hirdetés

Itt egy új e-motor, amit kimondottan gyerekeknek szántak

A gyerkőc miatt nem kell letenni a rollert

hír
Itt egy új e-motor, amit kimondottan gyerekeknek szántak 1

Forrás: Banggood

Atika
írta: Atika
2024-05-28

Ha sokat közlekedtek elektromos járművekkel, akkor biztos, hogy örülnétek neki, ha a csemetéteket is felültethetnétek egy ilyenre. A választék a jobbfajta gépekből nem valami nagy, a legutóbb tesztelt példány nagyon menő volt, de az ára azért szíven ütött mindenkit a szerkesztőségben. Éppen ezért örültünk meg, amikor megláttuk az Evercross motorját, amit kimondottan 3 és 12 éves kor között ajánlanak, nem lehet vele száguldozni, de azért elég jó tempóban tud haladni, a gyerekek pedig igazi motorosnak érezhetik magukat rajta. Ráadásul az ára is nagyon jó, mindössze 70 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül a childday8  kuponkóddal, cseh raktárból.

A 40 kilós terhelhetőségű motort egy hátsó tengelyen lévő dobfékkel lehet lassítani, ami kézi karral húzható be. Emellett természetesen mindenképp legyen a gyerkőcön bukósisak, térd- és könyökvédő, hogy megelőzzétek a komolyabb baleseteket.

Mivel az egész motor mindössze 11,3 kg, ezért viszonylag könnyen cipelhető is, ha arra lenne szükség, illetve az IPX4 védelem miatt egy kisebb eső sem árt meg neki, de azért ha elkap titeket egy nagyobb égszakadás mindenképp kapcsoljátok ki, majd várjátok meg a kiszáradást a következő töltés és használat előtt.

Az Evercross EV05M elektromos gyerekmotor egy decenes gép, ráadásul az árazással sem szálltak el, egy pálcikaroller árán meg lehet most venni. A childday8  kuponkóddal 70 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kell érte kifizetnetek, ezért cserébe cseh raktárból küldik, extra költségek nélkül.

hirdetés