hirdetés

Önürítős Ultenic porszívó a szokottnál is nyomottabb áron

hír
Önürítős Ultenic porszívó a szokottnál is nyomottabb áron 1

Forrás: Geekbuying

Don Kartács
írta: Don Kartács
2023-11-22

Az Ultenic a Proscenic almárkája, és nem ma kezdte a takarítóeszközök gyártását. Az Ultenic TS1 az egyik önürítős megoldásuk, ami azért kerül a 8BFSRS  kuponkóddal csak 73 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).ba, mert ez igazából nem egy LiDAR-os porszívó. Ez viszont nem jelenti azt, hogy teljesen buta, pusztán csak előreprogramozott módon járja be az útvonalakat. Mivel időzíthető, felmos és önürít is, ezért nyugodtan magára lehet hagyni, hogy tegye a dolgát, ennyit, amennyit jelenleg kérnek érte pedig bőven ér a masina. EU raktárból küldik, a szállítás ingyenes.

Pontosan nem árulja el a gyártó, hogy mennyit bír egy töltéssel menni, de van benne olyan mód, amivel lemerülés esetén visszatér a dokkolójára, majd egy kis töltés után folytatja a takarítást. A portartályát magától üríti a dokkolóján a 3 literes porzsákba, amit átlagosan 60 nap alatt telít meg, tehát két hónapon keresztül nem igényel karbantartást.

Az egyik legjobb dolog benne a felmosás. A legtöbb robot már tudja ezt a feature-t, de nem úgy, ahogy az Ultenic TS1. Két köralakú felmosópárnával rendelkezik, amiket gyorsan forgat, így tisztítja meg a felületet sokkal hatékonyabban, mint más átlagos porszívók. A technológia nem egyedülálló, de ebben az ársávban azt hiszem, hogy ez a első gép, ami ilyet villant.

Az Ultenic TS1 pár hónapja van a piacon, de még egyáltalán nem terjedt el. Most itt a nagy lehetőség előtte, mert a Black Friday kapcsán bődületesen olcsó. A Geekbuyingon a 8BFSRS  kuponkóddal 73 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhető, ami egy önürítős, fejlett robotporszívó esetében tényleg elég extra. A szállításért nem kel fizetni és EU raktárból küldik.

Érdemes továbbá ránéznetek a többi Black Friday kedvezményre is, amire létrehoztunk egy aloldalt, ezt ezen a linken éritek el.

hirdetés