hirdetés

Itt az újabb Xiaomi Pad, amibe friss csúcshardver került

Végre egy erős Xiaomi tablet

hír
Itt az újabb Xiaomi Pad, amibe friss csúcshardver került 1

Forrás: Gshopper

írta: Atika
2024-04-23

A Xiaomi Pad azzal lett igazán népszerű, hogy elérhető áron kínált, nagyon jó minőséget és kiváló hardvert. A Xiaomi Pad 6S Pro már a sokadik generáció a szériában, ez már nem is olyan olcsó, mint a régebbi darabok, de ahhoz képest, hogy flagship hardvert kapott, teljesen jó áron kapható, főleg a 100 dolláros kuponnal, amit kaptunk rá. Mindenből a lehető legjobbat kapta és így is „csak” 188 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül áfástól, ingyenes szállítással, de a komolyabb felszereltségű modell is kijön 211 000 forintból.

Az akkumulátor 10 000 mAh-s és támogatja a Xiaomi 120 wattos HyperCharge technológiáját, amivel 35 perc alatt feltölthető 100%-ra a tablet a Type-C portján keresztül, ami egyébként USB 3.2 Gen 1, tehát 5 Gbps adatátviteli sebességre képes.

Adatkapcsolatok szintjén WiFi 7 – bár a specifikációkban csak ax, tehát 6-os verziót írnak – 8×8 MU-MIMO támogatással, Bluetooth 5.3 LDAC képességgel és még NFC is került bele, amit a Xiaomi Share használatához tudjátok használni. Került bele ujjlenyomat olvasó, giroszkóp, gyorsulásmérő, iránytű, de a GPS kimaradt, ami egy ekkora kijelzőjű cuccnál már egyáltalán nem probléma, van helyette inkább 6 hangszóró, Dolby Atmosszal.

A Xiaomi Pad 6S Próra a Xiaomi HyperOS került, ami Android 14 alapokon nyugszik, amibe olyan funkciók kerültek, mint a több ablak egyidejű kezelése, Xiaomi telefonokkal megosztott vágólap és a Director mode, amivel 4 kamera élő képét is nézhetitek egyszerre a támogatott eszközökkel.

A Xiaomi Pad 6S Pro 8/256 GB-os modellje a gshopper100  kuponnal 188 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért, a 12/512 GB-os verzió pedig ugyanezzel a kuponnal 211 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhető meg kínai raktárból, ingyenes szállítással, extra költségek nélkül.

hirdetés