hirdetés

Hírek

SJCAM SJ9 Strike akciókamera
BanggoodSJCAMSJCAM 9

SJCAM SJ9 Strike akciókamera

Tapossa a GoPro sarkát

írta: Don Kartács2019.10.04.

Jön a karácsony, jönnek az új modellek, most az SJCAM dobta piacra az SJ8 szériát leváltó, meglepő módon SJ9-re elkeresztelt kameráját. Az SJ8 Plus és Pro modellt nagyon szerettük, mi is használunk két darabot, így nehezen tudtam elképzelni, miben léphetett előre a kamera. Pedig a teljes vízállóság, a megnövelt akkumulátor, a nagyobb érintőképernyő, a vezetéknélküli töltés, 4K 60 FPS felbontás és fejlesztett elektronikus stabilizálás mind olyan extra, amit a BGSJCAM9Strike kuponkóddal 65 000 Ft-ba kerülő modell magáénak tudhat.

Ninebot Max G30 roller
GearbestNinebot MaxNinebot Max G30

Ninebot Max G30 roller

Bika motor, megbízhatóbb gumi

írta: Don Kartács2019.09.30.

Másfél évvel ezelőtt az olcsó roller őrületet a Ninebot által felvásárolt Segway kezdte el az ES szériával, amit pedig a Xiaomi tolt pénzzel. Az viszont gyorsan kiderült, hogy a százezer forintos kategória fölötti gépekre is van igény, így piacra dobták a Ninebot Max modellt. 65 kilométeres hatótáv, defekttűrő gumi, 30 km/órás végsebesség, 10 colos kerekek és még néhány nyalánkság jár a szerintem meglehetősen magas, 243 000 árért, de megy ez még lejjebb is.

Érkezik a Xiaomi MIUI 11-es verziója
MIUI 11Xiaomi

Érkezik a Xiaomi MIUI 11-es verziója

Szebb, letisztultabb felület

írta: Don Kartács2019.09.29.

Nyakunkon a Halloween és az Android 10 megjelenése. Ilyenkor minden gyártó igyekszik hónolni egy kicsit egyedi szoftvereiken vagy kiadni egy új főverziót. Ez a Xiaomi esetében a MIUI 11-ben nyilvánul meg, és végre van egy listánk azzal kapcsolatban is, hogy mely készülékekre nagyjából mikor várható a frissítés.

Xiaomi Mi 9 Lite okostelefon
GearbestXiaomiXiaomi Mi 9 Lite

Xiaomi Mi 9 Lite okostelefon

Könnyűvérű szépség

írta: Don Kartács2019.09.27.

Nem lennék meglepve, ha ti, kedves olvasók elvesztettétek volna a fonalat a Xiaomi telefonok névképzése kapcsán. Ez nem a ti hibátok, hanem  a legújabb agymenés eredménye, hogy a Mi 9 mellé egy Mi 9T, egy Mi 9T Pro, Mi 9 SE és most már a Mi 9 Lite is érkezik. Ez utóbbi mobil különlegessége, hogy egyes elemeiben veri a Mi 9-et is, hiszen egy jóval újabb készülékről van szó. A kiváló alapok azonban maradtak, AMOLED kijelző, Snapdragon 710-es SoC, 6 GB RAM és még néhány apróság, amely könnyebbé teszi az életeteket. A poén az, hogy máris van rá kupon, így már 79 500 Ft-tól elérhető az újdonság.

Kospet Optimus Pro vs. Ticwatch Pro okosórák
GearbestKospet OptimusOkosóra

Kospet Optimus Pro vs. Ticwatch Pro okosórák

Megoldva a rövid üzemidő?

írta: Don Kartács2019.09.26.

Az Androidos okosórák egyik legnagyobb problémája a rövid üzemidő. Gyakorlatilag olyan sűrűn kell töltenetek őket, mint egy mobiltelefont, szóval a két napnak már nagyon kell örülni. Erre azonban van megoldás, meg kell duplázni a kijelzőket vagy éppen a processzorokat, és máris nyerhető néhány nap üzemidő fronton. A Kospet Optimus Pro az előbbi, a nagyobb nevű Ticwatch Pro az utóbbi megoldást választotta, ami ár fronton elég markáns – 49 000, illetve 73 000 Ft – eltérést jelent.  Azért hogy ez az összeg ne legyen magasabb, EU Priority Line szállítással operáljatok, ami áfa és vámmentes.

Megjöttek az új Xiaomi zászlóshajók
Mi 9 ProMi Mix 4Mi Mix AlphaMIUIokostelefonXiaomi

Megjöttek az új Xiaomi zászlóshajók

Itt a Mi 9 Pro és a Mi Mix Alpha

írta: Atika2019.09.24.

A Xiaomi, ahogyan azt már korábban tudni lehetett, bemutatta a legújabb telefonjait a Mi 9 Pro és a Mi Mix Alpha alias Mi Mix 4 képében. Már sokan vártunk ezekre a készülékekre, ugyanis régóta pletykálnak már mindenfélét róluk, ráadásul az elmúlt pár napban még jobban felcsigázta a cég a közönséget a promóciós képekkel. Nézzük, hogy mit is tudnak az új zászlóshajók.

Itt az új Huawei okosóra
GeekbuyingHuaweiHuawei Watch GT 2

Itt az új Huawei okosóra

Huawei Watch GT 2

írta: Don Kartács2019.09.20.

A hordaként támadó Xiaomi Amazfit órákra itt a válasz a konkurenciától: Huawei Watch GT 2. Jelentős upgrade az előző szériához képest, már két különböző méretben is elérhető, azon belül számtalan dizájn variánssal, bővült a sportkínálat, javult a kijelző, megjelent az always on display funkció, hosszabb lett az üzemidő, belső tárhely a zenéknek, képes Bluetooth-on keresztüli telefonálásra, szóval tényleg majdnem mindent tud.

Új Kugoo M2 Pro roller
GeekbuyingKugooKugoo M2 ProRoller

Új Kugoo M2 Pro roller

30 dollár grátisz pénzvisszatérítés

írta: Don Kartács2019.09.19.

Kicsit úgy érzem magam a Kugoo rollerek kapcsán, mint amikor sokat zabáltam és beüt a kajakóma, itt is durva túlkínálat kezdett el kialakulni. A legújabb modell a Kugoo M2 Pro, ami azért készült el, mert a Kugoo S1/S1 Pro igencsak bejött a cégnek – naponta hármat látok Budapesten szembejönni -, és most hogy van pénz lóvéra, elkezdték kitolni a komolyabb ES2-M2-Booster modelleket is. Sőt, most pénzvisszatérítést is kapnak a Kugoo rollert vásárlók, 30 USD, vagyis 9000 Ft értékben.

Megjelent a Cubot X20 Pro
CubotGearbestHelio P60okostelefonX20 Pro

Megjelent a Cubot X20 Pro

A középkategória új királya

írta: Atika2019.09.16.

A Cubot X20 Pro a gyártó legújabb modellje, ami az árához képest meglepően jó paraméterekkel rendelkezik. Ebben az árszegmensben páratlanul sok RAM, belső tárhely és jó középkategóriás SoC jellemzi, miközben az aksit és a kamerát sem hanyagolták el. Nézzük meg, hogy mit kínál a Cubot X20 Pro 46 000 forintért cserébe.

Új Kugoo ES 2 roller
GeekbuyingKugooKugoo ES2

Új Kugoo ES 2 roller

Erőteljes felzárkózás

írta: Don Kartács2019.09.07.

A két előző Kugoo modellről – az S1-ről és az S1 Pro-ról – annyit írtunk, hogy az olvasóknak már a fülén jöttek ki az akciók.  És bár a két Kugoo nem volt űrhajó bonyolultságú tárgy, viszont az olcsóságukkal a mai napig az egyik legjobb vételnek számítanak a belépő kategóriában. Innen azért volt hova lépni, és ezt a szintet az új modell, a Kugoo ES2 meg is ugorja. Tárcsafék, normális fedélzeti komputer, applikáció alapú monitorozás és 30 km-es hatótáv, ezt ígéri a sajtóanyag. Az fejlesztésekért némileg többet kell fizetnetek, az EU raktárból érkező újdonság 135 000 Ft-ba kerül.

hirdetés