hirdetés

Elindult az Aliexpress Black Friday bemelegítés

Íme a stratégia

hír
Elindult az Aliexpress Black Friday bemelegítés 1

Forrás: Aliexpress

SonkaMod
írta: SonkaMod
2023-11-20

A Black Friday nagyon hasonlóan fog idén lemenni az Aliexpressen, mint a 11.11. Hasonló akciókra számíthatunk és a kedvezmények is hasonlóképp lesznek begyűjthetők. Még 11.11 előtt írtam egy gyors stratégiát, hogy én hogyan készülök az ilyen leárazásokra, amit most megismétlek, de némi kiegészítéssel.

  • Az appon belül, a coinoknál nagyon sok coinos akciót lehet látni, amik egyediek, ezeket is mindig nézem, hátha befigyel valami jó 30-40%-os akció, amit esetleg azon nyomban érdemes megvásárolni
  • A Black Friday napján, már reggel 9-kor a gép/telefon előtt ülök és csekkolom az árakat. Minden kuponkódot felhasználok, amit csak lehet és megveszem azokat a dolgokat, amiknek az árát megfelelőnek találom. Ezeket az árakat nem lehet előre pontosan tudni, de sok cuccra megint élni fog, hogy 16$ kedvezményig minden egyes 20$ után ad az Aliexpress 4$ engedményt. Illetve sok termék esetében már látszódik a csökkentett alapár, ami bőven nem a legalacsonyabb árat jelenti, hanem csak egy csökkentet alapárat, amiről még lejönnek majd a kuponos és egyéb kedvezmények.

Azt gondolom, hogyha valaki követi ezeket a pontokat, akkor biztos találni fog magának egy csomó olyan terméket, amit most nagyon jó áron tud beszerezni és szüksége volt rá. A Black Friday az Aliexpressen november 23-án, reggel 9 órakor kezdődik, ezt a dátumot érdemes bevésni a naptárba, főleg, hogy nem péntek, hanem csütörtök!

hirdetés