hirdetés

A Xiaomi egy kis Harman segítséggel készített BT hangszórót

Ha beszippantott a Xiaomi világa

hír
A Xiaomi egy kis Harman segítséggel készített BT hangszórót 1

Forrás: Gshopper

írta: Atika
2024-04-08

A Xiaomi nem készített eddig rengeteg Bluetooth hangszórót, azonban most úgy tűnik, hogy kicsit ezen a fronton erősíteni kezdtek, a Xiaomi Outdoor Bluetooth Speaker Camp néven megjelent új termék ugyanis az elmúlt hónapokban már a második megjelenésük ebben a kategóriában. A nevétől eltekintve nagyon jól összerakott kis hangszórónak tűnik, fém házas, belefért 4 aktív hangszóró, cseppálló és ráadásul a Harman Kardon is besegített a hangolásba. Az újdonság egyáltalán nem olcsó, 50 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül, de legalább a minőségre biztosan nem lehet majd panasz.

A Xiaomi Outdoor Bluetooth Speaker Camp gyakorlatilag a Xiaomi frissen bemutatott elektromos autójához,

az SU7-hez egy kiegészítő, a kocsiban külön helyet is dedikáltak neki, ahova becsúsztatva tölthető a hangszóró, amíg nem használjátok.

Ezen felül olyan érdekes funkciói is vannak, mint a mágneses talp, amivel fém felületekre rögzíthetitek, illetve a hangulatvilágítás, amit a talpába építettek be vagy az IP66-os por- és cseppállóság.

14 órás üzemidőre képes 50%-os hangerőn, kikapcsolt fényekkel, ami egy elég komoly eredmény, főleg egy ilyen kicsi hangszórótól. A Xiaomi újdonsága 50 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért kapható Gshopperen, ehhez csak a gshopperxiaomi  kupont kell felhasználnotok és kivárni, amíg megérkezik. Extra költségekkel nem kell számolnotok, minden benne van az árban és a szállítás is ingyenes.

hirdetés