hirdetés

A Blackview új telefonja slágertermék lehet

Középkategóriás, színes, nagy kijelzős

hír
A Blackview új telefonja slágertermék lehet 1

Forrás: Banggood

írta: Atika
2024-04-19

Rengeteg telefont készített már a Blackview, ezek nagy része viszont inkább alsó- vagy alsó-középkategóriás készülék volt. Most a Helio G99 SoC-vel szerelt Shark 8 egy teljesen vállalható középkategóriás telefonnak tűnik, komoly kijelzővel, nagy aksival, 33 wattos gyorstöltéssel, emellett pedig még az unalmas fekete színen kívül két színátmenetes darab is elérhető belőle. Jelenleg mondhatni előrendelésben kapható, mert 1 hónapon belül tervezik csak elkezdeni a szállítást, de a BGb1f3ce  kuponnal csak 57 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül.

A Blackview Shark 8 4G-n tud a hálózatra csatlakozni, ami kapott VoLTE támogatást is és akkor is használhattok 2 SIM-et, ha bővítitek a tárhelyet. Emellett WiFi 5, Bluetooth 5.0, GPS – Glonass, Beidou, Galileo műholdakat lát – és NFC is a repertoár része. Van benne fényérzékelő szenzor, amit az olcsó telefonoknál szeretnek kihagyni, de itt nem kell nélkülözni, az ujjlenyomat-olvasó pedig a feloldó gombba van integrálva. Vezetékesen Type-C és 3,5 mm-es jack csatlakozós kábeleket dughattok rá.

A saját fejlesztésű, DokeOS 4.0 szoftver került rá, ami az Android 13 rendszeren alapul. Több érdekesség is került bele, mint a nagyobb méretű főképernyőre tűzhető mappák, az átdolgozott memória menedzsment és a predikción alapuló app előtöltés.

Mindezek fényében a Blackview Shark 8 egy nagyon jól összerakott telefon, amit a fekete mellett kék és sárga színben is megrendelhettek, de utóbbi kettő színátmenetes, amitől nagyon egyedin néz ki. A BGb1f3ce  kuponnal 57 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért elérhető készüléket kínai raktárból tudjátok beszerezni, de egy kicsit várni kell rá, csak június első felére ígérik a szállítását.

hirdetés