hirdetés

Hírek

Egy újabb kínai elektromos bringagyártó lépett színre
biciklieleglideelektromos bicikliGeekbuying
írta: SonkaMod2021.07.07.

Egy újabb kínai elektromos bringagyártó lépett színre

Komoly bringák a Geekbuyingtól

A Geekbuying kínálatába tört be az Eleglide, akik nem aprózták el, egyből többféle modellt is kitoltak a nagyközönség elé. A szokásos kempingbiciklis megoldással nem rendelkeznek, hanem sokkal izgalmasabbak, normál, nagyméretű kerékpárokat is készítenek, kivehető akkumulátorral, nagy hatótávval, amelyekkel már bőven lehet túrázni is. Jó hír, hogy viszonylag olcsók a termékeik, az itthoni kínálatot magasan verik (ár/érték arányban), ráadásul ezt is EU raktárból küldik, teljesen áfamentesen.

60 wattos boombox került ki a Mifa műhelyéből
AliexpressBluetooth hangszóróHangszórómifa
írta: SonkaMod2021.07.05.

60 wattos boombox került ki a Mifa műhelyéből

Anker és JBL gyilkos?

Bár sokan dicsérik a kínai Mifa audiótechnikai vállalatot, az eszközeik nem kifejezetten elterjedtek. A termékeik több kínai webshopban is kaphatók, de a legnagyobb választékot Aliexpressen találjuk. A Bluetooth hangszóróik közül az A10 a legismertebb, ami egy kisebb méretű eszköz. A cég most készített egy jóval magasabb ligába tartozó kütyüt, ami az A90 nevet kapta. Ennek már bőven van teljesítménye és mérete is, lehet vele még bulit is tartani.

Új sétapadot villantott az ACGAM
AcgamGeekbuyingsétapad
írta: hajas2021.06.28.

Új sétapadot villantott az ACGAM

Bent is lehet sétálni

Az ACGAM-ról már többször olvashattatok nálunk, először az állítható magasságú asztalkeretét ismerhettétek meg, majd később találkozhattatok a gyártó sétapadjával is. Nemrég megjelent a gyártó legújabb sétapadja, ami már kapható a Geekbuyingon, és persze kuponunk is van hozzá.

Androidos okosórát villantott a BlitzWolf
AndroidBanggoodBlitzWolfOkosóra
írta: SonkaMod2021.06.28.

Androidos okosórát villantott a BlitzWolf

Vajon hogy sikerült?

A BlitzWolf az utóbbi időben sorra hozta ki az okosóráit, de ezek általában inkább csak olcsó aktivitásmérők voltak, jellemzően 10 000 Ft alatt. Pulzusmérésre, időmérésre, értesítésekre és ehhez hasonlókra voltak csak jók, most viszont a gyártó komolyabb vizekre evezett. Az újdonság a BW-BE1, ami egy komoly androidos okosóra, ami már árazásában is két kategóriával feljebb helyezkedik el. A kérdés csak az, hogy vajon milyen módon oldotta meg a gyártó az Androidos környezet órára implementálását.

Háromféle konyhamalacot dobott piacra a BlitzWolf
BanggoodBlitzWolfkonyhamalac
írta: SonkaMod2021.06.25.

Háromféle konyhamalacot dobott piacra a BlitzWolf

Van miből válogatni

A konyhai kisgépek sorába remekül beleillik a konyhamalac is, amiből rögtön hármat is bemutatott a BlitzWolf. Ezek mind más árkategóriát és teljesítményt képviselnek, így mindenki megtalálhatja a számításait a márkán belül maradva. A leggyengébb kifejezetten olcsó lett, de a legerősebb sem vészes árú a konkurenciához képest. Sajnos egyelőre csak Kínából rendelhető, de vámbiztosítással a Banggood megtéríti a felmerülő plusz költségeket.

Már a Geekbuyingnál is kapható a 360 S10 robotporszívó
360Geekbuyingrobotporszívó
írta: hajas2021.06.22.

Már a Geekbuyingnál is kapható a 360 S10 robotporszívó

Csúcskategória

A vadonatúj robotporszívó, a 360 S10 már a Geekbuying kínálatába is bekerült. Beépített Lidar szenzor, extrém magas szívóerő, AI által vezérelt 3D tárgyfelismerő kamerák és még egy rakás újdonság került a készülékbe. A robotot a Geekbuying szülinapnak köszönhetően most kedvező, bevezető áron vásárolhatjátok meg, viszont érdemes sietni, hiszen az akció már csak néhány napig tart.

Továbbfejlesztették a Viomi SE robotporszívót
AliexpressrobotporszívóViomiviomi se upgraded version
írta: SonkaMod2021.06.21.

Továbbfejlesztették a Viomi SE robotporszívót

Még ütőképesebb konstrukció lett, de továbbra sem drága

A Viomi SE tavaly ősszel jelent meg és olyan szinten letarolta a robotporszívós piacot, hogy öröm volt nézni. A gép nem a csúcskategóriában indult, de mégis beletettek minden olyan fejlesztést, ami már kiforrott volt a robotporszívók esetében és már ki is derült róluk, hogy jól működnek. Tehát összeraktak egy megbízható gépet, aminek aztán olyan árat szabtak, amivel a kategória királya lett. Még most is alig van kihívója, pedig eltelt már a megjelenése óta egy kevéske idő. Az eszköz most kapott egy ráncfelvarrást, amiben egy kicsit még csiszoltak rajta.

Elindult az Aliexpress Summer Sale bemelegítés
Aliexpresskuponsummer sale
írta: SonkaMod2021.06.17.

Elindult az Aliexpress Summer Sale bemelegítés

Hétfőtől pedig indul a sale

Az Aliexpress, ahogy minden évben, úgy most is megrendezi a nyári leárazását, aminek Summer Sale a neve. Az akciósorozat hasonlóan fog lezajlani, mint például a szülinapok vagy egyéb nagy események a cégnél. Adnak pár nap felkészülési időt, amikor kosárba kell hányni a sok rendelnivalót, kuponokat kell begyűjteni, majd hétfőtől mehet az igazi vásárlás. Az idei vásárt kicsit beárnyékolja az újonnan bevezetett áfatörvény, de sok EU raktáras cucc is lesz, és most már legalább kalkulálható, hogy mennyit kell pontosan ráfizetnünk a rendelt termékekre.

Modellfrissítést kapott a Xiaomi Vacuum-Mop robotporszívó
BanggoodMijia 1Cmijia 2crobotporszívóVacuum-MopXiaomi
írta: SonkaMod2021.06.08.

Modellfrissítést kapott a Xiaomi Vacuum-Mop robotporszívó

Mijia 2C néven jön Kínában

A Vacuum-Mop, más néven Mijia 1C robotporszívó kapott egy modellfrissítést, amit egyelőre csak Kínából lehet rendelni. A gép erősebb és okosabb lett, a kinézetén viszont nem sok dolog változott. Mivel az előző generáció is hatalmas siker volt, így ettől sem várunk mást.

Új masszázspisztolyt jelentett be a Yunmai
masszázspisztolyXiaomiYoupin
írta: SonkaMod2021.06.03.

Új masszázspisztolyt jelentett be a Yunmai

A márka leigazolta hivatalos nagykövetének Ansu Fatit

Bevett szokás, hogy a világmárkák felbérelnek egy-egy hírességet, színészt, sportolót, hogy legyen a nagykövetük. A Xiaomi almárkája, a Yunmai sem cselekedett másként, és lecsaptak Ansu Fatira, aki innentől kezdve az arcát adja a kínai gyártó termékeihez. A Yunmai továbbá bemutatott egy vadiúj masszázspisztolyt is, amivel az elődmodellt váltják, és ezt már a spanyol tehetség reklámozza.

hirdetés