hirdetés

Hírek

Budget király
GeekbuyingNinebotRollerSegway

Budget király

Megjelent az új Segway-Ninebot E22 roller

írta: Don Kartács2020.06.30.

Két éve jelentek meg a Ninebot ES széria rollerei, a cég pedig úgy érezte, hogy ideje leváltani őket. Az utódmodell az E22, ami az ES2 örökségét viszi tovább, de mindenen csiszoltak egy picikét, változott a váz, nagyobb lett a kerék és a továbbiakban is kitolható a hatótávja 45 km-ig a kiegészítő akkumulátornak köszönhetően. A pre-orderes ára elég magas, 149 900 Ft-ot kérnek érte, várhatóan ez csökkenni fog, amint ténylegesen elérhető lesz széleskörben a termék.

Revolut magyar gyűjtőszámla
fintechRevolut

Revolut magyar gyűjtőszámla

Egyenleg feltöltés átutalással is

írta: Don Kartács2020.06.18.

Végre aktivizálta magát a Revolut, és most már a magyarországi ügyfelei számára is elérhető a hazai gyűjtőszámla, így a kártyátok egyenlegét már belföldi forint utalással is feltölthetitek. Azért vannak a dolognak hátulütői, ezt tisztázzuk a lenti cikkben.

Újdonság dömping Xiaomi módra
BanggoodGearbestXiaomi

Újdonság dömping Xiaomi módra

Mi Band 5, MI 10 Lite, Redmi 9, Pocophone F2 Pro

írta: Don Kartács2020.06.11.

Rendesen beindul a Xiaomi, ami az új termékek kiadását illeti. A nemrég bemutatott vagy annak küszöbén álló – ilyen például a Mi Band 5 – telefonok és egyéb kütyük dömpingje most érte el a Gearbestet és a Banggoodot, így végre tudunk releváns árakat mutatni, tehát ti is szemezgethettek a high-tech cuccok közül.

Megérkezett Honor Play 4 széria
Honorokostelefon

Megérkezett Honor Play 4 széria

Játékra fel!

írta: hajas2020.06.04.

Leleplezték az új Honor Play 4 és a Honor Play 4 Pro készülékeket. A kínai mérnökök minden jóval ellátták a készülékeket, például profi kamerával és 5G támogatással. A Pro modellből érkezik egy különleges kiadás, ami olyan funkciót fog kapni, amihez hasonlót a konkurencia csak nagyon kevés tagja tud.

Redmi 10X 5G és 10X 5G Pro
5GRedmiRedmi 10XXiaomi

Redmi 10X 5G és 10X 5G Pro

Nevek kavalkádja

írta: Don Kartács2020.05.29.

Szerintem senkit nem fog megdöbbenteni, hogy a Xiaomi újabb telefonokkal állt elő, amelyeknek ismét megváltoztatták a nevezéktanát. Az új Redmi 10X 5G széria nem meglepő módon az 5G-s mobilok hadát erősíti, ráadásul architektúrát is cseréltek az eszközökben, a két készülék a Mediatek Dimensity 820-as lapkára épül, ezt egészíti ki a Redmi szériában eddig nem látott jövevény, az AMOLED kijelző és még egy-két további nyalánkság. A fókusz természetesen az áron van, kifejezetten olcsón lesznek elérhetőek az újdonságok, a cikk végére az is kiderül, hogy mennyiért.

Xiaomi Mi Band 5
Mi BandMi Band 5

Xiaomi Mi Band 5

Lassan közeleg a bemutató

írta: Don Kartács2020.05.28.

Egyre-másra jönnek ki a hírek és a mende-mondák az új Xiaomi Mi Band 5-ről. Ezek azért is érdekesek, mert ebben a szegmensben is igyekszik a gyártó szétválasztani a termékeit két szériára: A Mi Band és a Redmi Band külön utakon fog járni, így várhatóan funkcióbeli eltérések is lesznek a közeljövőben. De nézzük, mit ígérnek az új Mi Band széria kapcsán, aztán majd meglátjuk, mi valósul meg belőle.

Újdonság a Jimmy-től: itt a JV83 Pet
GeekbuyingJimmy JV83 Petvezeték nélküli porszívó

Újdonság a Jimmy-től: itt a JV83 Pet

Ne tévesszen meg a név

írta: hajas2020.05.27.

Új Jimmy vezeték nélküli porszívó került bele a Geekbuying kínálatába, ami nem más, mint a Jimmy JV83 Pet. Bár sok újdonságot nem fogtok felfedezni a készülékben, azonban az ára jelentősen alacsonyabb, mint a korábbi modellé.

Megérkezett a Roborock H6
GeekbuyingRoborock H6vezeték nélküli porszívó

Megérkezett a Roborock H6

A porszívók koronázatlan királya?

írta: hajas2020.05.13.

Az eddig csak robotporszívókkal foglalkozó Roborock beszáll a vezeték nélküli porszívók piacára a Roborock H6-tal. A takarítórobotjai nagyon ütősek, ott van például az S5 Max, ami mindenkit lealáz a tudásával. Vajon a H6 is ennyire penge lett?

Visszatért a Poco!
okostelefonPoco F2 ProXiaomi

Visszatért a Poco!

Poco is back!

írta: hajas2020.05.05.

Tavaly májusban teszteltük le a Xiaomi Pocophone F1-et, ami egész jó kis telefon volt, rengeteg példány talált gazdára. Hosszú várakozás után végre hamarosan megérkezik az utód, a Poco F2 Pro, derült ki a gyártó Twitter oldaláról.

Megérkezett a Mi Note 10 Lite
Mi Note 10 LiteokostelefonXiaomi

Megérkezett a Mi Note 10 Lite

Korrekt tudás, alacsony ár

írta: hajas2020.05.04.

Nemrég számoltunk be arról, hogy megérkezett a Mi 10 Youth, ami az alacsony ára és korrekt tudása miatt elég jó ajánlatnak tűnik. Most egy másik csúcsmodellnek, a Mi Note 10-nek mutatták be az olcsóbb változatát.

hirdetés