hirdetés

Hírek

Megjelent az Umidigi A11 okostelefon
a11BanggoodlázmérőokostelefonUmidigi
írta: SonkaMod2021.05.26.

Megjelent az Umidigi A11 okostelefon

Még lázat is mér

Már rendelhető a kínai budget telefongyártó legújabb készüléke, az A11, ami egy belépőkategóriás telefon lett. Kétféle variánsa kapható, van egy 3/64 GB-os és egy 4/128 GB-os verzió. Egyikért sem kell sok pénzt kicsengetnünk, de értelemszerűen ezek a gépek nem is képviselnek magas kategóriát. Viszont egy-egy extrát szeret az Umidigi belecsempészni a modelljeibe, az A11-be egy infra hőmérő került, amivel gyorsan és érintésmentesen tudunk lázat mérni.

Poco M3 Pro 5G
5GAliexpressNFCPocoPoco Official store
írta: Don Kartács2021.05.20.

Poco M3 Pro 5G

Szupergyors internet fillérekért

Újabb ütős Poco telefont harangozhatunk be nektek, aminek a nevéből már kitalálhatjátok a legfontosabb funkcióját, ez egy 5G képes készülék. Persze minden újat belepakoltak, amit az alsó-közép kategória árazása megengedett. Dimensity 700-as SoC, 6,5 colos, FHD+ DotDisplay kijelző, ami már ennél a telefonnál is 90 Hertzes. Az akksija sem lett kicsi, 5000 milliamperórát lehet a 18 W-os gyorstöltéssel visszapumpálni. Mennyi az annyi? A 4/64-es kivitel 159 USD, vagyis 45 700 Ft, míg a 6/128-as variáns 51 600 Ft a 10M3PRO  kuponnal. Én ezt az utóbbit venném a Poco hivatalos alis boltjából. EU raktárból is rendelhető, így áfa- és vámmentes.

Akkumulátoros ragasztópisztolyt gyárt a Hoto
AliexpressBanggoodhotoragasztópisztolyXiaomi
írta: SonkaMod2021.05.17.

Akkumulátoros ragasztópisztolyt gyárt a Hoto

Akkuval könnyebb lesz a munka

A Xiaomi egyik legújabb kooperációs márkája a Hoto, akik csinálnak lézeres távolságmérőt, csavarhúzókat, elektromos csavarbehajtót és ragasztópisztolyt is. Ez utóbbi egy akkumulátoros darab, aminek a használata nagyon praktikus. Egy ilyen eszközért nem szeretnek sokat fizetni a vásárlók, ennek ellenére a Hoto terméke drágább, mint az itthon kaphatók többsége, de sokkal minőségibb is.

Beépített tárhelyes okosórát dobott piacra a BlitzWolf
BanggoodBlitzWolfOkosóra
írta: SonkaMod2021.05.12.

Beépített tárhelyes okosórát dobott piacra a BlitzWolf

Lehet telefon nélkül zenét lejátszani vele

A cég tovább bővíti az okosórás arzenálját a BW-HL4 személyében, ami mutat fel újdonságokat az eddigi modellekhez képest. Az új kütyü már beépített tárhellyel rendelkezik, és teljesen fém kialakítást kapott, így ez a modell egy igen jó konstrukciónak néz ki, de GPS ebben sincsen.

Elérhető árú lett a Mibro Color okosóra
aktivitásmérőAliexpressMibro colorOkosóraYoupin
írta: SonkaMod2021.05.12.

Elérhető árú lett a Mibro Color okosóra

Egy profi aktivitásmérő

A Mibro Color már majdnem egy hónapja elérhető a piacon, de eddig olyan magas áron kínálták, hogy nem volt érdemes ránézni sem. Ez valószínűleg azzal volt magyarázható, hogy a valódi forgalmazás csak most kezdődik és most olyan alacsony áron lehet rendelni, hogy ennyiért már meggondolandó vétel.

Nagyon jó áron debütált a legújabb BlitzWolf porszívó
BanggoodBlitzWolfvezeték nélküli porszívó
írta: hajas2021.05.12.

Nagyon jó áron debütált a legújabb BlitzWolf porszívó

Nagy tudás és kedvező ár

A BlitzWolf bemutatta a legújabb vezeték nélküli porszívóját, ami a BW-HC1 nevet kapta. Hatalmas szívóerő, OLED kijelző, LED-es szívófej is került a készülékbe, miközben az ára egyáltalán nem vészes. Még egy olcsósító kupont is tudtunk hozzá szerezni, így 50 000 forint alá tornázhatjátok le az árat.

Új párásító berendezések jelentek meg BlitzWolf név alatt
BanggoodBlitzWolfpárásító
írta: SonkaMod2021.05.11.

Új párásító berendezések jelentek meg BlitzWolf név alatt

Az egyik nagy, a másik okos

Két új párásítógép került fel a BlitzWolf termékpalettájára, amik a fejlettebb és nagyobb kapacitású eszközök közé tartoznak. BW-SH4 és BW-SH5 a nevük, amiből az első egy kifejezetten nagyméretű tartállyal felvértezett darab, míg a másik ugyan kisebb, de sokkal okosabb. Az ára mindkettőnek vállalható, nem kifejezetten drágák.

Okosóra jár ajándékba az Ulefone Armor 8 Pro strapatelefonhoz
armor 8 proBanggoodstrapatelefonUlefone
írta: SonkaMod2021.05.10.

Okosóra jár ajándékba az Ulefone Armor 8 Pro strapatelefonhoz

Gyorsnak kell lenni

Érkezik egy nagy szállítmány a Banggoodhoz az Ulefone Armor 8 Pro telefonból, így nagyszabású előrendelési akciót hirdettek meg rá. Alapból jó áron szerezhetjük meg a készüléket, de ha elég gyorsak vagyunk, akkor egy Ulefone Watch boldog tulajdonosai lehetünk, teljesen ingyen.

Lenyűgöző a legújabb Baseus akkumulátoros asztali lámpa
Aliexpressasztali lámpaBaseus
írta: SonkaMod2021.05.07.

Lenyűgöző a legújabb Baseus akkumulátoros asztali lámpa

Ez aztán mindent tud

Körülbelül két hete jelent meg a piacon a Baseus legújabb asztali lámpája, ami – hűen a gyártó nevéhez - nagyon kívánatos kütyü lett. Változtatható a színhőmérséklete, a fényereje, van automata fényerőállítása és még akkumulátoros is. A termék nagyon sokrétű, minőségi anyagokból készült és még csak nem is drága.

Közel 30 kilós gázgrillt dobott piacra a BlitzWolf
BanggoodBlitzWolfgázgrillgrill
írta: SonkaMod2021.04.30.

Közel 30 kilós gázgrillt dobott piacra a BlitzWolf

Olcsón be is hozzák az országba

Egyre meglepőbb termékeket mutat be a BlitzWolf amióta belekezdett a konyhai gépek és efféle eszközök gyártásába. Eddig a mosogatógépük volt a legnagyobb, legérdekesebb dobás, de a forrólevegős sütőjük sem volt semmi. Ezt a trónt most nagyon gyorsan elkövetelte a BW-GO1, ami egy kerti gázgrill. Nem is akármilyen, rögtön egy nagyméretű, négy gázrózsás eszközzel robbannak be a piacra.

hirdetés