hirdetés

Új elektromos bicikli márka tűnt fel a horizonton

Touroll modellek nőknek és férfiaknak

hír
Új elektromos bicikli márka tűnt fel a horizonton 1

Forrás: Geekmaxi

írta: Atika
2024-04-02

A Geekmaxi bemutatta a Touroll márka új elektromos bringáit, amik férfiaknak és nőknek egyaránt kedvező vázkialakításokban és méretekben is elérhető. Két trekking és két MTB modellt hoztak el nekünk, amelyekhez most még ajándék is jár. Mindegyik kellő erővel és hatótávval bír egy nagy bringázáshoz, miközben munkába járáshoz sem utolsók. A legolcsóbb 217 000, míg a legdrágább modell 296 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül.

27,5×2,1 colos kerekeket kaptak, amikkel könnyedén leküzdhetők a kisebb úthibák, de ezt segíti az első teleszkóp is. Emellett elöl, hátul tárcsafék lassítja a bringákat, illetve egy 7 sebességes Shimano váltót is kaptak, hogy akkor is haladhassatok, ha éppen nem akartok rásegítést vagy lemerült az aksi. A fedélzeti komputerről vezérelhető a Touroll J1, itt kapcsolhatjátok be, állíthatjátok a rásegítés mértékét és még egy USB portot is szereltek rá, így a telefonotokat is tölthetitek a kerékpárról. 

A J1 a WBYKMRCG  kuponnal 276 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba, míg a J1 ST ugyanezzel a kóddal 296 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül. A bevezető akció során egy kerékpár lakatot, egy bukósisakot és egy kormányrúdra rögzíthető telefontartót is kaptok ajándékba a bringák mellé. EU raktárból küldik a járművet és még a szállítás is ingyenes.

Touroll U1

A Touroll U1 is két verzióban jelent meg, annyi különbséggel, hogy itt nem a váz kialakítása, hanem a kerékméret változik, egy 26 colos és egy 29 colos modellel találkozhattok ugyanazon a néven. Ez már egy MTB kialakítású bringa, ami több pontján is megmutatkozik.

Motorból ugyanazt a 250 wattos darabot kapta, amit a J1-ek, azonban az aksi ebben „csak” 468 Wh-s, amivel így 65 km-es hatótávot ígér a gyártó, viszont ezzel lefaragtak a tömegből, és a 29 colos variáns mindössze 23,5 kg lett. Az akkumulátort erről is el lehet távolítani, tehát elég azt a töltőhöz cipelnetek.

A rásegítések módját is lecsökkentették 3-ra, 12, 18 és 25 km/h-s limitek közül választhattok, illetve a fedélzeti komputer is csak egy egyszerű, LED indikátoros darab lett ezen a biciklin. Ugyanazokat az első és hátsó lámpákat, illetve fékeket használták, mint a J1 szériában, viszont a váltót lecserélték, az U1 már 21 sebességeset kapott, ami a hegymenethez sokkal jobban illik.

A gumikból is inkább földútra valókat kapott Touroll U1-ből a 26 colos 197 300, míg a 29 colos kerekekkel szerelt variáns 217 100 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül az IAV4CHTP  kupon felhasználása után. Egy ideig ezekhez is jár a kerékpár lakat, bukósisak és telefontartó ajándék kombi, illetve itt is él az EU raktáras, ingyenes szállítás, extra költségek nélkül.

hirdetés