hirdetés

Hírek

Okosórákra is beköltözött a Curve
Curvefintechpénz

Okosórákra is beköltözött a Curve

Itt a Garmin, a Fitbit és a Sony Wena támogatás

írta: Don Kartács2019.12.15.

A Curve az egyik legmenőbb ingyenes fintech szolgáltatás mostanában, és most újabb platformokkal bővült a felhasználás köre: végre 3 jelentős okosóragyártót is felvettek a palettájukra. Így akinek a fenti eszközökre esett a választása, az a továbbiakban telefon nélkül, a csuklóján viselt okoseszközökkel is tud fizetni. Mivel a Curve egy kártyaaggregátor szolgáltatás, ezért teljesen mindegy, milyen bankkártyátok van, a Curve az összest kezeli.

Hubsan Zino 2 drón
DrónGearbestHubsan

Hubsan Zino 2 drón

Mavic killer sokkal olcsóbban?

írta: Don Kartács2019.12.12.

Nem sok idő telt el azóta, hogy körberajongtam a Hubsan Zinot, ami 75 000 Ft-ért kiváló vétel volt, és ti is szerettétek. Nem véletlen, stabilizált 4K 30 FPS képes gépet ennyiért senki nem adott. A második széria azonban szinte minden paraméterében túltesz az előzőn: nőtt az üzemidő, a hatótáv, optikai szenzorral stabilizálja a magasságát, fejlődött a távirányító, és már a kamera is 4K 60 FPS-sel képes a videókat rögzíteni. Az ára 120 000 Ft körül alakul, ami még bőven a Mavic széria alatt marad, de a Xiaomi Fimi X8 SE-t is szorongatja.

Megjelent a Fosta, az igazi postafikázó oldal
fostaMagyar Postaszállítás

Megjelent a Fosta, az igazi postafikázó oldal

írta: SonkaMod2019.12.03.

Hiánypótló oldalra bukkantunk, ami sokunk életét megkönnyítheti. Mármint olyan értelemben, hogy a Posta iránt érzett időszakos utálatunkat ráönthetjük az internetre, ezzel még egy picit segítve is másoknak. A webes applikáció a Google beágyazott térképén mutatja meg, hogy mely magyarországi körzetben van a legtöbb probléma a csomagkezeléssel.

Xiaomi Mi Note 10 okostelefon előzetes
Black Friday 2019Mi Note 10Note 10Xiaomi

Xiaomi Mi Note 10 okostelefon előzetes

A 108 tonnás ütés

írta: Don Kartács2019.11.29.

Készül a Xiaomi Mi Note 10 tesztje, de úgy gondoltuk, hogy megkönnyítendő a döntéseteket, kiadunk egy előzetest, ami nagy vonalakban bemutatja, mit tud a telefon. 108 Megapixeles fő kamera, brutális fotós képességek, gyors hardver, nagyon szép, lekerekített AMOLED kijelző, 20 V-os gyorstöltés, szenzor garmada. Új király született a Xiaominál 135 000 Ft-ért?

Apavlog Mesterházi Dáviddal
ApavlogFiido D3SMesterhazi David

Apavlog Mesterházi Dáviddal

Vicces videós anyagok egy többgyermekes apukától

írta: Don Kartács2019.11.22.

Örömmel jelentjük be, hogy együttműködésre léptünk az Apavlog atyjával, Mesterházi Dáviddal. A továbbiakban több közös projektünk is lesz a nagynevű videóssal, akit az Attraktor című műsorból is ismerhettek. Jelenleg új YT csatornáját gyarapítja, aminek témája a többgyerekes apukák kihívásokkal teli, de vidám életmódja. Együttműködésünk keretében ő is fog kínai kütyüket véleményezni a videóiban, természetesen merőben más szemszögből, mint mi. Emiatt is érdemes bekövetnetek a csatornáját, de a kínais tartalmait a cikkeinkbe beágyazva is megtaláljátok majd.

Xiaomi Stratos 3
GearbestGeekbuyingStratos

Xiaomi Stratos 3

Jaj a konkurenciának és az elődöknek

írta: Don Kartács2019.11.15.

A Xiaomi a Huamivel közösen végre piacra dobta az Amazfit Stratos 3-at -, amivel valószínűleg komoly zavart okoz majd a 70 000 Ft alatti okosórák szegmensében. Az előző szériát jelentősen továbbfejlesztették, új kijelző, zenelejátszásra alkalmas tárhely, tonnányi szenzor, 19 sport támogatása, 14 napos üzemidő „ultra endurance” módban és még szebb dizájn. Ráadásul azért is érdemes beszélni az óráról, mert lassan itt a Xiaomi házon belül fejlesztett terméke is, így igen szoros verseny várható.

Felpatch-eltük a RendeljKínait oldalát!
fejlesztésRendeljKínait

Felpatch-eltük a RendeljKínait oldalát!

Javított kereső, új funkciók és módosítások

írta: molcsa2019.10.16.

Egy komolyabb változtatáscsomagot tettünk közzé az oldalunkon, amivel igyekeztünk még felhasználóbarátabbá és átláthatóbbá tenni a RendeljKínait-ot. A változástatások során a ti véleményeteket is nagy mértékben figyelembe vettük, ezúttal is köszönjük a visszajelzéseket. Lássuk, mi változott!

Redmi 8 és 8A specifikációk
Redmi 8Redmi 8AXiaomi

Redmi 8 és 8A specifikációk

Sok örömteli változás

írta: Don Kartács2019.10.10.

Úgy látszik a kínaiak meghallgatták az európai – és indiai - vásárlók fohászait, ugyanis az új Redmi széria kapcsán elkezdték kisatírozni a specifikációk közül a nyomorúságosabb tételeket. Végre lesz 4/64-es kiszerelés, gyorstöltés, mélységélesség állításhoz segédlencse a fő kamera mellett, maradnak a Snapdragon központi magok, és hatalmas, 5000 mAh-s akkumulátor, amivel jó eséllyel új üzemidő bajnokot köszönthettek az alsó-közép kategóriában. Az árakat még nem nagyon lehet tudni, de ha az előző Hetes sorozatból indulok ki 40, illetve 30 000 Ft körül kezdődhet az értékesítés.

Insta 360 Go kamera
BanggoodInsta 360Insta 360 Go

Insta 360 Go kamera

Mini méret, nagy tudás, szuper ár

írta: Don Kartács2019.10.08.

Itt a méltán híres Insta 360 One X kistestvére, az egylencsés, sokkal olcsóbb Insta 360 Go. A 60 000 Ft körüli ár miatt azt tippelem, hogy ez fog igazán elterjedni, hiszen az alaptulajdonságai – szoftver, stabilizálás, szabad forgatás a térben – megegyeznek a drágább modellel, és még ennek a kütyünek is 2.7K a felbontása. A kis méret ráadásul korlátozott folyadékállósággal társul, ami kifejezetten alkalmassá teszi vízi és téli sportok eseményeinek rögzítésére.

Teclast T30 tablet
Gearbest

Teclast T30 tablet

Tényleg speciális lett

írta: Don Kartács2019.10.07.

A tablet felhozatal 2019-ben meglehetősen hitványra sikeredett. Nem véletlenül nem írtam jó vételekről az elmúlt 10 hónapban, egyszerűen nem volt miről. Reméltem, hogy a kínaiak a tűzijátékot a karácsonyi időszakra tartogatják, legalábbis erről tanúskodik a most megjelent Teclast T30, ami kifejezetten erős ajánlat lett. Android 9 pörög a 4/64-es rendszeren, a 10,1 colos kijelző alatt egy 8000 mAh kapacitású telep adja az energiát, a központi egység az új Helio P70 architektúrára épül, és nemcsak duális WiFi sávval, de 4G-vel is kommunikál. Még csak nem is drága, 61 000 Ft ez a hatalmas tepsi, amihez grátiszban egy 3000 forintos támasz is jár.

hirdetés