hirdetés

Hírek

Már kapható itthon a Xiaomi Mi 10T
Mi 10TtelefonXiaomiXiaomishop
írta: Don Kartács2020.11.04.

Már kapható itthon a Xiaomi Mi 10T

Grátisz fotónyomtatóval, papírral és fél éves kijelzőcsere szolgáltatással

Végre megjelent a Xiaomi új flagship telefoncsaládja - hiszen három modellről van szó -, amiből a közepes, a Mi 10T már kapható a Xiaomishopnál. A legdurvább, 865-ös Snapdragon SoC-vel, WiFi 6 és 5G szolgáltatásokkal felvértezett, 164 900 Ft-ba kerülő mobilt most egy olyan csomagban vásárolhatjátok meg, amely tartalmaz egy hordozható fotónyomtatót, a hozzá tartozó papírt, illetve a szokásos 2 éves magyarországi garancia mellett ingyenes kijelzőcsere szolgáltatást is az első 6 hónapban.

Elidult az Aliexpress 11.11 warm up
11.11 (2020)Aliexpresskupon
írta: SonkaMod2020.10.28.

Elidult az Aliexpress 11.11 warm up

Az elkövetkező két hétben rengeteg kuponhoz lehet jutni Alin, amiket végül november 11-én tudunk beváltani. Az idei szinglik napja is jónak ígérkezik, máris elérhető egy csomó kupon, és az összes terméknél megjelent az ár felett egy banner, amin látszódik, hogy mennyibe fog kerülni a nagy napon.

Az Amazfit GTS-en az emojik is megjelenhetnek
Amazfit GTSEmojiGTStutorialXiaomi
írta: Atika2020.10.26.

Az Amazfit GTS-en az emojik is megjelenhetnek

Egyszerű, de nagyszerű

Megérkezett az Amazfit GTS-em, de már korábban megtudtam, hogy a többi Amazfit vagy Huami órához hasonlóan nem képes megjeleníteni minden ékezetes karaktert. A Mi Band 4-nél már megszoktam az üzenetekben felbukkanó kérdőjeleket, de egy ilyen óránál, már nem szerettem volna ezt elfogadni, így kicsit utánaolvastam a dolgoknak. Kiderült, hogy a GTS-re nem csak teljes ékezet támogatást lehet varázsolni, de még az emojikat is meg tudja jeleníteni.

Hideg űző ruhadarabok
Bangoodfűthetőkabátkesztyűsál
írta: Don Kartács2020.10.13.

Hideg űző ruhadarabok

Fűthető cuccok minden mennyiségben

Ha kinéztek az ablakon, akkor láthatjátok, hogy az időjárás megölte a bulit, ez nem az a pillanat, amikor egy sörrel a kezetekben kiültök egy tó partjára. Mozogni viszont ilyenkor is kell, ebben nyújtanak segítséget a fűthető ruhadarabok, amiből már mi is teszteltünk egy kiváló mellényt és egy kabátot. Most viszont újabb kiegészítők kerültek terítékre, ezeket szedtük össze.

Banggoodon már kapható a Mi 10T
BanggoodMi 10TokostelefonXiaomi
írta: hajas2020.10.12.

Banggoodon már kapható a Mi 10T

A legújabb zászlóshajó

Óriásit villantott a Xiaomi a nemrég bemutatott Mi 10T és Mi 10T Pro mobilokkal, melyek szó szerint szemkápráztató kijelzővel, izmos hardverrel és remek kamerarendszerrel igyekeznek letarolni a piacot. Akik régóta vártak a készülékekre, nekik jó hírrel szolgálhatok, ugyanis a Banggoodon már kapható az olcsóbbik változat, a Pro-ra azonban egyelőre még várni kell.

Újdonság a Kugoo-tól: itt a Kirin B2
elektromos bicikliGeekbuyingKugoo
írta: hajas2020.10.12.

Újdonság a Kugoo-tól: itt a Kirin B2

E-bringa a láthatáron

Nemrég a Kugoo új vizekre evezett, hiszen a rengeteg elektromos roller után elektromos bringák gyártásába kezdett a kínai cég, így született meg a B széria, melynek legújabb tagja a Kirin B2. Nagy hatótáv, gyorsaság, erős váz jellemzi a kétkerekűt. Az újdonságot európai raktárból tudjátok megrendelni, áfa- és vámmentesen, ráadásul a szállításért egy fillért sem kell fizetnetek.

Poco X3 NFC okostelefon
AliexpressPoco X3PocophoneXiaomi
írta: Don Kartács2020.09.02.

Poco X3 NFC okostelefon

Fű alatt jön, bombaként robban

A Xiaomi újra telefonos merényletre készül a piac ellen, hiszen alig adták ki a Poco F2 Pro-t, máris itt van az újabb variáns, a Poco X3, a felső-közép kategóriába pozícionált telefon, ami szeptember 8-ától - jövőhét kedd - lesz kapható. Teljesen új Qualcomm SoC-ra, a 732-esre épül, mindenféle csoda vívmánnyal rendelkezik, mint az a 120 Hz-es kijelző, a 33 W-os töltés vagy 64 Megapixeles főkamerával rendelkező, négy elemből álló szenzorsziget. Az NFC meglétét külön kiemelte a gyártó, így az elektronikus fizetéssel sem lesz gondotok. Az árakról egyelőre keveset tudni, állítólag 220-280 dollár között lesz az újdonság, bár ez egy meglehetősen optimimista tipp.

Új, olcsó Xiaomi mobil érkezett – itt a Redmi 9C
okostelefonRedmi 9CXiaomi
írta: hajas2020.08.14.

Új, olcsó Xiaomi mobil érkezett – itt a Redmi 9C

Színes kütyük

Új, olcsó mobillal bővült a Xiaomi telefonok kínálata, ugyanis kapható a Redmi 9C. A készüléket meg is tudjátok rendelni, a global verzió már elérhető a Banggoodon, az olcsóbbik változatért mindössze 39 000 forintot kell kicsengetnetek.

Elérhető a Xiaomi Mi TV 65 colos verziója
Xiaomi TVXiaomishop
írta: Don Kartács2020.07.31.

Elérhető a Xiaomi Mi TV 65 colos verziója

Oldalfalnyi képernyő

Megjött a legbrutálisabb méretű Xiaomi TV. 65 inch a képátlója, ami átszámítva 165 centiméternek felel meg, ez Magyarországon nagyjából az átlagos női magassággal egyenlő. Természetesen nemcsak a méret a lényeg, a korábbi modellekkel ellentétben ez már 4K felbontással rendelkezik, teljesen magyar Android TV fut rajta, és a készülék rendelkezik a megfelelő minősítésekkel is ahhoz, hogy a Netflix és az Amazon Prime tartalmakat tökéletesen lejátssza. Az ára húzós, 269 000 Ft-ot kérnek érte a Xiaomishopnál, cserébe a szokásos magyar support és garancia jár a TV-hez.

Realme X3 okostelefon
RealmeRealme X2 ProRealme X3 SupeZoom
írta: Don Kartács2020.07.03.

Realme X3 okostelefon

Olcsó Xiaomi alternatíva

Nemrég jelent meg a Realme X3 SuperZoom, de most itt a kisebbik testvére a Realme X3. A legmeglepőbb tulajdonsága, hogy megkapta a tavalyi, 5G képes csúcshardvert, a Snapdragon 855+ lapkát. Szerencsére más jóságokkal is teleszórták a telefont, 120 Hz-es IPS kijelző, UFS 3.0 technológiát használó háttértár, ami maximum 128 GB méretű lehet. A 150 000 Ft-os készülékek világában üdítő, hogy 330 USD körül indul a 6/128-as variáns, ami átszámítva 103 000 Ft. Ez azért nem nevezhető elszállt árnak, meglátjuk, mennyit emelkedik, mire kapható lesz.

hirdetés