

Kiváló Aliexpress brand: Aonijie
Aliexpressaonijiefutássport
írta: SonkaMod2020.11.16.

Kiváló Aliexpress brand: Aonijie

Karanténfutáshoz

Már letűnt az a kor, amikor a kínai ruházati cikkek egyenlők voltak a használhatatlan gagyi cuccokkal. Rengeteg olyan kínai belpiacos termék van ebben a kategóriában, ami remek minőségű, csak éppen azért nem hallottunk róla, mert hivatalos forgalmazójuk nincs itthon. Ilyen a Li-Ning is, az egyik kedvenc cipőmárkánk, de van még rajtuk kívül bőven más is. Most, hogy a karanténintézkedések és a kondi bezárások miatt mindenki a futópályákra kényszerül, van pár tippünk, hogy honnan érdemes felszerelést beszerezni.

Itt a Kugoo legújabb elektromos rollere
elektromos rollerGeekbuyingKugoo
írta: hajas2020.11.16.

Itt a Kugoo legújabb elektromos rollere

Finomhangolás

Ráncfelvarráson esett át a Kugoo egyik legolcsóbb elektromos rollere, az S1. Az új változat az S1 Plus nevet kapta, amin továbbfejlesztették többek között a kijelzőt, a világítást, valamint jobb lett az anyagfelhasználás és az összeszerelés minősége, miközben az ára nem lett sokkal magasabb az elődnél.

Zseniális laptop és tablet állványok a BlitzWolftól
állványBanggoodBlitzWolflaptoptablet
írta: SonkaMod2020.11.13.

Zseniális laptop és tablet állványok a BlitzWolftól

Akinek van laptopja vagy tabletje, az sokszor érezhette már szükségét egy állványnak, mert ezen eszközök használata korántsem mindig olyan kényelmesek, ha nincsenek megemelve. Például rengetegen szoktak úgy főzni, hogy táblagépről nézik a receptet, és erre nagyon jó egy állvány, de ha arra gondolunk, hogy a laptopunkon dolgozunk, és jó lenne, ha magasabban lenne, akkor erre is megoldást kínál a BlitzWolf. Sok esetben egy állványért is elkérnek sok tízezer forintot, de ez nem igaz a BlitzWolfra, hiszen nagyon kedvező áron hirdetik a termékeiket.

hirdetés