hirdetés

Hírek

Elindult a kínai Népítélet
fejlesztésNépítéletRendeljKínait

Elindult a kínai Népítélet

Értékeld a saját termékeidet!

írta: molcsa2019.09.03.

Elkészült az oldalunk régóta várt új funkciója a Népítélet, ahol ti is értékelhetitek a kínai termékeiteket! Ezzel egy objektív és széleskörű adatbázist hozhatunk létre közösen, ahol minden fontos termékről valós tapasztalatokat olvashatnak a leendő vásárlók, ezzel segítve az eligazodást a kínai termékek dzsungelében. A Népítélet a menüből és a tesztjeinkben lévő értékelés blokkokból is elérhető.

Redmi Note 8 és 8 Pro
BanggoodGearbestRedmi Note 8Redmi Note 8 pro

Redmi Note 8 és 8 Pro

Pörögnek a gyártósorok

írta: Don Kartács2019.09.02.

Még alig száradt meg a virtuális festék az előző Redmi Note 7 tesztünkön, máris itt a jobb, gyorsabb utód. Fejlesztett SoC, több memória, profibb kamera, szebb kijelző, de a repertoár része maradt a Type-C port és a gyorstöltés is. A Pro verziónál pedig teljes architektúraváltás történt, a mobil alapját már nem a Qualcomm, hanem a Mediatek adja.

Itt az Amazfit Stratos 3
AmazfitAmazfit GTRAmazfit Sports Watch 3Amazfit Stratos 3

Itt az Amazfit Stratos 3

Nem áll le a Huami

írta: Rolla2019.08.28.

Tegnap - ahogy azt a csoportunkban is olvashattátok - a szemfülesek észrevehették már az Amazfit appban az új órák megjelenését, amellyel együtt megérkezett az első bejelentés is a legújabb tagról, az Amazfit Stratos 3-ról. Épphogy csak piacra került az Amazfit GTR, máris itt az újdonság.

Revolut és Curve GY.I.K.
CurvefintechRevolut

Revolut és Curve GY.I.K.

Kibővült a Tudnivalók menüpont

írta: Don Kartács2019.08.27.

Bizonyára észrevettétek, hogy egy ideje felvettük a fintech vonalat is, vagyis sokat foglalkozunk a neobankokkal és újdonsült pénzügyi szervezetekkel, mint például a Revolut, a Curve vagy a Monese. Szolgáltatásaikkal meglehetősen sok pénzt lehet spórolni, akár a devizaváltásra, akár a banki költségekre gondolunk, ráadásul szinte mindegyik ad valamilyen ingyenes kedvezményt – pénz, prémium fiók, ingyen kártya stb. -, tehát nem érdemes ezeket kihagyni. Természetesen rengeteg kérdés merült fel bennetek, amiket igyekeztünk megválaszolni a Tudnivalók fintech szekciójában.

Mondd el a véleményed!

Mondd el a véleményed!

Kérdőív a Kínából rendelésről és rólunk

írta: molcsa2019.08.12.

A korábbi évekhez hasonlóan szeretnénk ismét felmérni az olvasói véleményeket és igényeket, hogy mi is jobban láthassuk, hol kell a legjobban fejlődnünk, és mit gondoltok a Kínából rendelésről. Az alábbi kérdőív kitöltésével te is eljuttathatod hozzánk a véleményedet, és ezzel segíthetsz, hogy a jövőben is a ti igényeiteknek megfelelően működjünk. A kitöltés teljesen anonim, semmilyen személyes adatot nem gyűjtünk, és mindössze 5 percet vesz igénybe. Köszönjük a kitöltéseket!

Bemutatkozott az Amazfit GTR
AmazfitAndroid OneGTRHuamiMi A3Okosóra

Bemutatkozott az Amazfit GTR

De van itt még más meglepetés is

írta: Atika2019.07.17.

A Xiaomi nem bízza a véletlenre, ha hardvermegjelenésről van szó, így a héten már megmutatták nekünk az Amazfit GTR okosórát és információkat kaptunk az érkező Xiaomi Mi A3-ról is, amihez exkluzív fotókat csatoltunk nektek.

Xiaomi Amazfit Verge Lite
Xiaomi VergeXiaomi Verge 2Xiaomi Verge Lite

Xiaomi Amazfit Verge Lite

Az ár-érték arány új bajnoka

írta: Don Kartács2019.06.28.

A Xiaomi okosórái óriási sikernek örvendenek, ez nem véletlen, hiszen remek áron kínálnak kiváló minőséget. A Stratos után lépnie kellett a gyártónak, így született meg a Verge, melyről a tesztet megtaláljátok nálunk. Sok, de sajnos jogos kritika fogalmazódott meg a termékkel szemben, ezért úgy döntöttek, hogy kibővítik a palettát két újdonsággal.

Megújult a RendeljKínait oldala
dizájnfunkciókRendeljKínaitújweboldal

Megújult a RendeljKínait oldala

Minden szebb és jobb lett

írta: Atika2019.06.20.

Hónapokon át tartó fejlesztés és tesztelés után végre bemutathatjuk nektek a megújult rendeljkinait.hu oldalt. Modernebb dizájnt, új funkciókat és gördülékenyebben működő oldalt hoztunk nektek, hogy a lehető legszebb környezetben és leggyorsabban tájékozódhassatok a legújabb termékekről és akciókról.

hirdetés