hirdetés

Leesett az állam a BlitzWolf új fülhallgatójától

Kijelzővel, ANC-vel és jó üzemidővel rendelkezik a BlitzWolf BW-FYE16

hír
Leesett az állam a BlitzWolf új fülhallgatójától 1

Forrás: Banggood

írta: SonkaMod
2024-04-22

Nagyon rég nem tudtam igazán lelkesedni egy BlitzWolf fülhallgatóért, de most ez az időszak is megtört. A gyártó fülesei egyébként sosem okoztak csalódást, szerettük és szeretjük őket, de a termékkategória maga is ellaposodott kissé. A BW-FYE16 viszont olyan újdonságot hoz, ami felborzolja az állóvizet. A szóban forgó fő tulajdonság a kijelző, aminek szerintem több értelme van, mint elsőre hinnénk. Az újdonság ehhez képest hihetetlenül olcsó is.

Még olyat is tud, hogy egy időzítő segítségével a beállított ideig szűri a környezet zajait, utána pedig ébreszt. Ez például repülő- vagy vonatutaknál lehet nagyon hasznos. Szintén megragadta a fantáziám a zseblámpa mód, amit a kijelző fényerejének a maximumával lehet elérni és ugyan nem olyan, mint egy igazi zseblámpa, de mondjuk a telefonunkat meg fogjuk vele találni a sötét lakásban.

Nagyon innovatív füles lett a BlitzWolf BW-FYE16, ahhoz képest viszont rendkívül olcsó. Az első előrendelési körben csak 10 500 Ft-ba kerül, utána pedig lépcsőzetesen lesz egyre drágább, az első 50 darab után 11 200 Ft-ra emelkedik, 150 darab után pedig 13 400 Ft-ra a vételár, de szerintem még az is nagyon jó ár/érték arányt ad ki. Ebben az összegben már a szállítási költség is benne van, tehát semmilyen plusz költséggel nem kell számolni.

hirdetés