hirdetés

A Xiaomi is benéz a nem agybadugós fülesek piacára

Ez lehet az új sláger?

hír
A Xiaomi is benéz a nem agybadugós fülesek piacára 1

Forrás: Xiaomi

írta: Atika
2024-04-18

A Xiaomi nem dobálózik gyakran új fülhallgatókkal, mint más kínai gyártók, azonban mindig igyekeznek valami kivételeset tenni az asztalra. Most a Xiaomi Open Headphones is ilyesmi, ugyanis ez egy nyitott fülhallgató, semennyire sem hatol be a hallójáratba, de elvileg még így is megoldották, hogy mások ne hallják, mit hallgattok éppen. A fülre akasztható ketyerét először a Gshopper kezdte el árulni, rögtön egy kupont is adnak hozzá, így a gshopperxiaomi  kóddal 42 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért tudjátok megrendelni.

Ehhez természetesen mikrofonokat használ a kütyü, amiből 2-2 került a két oldalra, ezeket használja a fülhallgató a hangotok átvitelére is a hívások közben. AI zajszűrővel is felvértezték, hogy a lehető legjobban halljanak titeket. Az üzemidő 7,5 óra egy töltéssel, de a tokkal együtt 38,5 óra érhető el. Egyszerre több készülékre is tud csatlakozni, és természetesen a Xiaomi HyperOS rendszerével működik együtt a leghatékonyabban.

A vezérlés érintőfelületen keresztül történik, amit a fülhallgatóhoz tartozó applikációban testre is szabhattok, a hangképpel és egyéb beállításokkal egyetemben. Az újdonság nem olcsó, a gshopperxiaomi  kuponkóddal is 42 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül, ami nem kevés pénz, de az új technológiáknak mindig magas az ára. Fekete és arany szín közül választhattok, de extra költségekkel nem kell számolnotok.

hirdetés