hirdetés

Hírek

DJI Ronin SC kamerastabilizátor
ApavlogDJIRonin

DJI Ronin SC kamerastabilizátor

Az új gimbalkirály

írta: Don Kartács2020.01.31.

Az Apavlog szerzője, Mesterházi Dávid csinált egy videót a DJI Ronin SC-ről, ehhez hasonló gimbalt mi is teszteltünk tavaly, Feiuytech G6 Plus néven. A DJI terméke persze sokkal több mindent tud, 2 kilogrammig képes kamerákat fogadni, működik kétoperátoros módban, képes a fókusz állítására, tonnányi elektronikus funkcióval – pl. tárgy és személykövetés – rendelkezik, szóval igazi csúcsterméke a kézi stabilizátoroknak. Lássuk, Dávid mit hozott ki belőle.

Xiaomi Mi Watch Color – színes egyéniségeknek
GearbestMi watch colorXiaomi

Xiaomi Mi Watch Color – színes egyéniségeknek

írta: hajas2020.01.15.

Pár nappal ezelőtt írtunk a Xiaomi Mi Watch Color-ról, és remek hírt hoztam azoknak, akik várták az érkezését: a Gearbesten már kapható a készülék, ráadásul EU priority line szállítással áfamentesen rendelhetitek meg a készüléket, 62 000 forintot kérnek érte. Sajnos jelenleg még csak 2 színben érhető el, de ez a kínálat biztosan bővülni fog a közeljövőben.

Tronsmart T6 Plus Upgraded Edition
GeekbuyingTronsmartTWS

Tronsmart T6 Plus Upgraded Edition

A jó lehet még jobb?

írta: Don Kartács2020.01.14.

A Tronsmart T6 Plus az elmúlt évek egyik legjobb kültéri hangszórója volt, vitték is a népek, mint a cukrot. Alacsony ár, kellemes hang, ütős kinézet és képes volt TWS módban, sztereóként is működni. Ez a kiváló szerkezet esett át egy ráncfelvarráson, aktualizálták a műszaki paramétereket a 2020-as évnek megfelelően, ráadásul az ára is alig változott: 21 000 Ft-ot kérnek érte a 4APG4M3Q kuponnal.

BlitzWolf BW-AT1, egy sportos okosóra
BanggoodBlitzWolfBW-AT1Okosóra

BlitzWolf BW-AT1, egy sportos okosóra

írta: hajas2020.01.13.

A BW-AT1 egy igen olcsó okosóra a Blitzwolftól, az első 2300 vásárló 5900 forintért rendelheti elő, utána lépcsőzetesen emelkedik az ára, ezért érdemes sietni, ha olcsón szeretnétek hozzájutni a készülékhez. Sportos dizájnt kapott, 3 különböző szilikonszíj közül választhattok: fekete, szürke és piros, amiket ráadásul cserélni is lehet. Érdemes minél előbb előrendelni, ha jó áron szeretnétek megvásárolni a nektek leginkább tetsző változatot.

Új ütős Amazfit termékek a CES kiállításon
AmazfitAmazfit Bip SAmazfit PowerBudsCES 2020HuamiOkosóra

Új ütős Amazfit termékek a CES kiállításon

írta: hajas2020.01.10.

Vége a várakozásoknak, a CES kiállításon a Huami bemutatta egyik legkedveltebb modelljének, az Amazfit Bip utódját, a Bip S-t. Elsőre talán sok különbséget nem vehetünk észre, hisz nagyon hasonlít az elődre, viszont tartalmaz igen hasznos újításokat. Értékesítése várhatóan valamikor februárban kezdődik. Szintén az év második hónapjában érkezik egy új, vezeték nélküli fülhallgató is, az Amazfit PowerBuds, amivel a gyártó szeretne belépni a TWS fülesek piacára, és a bemutatójuk alapján elég komolyan gondolják.

Lecke a konkurenciának: UMIDIGI Uwatch3 okoskarkötő
okoskarkötőUmidigiUwatch3

Lecke a konkurenciának: UMIDIGI Uwatch3 okoskarkötő

írta: hajas2020.01.10.

Az Umidigi egyre komolyabban veszi az olcsó okoskarkötők piacát, igyekszik lépést tartani a versenytársakkal. A Xiaomi Mi Band 4, a Honor Band 5 és a BlitzWolf BW-HL1 kihívója, az Uwatch3 a gyártó negyedik terméke ebben a kategóriában, melynél prémium hatású fémre cserélték a készülékház borítását. Az ultrakönnyű kütyü mindössze 38 grammot nyom, és három különböző színben érhető el. A súlya mellett jelenleg az ára is alacsony, az első 100 rendelőnek mindössze 9000 forint, érdemes sietni.

Okosórákra is beköltözött a Curve
Curvefintechpénz

Okosórákra is beköltözött a Curve

Itt a Garmin, a Fitbit és a Sony Wena támogatás

írta: Don Kartács2019.12.15.

A Curve az egyik legmenőbb ingyenes fintech szolgáltatás mostanában, és most újabb platformokkal bővült a felhasználás köre: végre 3 jelentős okosóragyártót is felvettek a palettájukra. Így akinek a fenti eszközökre esett a választása, az a továbbiakban telefon nélkül, a csuklóján viselt okoseszközökkel is tud fizetni. Mivel a Curve egy kártyaaggregátor szolgáltatás, ezért teljesen mindegy, milyen bankkártyátok van, a Curve az összest kezeli.

Hubsan Zino 2 drón
DrónGearbestHubsan

Hubsan Zino 2 drón

Mavic killer sokkal olcsóbban?

írta: Don Kartács2019.12.12.

Nem sok idő telt el azóta, hogy körberajongtam a Hubsan Zinot, ami 75 000 Ft-ért kiváló vétel volt, és ti is szerettétek. Nem véletlen, stabilizált 4K 30 FPS képes gépet ennyiért senki nem adott. A második széria azonban szinte minden paraméterében túltesz az előzőn: nőtt az üzemidő, a hatótáv, optikai szenzorral stabilizálja a magasságát, fejlődött a távirányító, és már a kamera is 4K 60 FPS-sel képes a videókat rögzíteni. Az ára 120 000 Ft körül alakul, ami még bőven a Mavic széria alatt marad, de a Xiaomi Fimi X8 SE-t is szorongatja.

Megjelent a Fosta, az igazi postafikázó oldal
fostaMagyar Postaszállítás

Megjelent a Fosta, az igazi postafikázó oldal

írta: SonkaMod2019.12.03.

Hiánypótló oldalra bukkantunk, ami sokunk életét megkönnyítheti. Mármint olyan értelemben, hogy a Posta iránt érzett időszakos utálatunkat ráönthetjük az internetre, ezzel még egy picit segítve is másoknak. A webes applikáció a Google beágyazott térképén mutatja meg, hogy mely magyarországi körzetben van a legtöbb probléma a csomagkezeléssel.

Xiaomi Mi Note 10 okostelefon előzetes
Black Friday 2019Mi Note 10Note 10Xiaomi

Xiaomi Mi Note 10 okostelefon előzetes

A 108 tonnás ütés

írta: Don Kartács2019.11.29.

Készül a Xiaomi Mi Note 10 tesztje, de úgy gondoltuk, hogy megkönnyítendő a döntéseteket, kiadunk egy előzetest, ami nagy vonalakban bemutatja, mit tud a telefon. 108 Megapixeles fő kamera, brutális fotós képességek, gyors hardver, nagyon szép, lekerekített AMOLED kijelző, 20 V-os gyorstöltés, szenzor garmada. Új király született a Xiaominál 135 000 Ft-ért?

hirdetés