hirdetés

Z-Edge UG27 gamer monitor 200 Hz frissítéssel

Hajlított megjelenítő kifejezetten olcsón

hír
Z-Edge UG27 gamer monitor 200 Hz frissítéssel 1

Forrás: Geekbuying

írta: Don Kartács
2023-11-24

A Z-Edge UG27 monitor egy nagyon érdekes darab. 1500R sugár szerint hajlított, Full HD panellal rendelkezik, akár 200 Hz-en is frissül, támogatja az Adaptive Syncet, a válaszideje pedig 1 ms. Vagyis eléggé patika a cucc 66 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért, amit a 8BLPOYZG  kuponkóddal lehet elérni, a szállítás pedig ingyenes.

A monitor természetesen támogatja a HDR-t is, és képes alacsony kékfény kibocsájtású módban működni. Érdemes még tudni, hogy a hajlítás mértéke 1500R, ami azt jelenti, hogy egy 1500 mm sugárral rendelkező körre lehet ráilleszteni a monitor görbületét. Ez egyben azt is jelenti, hogy a tért ölelő monitor betekintési szöge 178 fok, de ez túl sokat nem jelent, hiszen mindenki a hajlítás középvonala irányából nézi majd a kijelzőt.

A cucc 66 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vihető, amit a 8BLPOYZG  kuponkóddal lehet elérni, a szállítás pedig ingyenes. Ha ez mégsem felelne meg, mondanék egy másik alternatívát, a KTC H32S17-et, ami 32 colon nagyon hasonló dolgokat tud, szintén hajlított, de csak 165 Hz-en frissül és a GKB23BF20E  kóddal 77 200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül.

hirdetés