hirdetés

Újabb nyomatékszenzoros e-bike 300 000 Ft alatt

Hozza a kötelezőt

hír
Újabb nyomatékszenzoros e-bike 300 000 Ft alatt 1

Forrás: Eskute

Atika
írta: Atika
2024-05-14

Az Eskute brandet 2019-ben alapította egy csoport mérnök, akik már akkor 16 évnyi tapasztalattal rendelkeztek az akkumulátorokhoz kapcsolódóan. Céljuk, hogy mindenki számára elérhető áron kínáljanak jó minőségű elektromos kerékpárokat. Ez a Netuno Plus modelljükkel elég jól sikerül is, ugyanis a nyomatékszenzoros elektromos bringa olyan áron kapható, mint más pedálszenzoros modellek, miközben előbbi jóval kellemesebb utazási élményt nyújt. Geekbuyingról két különböző színben, EU raktárból, az MRUVTK  kuponnal 259 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhetitek meg.

Mivel az Eskute Netuno Plus nem feltétlenül városba termett, ezért az első teleszkópja állítható keménységű, ami egy nagyon hasznos funkció terepen, de le is zárhatjátok, ha aszfalton tekernétek. Egy 7 sebességű Shimano váltót is kapott, a megállásért pedig dupla tárcsafék gondoskodik. A kormányon található kijelzőn éritek el a legfontosabb információkat, de egy mobilos applikáció is jár mellé, amin szintén beállítható a kormányról is elérhető, 5 rásegítési fokozat, de még az LCD nappali és éjszakai fényerejét is változtathatjátok vele. A kijelző alá került egy Type-C port is, amin keresztül a telefonotokat is tudjátok tölteni.

Természetesen szereltek fel első és hátsó lámpákat is a kerékpárra, szóval sötétben is lehet vele közlekedni. Az Eskute Netuno Plus európai raktárból rendelhető, az MRUVTK  kuponnal pedig mindössze 259 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül, ami egy nyomatékszenzoros kerékpárért szinte semmi.

hirdetés