hirdetés

Újabb, olcsó modell érkezett a Xiaomi AX router családba

Nem mindig a drága a jó megoldás

hír
Újabb, olcsó modell érkezett a Xiaomi AX router családba 1

Forrás: Banggood

írta: Atika
2024-04-08

Szinte minden új eszköznél elkezdtek a gyártók WiFi 6-ot használni, sőt, a legújabb high-end termékek már WiFi 7 támogatással érkeznek, azonban a mezei felhasználónak még a páros számú verzió is bőven elegendő sebességet nyújt. Ahogy terjed a technológia, úgy lesznek egyre olcsóbbak a gyorsabb sebességre képes routerek is, a Xiaomi pedig már rég jelen van ezekkel a piacon, mégis jött egy újabb modell, ami az AX1500 nevet kapta. A 4 portos eszköz még mesh-be kötve is tud működni, szóval tényleg tökéletes egy alapvető otthoni hálózat létrehozásához és csak 12 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül, ha lekuponozzátok.

Ezen felül a Xiaomi telefon tulajdonosok számára jó hír, hogy a router képes külön csatornát biztosítani nektek, ha játszotok a telefonotokon, így csökkentve a válaszidőt és biztosítva az elérhető legjobb sebességet. A legtöbb biztonsági és kényelmi funkció is elérhető, amit más gyártóktól is megszokhattatok, tehát van szülői felügyelet, vendéghálózat létrehozási opció, QoS és egyéb biztonsági lehetőségek.

A Xiaomi AX1500 ahhoz képest, hogy szoftveresen tulajdonképpen ugyanazt tudja nyújtani, amit a sokkal fejlettebb társai, mindössze 12 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül a BGAPRH025  kuponkóddal. Itthon 18, de inkább 19 ezer forint felett kapható és erre még rájön a postaköltség is, szóval nagyjából 7-8 ezer forinttal olcsóbban juthattok hozzá Banggoodról, ami már jelentős árkülönbség, egy ilyen eszköznél.

hirdetés