hirdetés

Ninkear A15 Plus egy jól felsetupolt notebook olcsón

Előkerült egy aduász az ingujjból

hír
Ninkear A15 Plus egy jól felsetupolt notebook olcsón 1

Forrás: Geekbuying

írta: Don Kartács
2023-11-24

A Ninkear gyártó termékei nemrég jelentek meg, mindenféle notebookokat készítenek olcsón, de elég okos setuppal. A Ninkear N14-ről és a Ninkear 16 Próról már hírt adtunk, de itt a nagyágyú, a Type-C porton keresztül tölthető, Ryzen 7 procival szerelt Ninkear A15 Plus. Az ára a GKB23BF25E  kuponnal nincs 190 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint)., és ebbe az árba belefért 32 GB RAM és 1 TB SSD is. A noti EU raktárból érkezik, ingyenes szállítás mellett.

Ha pedig rászúrtok egy jó nagy power bankot a Type-C portra, akkor egy nagyjából 20 000 mAh-s kapacitásúval – az olyan 70-75 Wh – duplázhatjátok az üzemidőt.

Ráadásul a Type-C port teljesértékű – ezt hívják full featurednek -, nemcsak táp, hanem adat is átmegy rajta, vagyis a HDMI mellett erre is köthettek monitort, így meg is van a 3 megjelenítős konfig. Azért van még mellette 2 darab USB 3.0, egy micro SD kártyaolvasó és egy jack csati is, de ez tulajdonképpen mellékes.

Az árába belefért még 32 GB DDR4 RAM és egy 1 TB-os SSD is, és jó hír, hogy pár csavar eltávolításával minden alkatrészhez hozzá lehet férni. A rossz hír viszont az, hogy csak egy-egy slot van a memóriának és az SSD-nek is, szóval bővíteni nem lehet, nem mintha ez nem lenne elég. Az extrák azonban nem érnek itt véget. Duális WiFi, BT modul, gigabites LAN, ujjlenyomat-olvasó, a billentyűzetnek van háttérvilágítása, és persze a Windows 11 Home licensz is az árban, nekem csak a WiFi 6 hiányzik.

Az ára a GKB23BF25E  kuponnal nincs 190 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint)., EU raktárból érkezik, ingyenes szállítás mellett. Megpróbáltam felparaméterezni itthon egy hasonló notebookot, de az összes kiesett, ha a 32 GB RAM-ot benyomtam, így egy kicsit butítottam a konfigon, az eredmény ez lett az Árukereső szerint. Az eredmény szerintem magáért beszél.

hirdetés