hirdetés

Hírek

Megérkezett a Mi 10 Youth
Mi 10 YouthokostelefonXiaomi

Megérkezett a Mi 10 Youth

Középkategóriás telefon, kimaxolva

írta: hajas2020.04.28.

Újabb családtaggal bővült a februárban debütált Mi 10 széria, egy kis tesó érkezett, ami a Mi 10 Youth nevet kapta. Jóval alacsonyabb áron lesz elérhető, mint a két csúcsmodell, de a sikerének nem csak ez lehet a titka.

Feiyu Pocket gimbal kamera
BanggoodFeiyou PocketGimbal

Feiyu Pocket gimbal kamera

Fimi Palm gyilkos

írta: hajas2020.04.23.

Nem olyan rég teszteltünk egy Fimi Palmot, amit néhány hiányosságától eltekintve használható darab volt, és a hibáit az ára miatt megbocsájtottuk neki. Azonban itt a konkurencia, a Feiyu pocket - a Feiyutech a gyártó -, ami hasonló áron érhető el, viszont sok mindenben übereli a Fimit.

Itt a legújabb Xiaomi roller, a Mijia 1S
elektromos járműelektromos rollerGeekbuyingXiaomi

Itt a legújabb Xiaomi roller, a Mijia 1S

Érdekes névválasztás

írta: hajas2020.04.22.

Bemutatta a Xiaomi a legújabb, 2020-as elektromos rollerét, a Mijia 1S-t. Ismerősen cseng az elnevezés, nem? Bizony, ilyen néven kapható egyik robotporszívójuk is. A Mijia 1S roller egyébként egyértelműen az M365 utódja, külsőre kísértetiesen hasonlít.

Végre itt az új OnePlus 8 széria
okostelefonOnePlus 8OnePlus 8 Pro

Végre itt az új OnePlus 8 széria

Végre vízálló

írta: hajas2020.04.15.

Bár elég sok információ derült ki az elmúlt hetekben az új készülékekről, most végre hivatalosan is bemutatták a 8-as szériát. Összeszedtem nektek a legfontosabb tudnivalókat a OnePlus 8-ról és a OnePlus 8 Pro-ról.

Xiaomi Mi 10 a láthatáron
flagshipGearbestMi 10Xiaomi

Xiaomi Mi 10 a láthatáron

Délután öttől érdemes figyelni

írta: Don Kartács2020.03.27.

Pár óra és megjelenik a Xiaomi Mi 10 a Gearbest kínálatában, ami a cég aktuális zászlóshajója. Snapdragon 865 X55 csúcsprocesszor, 108 megapixeles fő kamera, ami akár 8K videókat is képes készíteni és a világ összes DDR5 RAM-ja és háttértárja – na jó, maximálisan "csak" 12/256 – áll majd rendelkezésetekre. És ezekkel az adatokkal még csak a felszínt karcolgattam, hiszen a repertoár az általam említett finomságokkal még közel sem teljes. Olvassátok el a cikket, és megtudjátok, milyen egyéb technikai innovációkkal hódít a telefon.

Érkezik a Xiaomi Redmi Note 9S
GearbestokostelefonRedmi Note 9S

Érkezik a Xiaomi Redmi Note 9S

Earlybird akció a kategóriakirálynál

írta: hajas2020.03.23.

Ma mutatják be a Redmi Note 9S-et, ami gyakorlatilag a Redmi Note 9 Pro nemzetközi változata, vagyis biztosan kezeli a B20-as sávot is, a vidéken élő Vodafone előfizetők legnagyobb örömére. A bemutató 13 órakor kezdődik, lent megtaláljátok a linket, ahol közvetítik. Érdemes nézni, hiszen amellett, hogy mindent megtudhattok a készülékről, előrendelési akció is vár rátok, némi kedvezménnyel egybekötve!

Bemutatták a Redmi Note 9 szériát
okostelefonRedmi Note 9 Pro

Bemutatták a Redmi Note 9 szériát

írta: hajas2020.03.12.

A Redmi Note széria nagyon népszerű telefon volt 2019-ben, rengeteget adtak el belőle, az utolsó negyedévben pedig az Apple iPhone-jai után a Redmi Note 8 volt a legtöbbet eladott mobil. Indiában bemutatták a Redmi Note család legújabb tagjait, a Redmi Note 9 Pro-t és Pro Maxot.

Hivatalosan is megjelent az Oppo Watch
OkosóraOppo

Hivatalosan is megjelent az Oppo Watch

Újabb okosórás iszapbirkózás

írta: Don Kartács2020.03.11.

Hivatalosan is megjelent az Apple Watch és a Xiaomi Mi Watch ellenfelének szánt Oppo Watch, és a kínaiak rendesen bekezdtek, ami a funkciókat illeti. Kétféle méret, EKG funkció, eSIM alapú telefonálás, módosított oprendszer és még sok egyéb különlegességet vonultat fel az egyelőre csak kínai árral rendelkező okosság. 1500 jüan, átszámítva 64 000 Ft az ára a kisebbik modellnek, de várhatóan ennél magasabb összeg szerepel majd az európai árcédulán.

Hivatalos: ilyen lett a Realme 6 és a Realme 6 Pro
okostelefonRealme 6Realme 6 Pro

Hivatalos: ilyen lett a Realme 6 és a Realme 6 Pro

Már itt is a következő

írta: hajas2020.03.06.

Nagyjából fél év telt el azóta, hogy a Realme 5 széria debütált, a gyártó pedig már be is mutatta a család következő tagjait, a Realme 6-ot és 6 Pro-t. Remek specifikációkat kapott mindkét készülék, az árazásának köszönhetően pedig várhatóan igen sok darab fog elkelni belőlük.

Mi Band és Honor Band killer?
aktivitásmérőRealme

Mi Band és Honor Band killer?

Megjelent a Realme Band

írta: Don Kartács2020.03.06.

Elsütöttem a killeres olcsó poént a címben, így felhívva a figyelmeteket arra, hogy a komolyan vehető cégek száma a kínai aktivitásmérő szegmensben háromfősre duzzadt: a Xiaomi és a Huawei mellé beugrott az Oppo olcsó brandje a Realme.  Nagyjából azt tudja, amit a Honor Band 5 és a Mi Band 4, de néhány dolgot megtrükköztek, például a töltést. Az ára pedig igen versenyképes, 1500 rúpia, ami durván 6000 Ft-nak felel meg. Izgi versenyre van kilátás a közeljövőben.

hirdetés