hirdetés

A Konka D3 hajszárítóval elbúcsúzhatsz a szétálló hajtól

Ionos okosság

hír
A Konka D3 hajszárítóval elbúcsúzhatsz a szétálló hajtól 1

Forrás: Banggood

Raven96
írta: Raven96
2024-05-15

Az ionos hajszárítók egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek, ami nem csoda, hiszen teljesen máshogyan működnek, mint a „hagyományos” konkurenseik. A Konka D3-ban is van egy ion generátor, ami sok-sok negatív iont képes létrehozni, ezáltal csökken a haj elektrosztatikus feltöltődése és kevésbé lesz töredezett szárítás után a frizurád.

A Konka D3 egy plusz fejjel, azaz egy szűkített fazonú légfúvókával érkezik, ami mágneses módon, könnyedén felcuppan a hajszárítóra. Ez a kiegészítő aranyat ér, ugyanis például én egyből ezzel szárítom meg a hullámos hajamat egyenesre, így hajszárítás után nem kínzom a hajamat még a vasalóval is.

Ha nem szeretnéd a séródat tovább sanyargatni egy hagyományos hajszárítóval, akkor a Konka D3 jó választás ionos technológiájának köszönhetően, ráadásul kupont is szereztük hozzá. A BG672919  kód felhasználásával faraghatsz egy kicsit az árból, hiszen így a végösszeg 12 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint)., a szállítás pedig ingyenes.

hirdetés