hirdetés

Akkumulátoros projektor a BlitzWolf nagy dobása

Izgalmas külső, nagy tudás, alacsony ár

hír
Akkumulátoros projektor a BlitzWolf nagy dobása 1

Forrás: Banggood

SonkaMod
írta: SonkaMod
2024-05-27

Ismét valami nagyot alkotott a BlitzWolf projektor téren. A BW-VT3 néven megjelent új eszközük semmi esetre sem egy hétköznapi vetítő. Állításuk szerint kültéri filmezésre ajánlott, akkumulátoros kütyü. Ez a szegmens még nagyon híg, kevés a piacon lévő konkurens, így szerintem kitűnően pozícionálták. A végeredmény egy olcsó, de jó projektor lett, kisebb kompromisszumokkal, de kedvező árcímkével.

Okosrendszerrel felvértezett kütyüről van szó, Android TV került rá, ami egy Mediatek processzoron fut, 2 GB memória társaságában, de tárhelynek is rendelkezésre áll 32 GB. Duális WiFi-s, Bluetooth-os, került rá HDMI és USB bemenet is. Nyilván akkor lesz jó hangja, ha rácsatlakoztatunk egy normális hangrendszert, de került bele két 5 wattos hangszóró.

Nagyon előremutató kütyü lett, tényleg jól hordozható, a specifikációi pedig egy remek vetítőt jeleznek előre. Most kezdődik a foci EB hamarosan, így már arra is érdemes lehet megvásárolni. Az ára nem elrugaszkodott, előrendelésben rendelhető, de kuponkóddal még olcsóbb. A BGKACDX   kódot kell bepötyögni és akkor már 89 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért megrendelhető, 

hirdetés