hirdetés

Astrolux HM01 kettő az egyben fejlámpa minden helyzetre

6 üzemmóddal és memória funkcióval

hír
Astrolux HM01 kettő az egyben fejlámpa minden helyzetre 1

Forrás: Banggood

Raven96
írta: Raven96
2024-05-28

Az ipari munkálatok, az otthoni felújítás és a barkácsolás, az autószerelés, a kempingezés, illetve más szabadtéri tevékenységek mellett még sok mást felsorolhatnék, hogy milyen helyzetekhez hasznos egy fejlámpa. Az Astrolux új, HM01-es modellje azért is jó, mert nemcsak fejre rögzítve használható, hanem önállóan, zseblámpaként úgyszintén és most kihagyhatatlan áron, 8900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért kuponozható Banggoodon.

Egy 16340-es akkumulátor kapott helyet a burkolat alatt, aminek kapacitása 800 mAh de a lámpa CR123A-s elemmel is kompatibilis. Töltésére Type-C portján keresztül lesz lehetőséged és töltőindikátora mindig jelzi piros és zöld fényekkel, hol tart a folyamat.

Az Astrolux HM01-et most nagyon baráti áron lehet megrendelni Banggoodról, hiszen a BGASTHL  kuponkód felhasználásával a végösszeg 8900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint)., ebben pedig már a szállítás költsége is szerepel.

hirdetés