hirdetés

Erős iMars morzsaporszívóra leltünk 10 000 Ft alatt

Még az autóban is könnyű vele takarítani

hír
Erős iMars morzsaporszívóra leltünk 10 000 Ft alatt 1

Forrás: Banggood

írta: Atika
2024-04-25

Az iMars bikázós power bankjei nagyon népszerűek, most megpróbálkoznak egy erős morzsaporszívóval is, ami az átlagnál egy kicsit nagyobb, de a 9000 Pa-os szívóerő kárpótol majd mindenkit ezért. Ez egy új termék, tehát viszonylag magas a listaára, de egy kuponnal közel 40%-kal olcsóbban hozzájuthattok, amivel már 10 000 Ft alatt meg tudjátok venni. A csomagban több kiegészítőt is mellékelnek, köztük egy flexibilis csövet is, amivel a nehezebben hozzáférhető helyeken is könnyű lesz a takarítás.

A portartály mérete nyilvánvalóan korlátozott, mindössze 0,53 literes, de a 20 perces üzemidő alatt ennél sokkal több port úgyis szinte lehetetlen összeszedni. Tölteni a mellékelt USB kábellel lehet, tehát számítógépről vagy akár egy power bankről is megetethető. A HEPA szűrője kivehető és mosható, szóval ezzel sem lesz gond hosszútávon.

Az iMars nevével fémjelzett morzsaporszívót kínai raktárból tudjátok megrendelni fekete és fehér színben. A fehérre kicsit várni kell, a feketét viszont azonnal postázzák, így 2-3 héten belül meg is érkezik. A BG737d43  kuponnal kimondottan nagy kedvezményt kaptok rá, kicsivel kevesebb, mint 10 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek így érte. A szállítás ingyenes, extra költségekre pedig nem kell számítanotok.

hirdetés