hirdetés

Karácsonyi ajándékötletek

Mindenkinek minden árkategóriában

hír
Karácsonyi ajándékötletek 1
írta: molcsa
2019-11-15

Mi mindig bajban vagyunk, hogy milyen ajándékkal rukkoljunk elő az ünnepekre, hogy ne a fiók mélyén végezze, hanem tényleg hasznos legyen. Úgy sejtjük, hogy ezzel ti is hasonlóképpen vagytok, ezért adunk néhány tippet, hátha könnyebb lesz a választás. Az idei év kínai slágertermékei mind rajta vannak a listán, de beraktunk pár örökzöld különlegességet is. Szinte mindet teszteltük is, így nem látatlanban ajánlgatunk, ezek tényleg jó cuccok.

Érdemes elolvasni az adott termékhez tartozó tesztünket (termék ára mellett belinkelve), ahonnan az olvasói véleményeket tartalmazó Népítélet is elérhető. Érdemes megnézni a Kupongyűjteményt is, szinte mindig lehet olcsósítani kicsit a végösszegen. Minden termékhez betettük az általunk ajánlott webshopok linkjeit is, így nem kell keresgélni, és könnyebb az árakat is összevetni.

Tippek:

  • 11 000 Ft értékig (csomag teljes értéke, szállítással együtt!) nem kell sem áfát, sem vámot fizetni, mindegy honnan rendelünk. 11 000 Ft-nál drágább termékeket érdemes áfamentes szállítással vagy európai raktárból (pl. lengyel, német, cseh, spanyol stb.) rendelni, így nem kell rájuk áfát és vámot fizetni.
  • Az áfamentes szállítások listáját itt, a Gearbest EU raktárak listáját pedig itt találjátok. Geekbuyingon ki vannak írva az országok nevei, így ott egyértelmű, hogy melyik az európai raktár. Banggoodon jellemzően nincsenek európai raktárkészeletek, így ott az áfamentes szállítást használjátok.
  • Aliexpressről nem érdemes 11 000 Ft-nál drágább terméket rendelni, mert általában nincs áfamentes szállítási mód, így még áfát is kellene fizetnünk az érkező termékekre. Néhány termék viszont van EU raktárban Alin is, ha drágább terméknél Alis linket láttok a listában, az EU raktárból is rendelhető, így áfamentes.
  • Xiaomi eszközökhöz magyar linket is tettünk (Xiaomishop), tőlük 2 év magyar garival, gyorsan hozzájuthattok a cuccokhoz.
  • Kb. november 20-ig még érdemes kínai raktárból is rendelni, ezek a csomagok még nagy valószínűséggel megérkeznek karácsonyig (főleg Banggoodról az EU Priority Line szállítással). Ezután már EU raktárból vagy itthon érdemes beszerezni a termékeket, ha nem akarjuk lekésni velük az ajándékozást.

 

10 000 Ft alatti termékek

Karácsonyi ajándékötletek 2

Jellemző ár: 7-10 000 Ft  |  Teszt >>

A Xiaomi legújabb és legnépszerűbb okoskarkötője. Mindent tud, amit a kategóriában elvárhatunk, és már a kijelző is színes. Értesítések, sport támogatás, zenevezérlés, alvásfigyelés: ez mind része a repertoárjának, és rengetegféle szíj kapható hozzá.

Karácsonyi ajándékötletek 3

Jellemző ár: 6000 Ft  |  Teszt >>

Vezetéknélküli sztereó fülhallgató töltőbölcsővel, az Apple AirPodsnál jóval olcsóbban. Ár-értékben kiváló, jól szól és jó az üzemideje is. Van ugyan nála jobb hangú versenyző a piacon, de nem ennyiért. Ha olcsó, mégis jó fülest kerestek, a T1C remek választás.

Karácsonyi ajándékötletek 4

Jellemző ár: 2500 Ft  |  Teszt >>

Mindenkinek jól jön egy töltő a kocsiba, épp ezért jó választás ajándéknak, a Blitzwolf pedig ezen a téren különösen erős gyártó. Az SD2 egyszerre két eszközt is képes tölteni, az egyiket akár QC 3.0 gyorstöltéssel, összesen 30 W teljesítménnyel. Ez mindenre bőven elég lesz.

Karácsonyi ajándékötletek 5

Jellemző ár: 6000 Ft  |  Teszt >>

Férfiaknak jó ajándék egy szerszámkészlet, hiszen általában mindenki szeret barkácsolni ezt-azt. A Jimi készlete a csavarhúzó mellett racsnis kulcsot, hosszabbítószárat, továbbá 25 mágneses bitfejet és számos dugókulcsot is rejt. Minőségi, kis helyen elférő alapfelszerelés.

Karácsonyi ajándékötletek 6

Jellemző ár: 4000 Ft

Rendkívül olcsó és népszerű szónikus elektromos fogkefe, amit itthon is rommá vásároltak az emberek. Vízálló, vezeték nélkül tölthető és háromféle tisztítási módot tud. Egy normál fogkeféhez képest sokkal kényelmesebb és alaposabb tisztítást biztosít.

Karácsonyi ajándékötletek 7

Jellemző ár: 10 000 Ft  |  Teszt >>

Talán nem sértés karácsonyra mérleget adni, ha az ilyen okos, mint a Yunmai Mini 2. A súly mellett olyan paramétereket is megmutat, mint a víz- és zsírtartalom, csont- és izomtömeg, BMI és BMR index. Mindezt mobilon, remek grafikonokon követhetjük nyomon.

Karácsonyi ajándékötletek 8

Jellemző ár: 6500 Ft  |  Teszt >>

A power bankról működő fűthető mellény remek társ mindenkinek, aki télen sem száll le a bringáról, rollerről, egykerekűről, szeret túrázni, téli sportokat űz vagy a szabadban dolgozik. Én is használom, és nagyon sokat dob a hőérzetemen a hidegben.

Karácsonyi ajándékötletek 9

Jellemző ár: 3000 Ft  |  Teszt >>

Olyan ismerősnek vegyétek, aki mindig panaszkodik, hogy nem talál ki a WC-re éjszaka, vagy felkelti a fél családot a sötétben tapogatózással. A lámpa automatikusan felkapcsol, ha mozgást érzékel, és szolid, de megfelelően erős fényével nem ébereszti fel a többieket sem.

Karácsonyi ajándékötletek 10

Jellemző ár: 6700 Ft 

Power bankban is erős a Blitzwolf, így látatlanban is nyugodt szívvel ajánljuk a legújabb hordozható töltőjüket. Vezetéknélküli töltésével, QC 3.0 gyorstöltésével és számos portjával minden igényt kielégít, és tudásához képest nagyon jó áron kapható.


 

10-20 000 Ft közötti termékek

Karácsonyi ajándékötletek 11

Jellemző ár: 11-13 000 Ft  | Teszt (elődmodell) >> 

Olcsó, mégis jó minőségű felvételeket készítő autós kamera kiváló mobilos applikációval. Kis mérete miatt könnyen elrejthető a visszapillantó tükör mögé, és automatikusan indítja és leállítja a felvételeket, így semmi gondunk nem lesz rá. Egyedül a GPS hiányzik belőle.

Karácsonyi ajándékötletek 12

Jellemző ár: 15 000 Ft

Olcsó drónnak híg a leve, tartja a mondás, mégsem akar mindenki a 70+ ezres kategóriában kezdeni. Az FQ35 egy kiváló tanulódrón, hiszen nagyon olcsó, mégis strapabíró, és arra tökéletes, hogy megízleljük vele a repülés világát. Gyerekeknek is ajánlott darab.

Karácsonyi ajándékötletek 13

Jellemző ár: 18 000 Ft  | Teszt >> 

Ha tényleg jó hangú és minőségi Bluetooth hangszórót kerestek, akkor a T6 Plus lesz az emberetek. Ráadásul ha két darabot vesztek, akkor sztereóban is képesek szólni, így már egy komolyabb hangrendszert is kiválthatnak, mégis hordozhatók maradnak.

Karácsonyi ajándékötletek 14

Jellemző ár: 14 000 Ft  | Teszt >> 

Nem muszáj drágán okos TV-t venni, egy TV box-szal egy hagyományos darab is könnyen felokosítható. Az M8S Android TV-t futtat, ami az egyik legjobb rendszer ilyen célra, és hardverben is elég erős a megfelelő sebesség és élmény biztosításához, ráadásul olcsó is.

Karácsonyi ajándékötletek 15

Jellemző ár: 10 000 Ft  | Teszt >> 

Középkategóriás TWS Bluetooth fülhallgató brutálisan jó üzemidővel. Fiatalos, V karakterisztikájú hangképével főleg elektronikus zenéhez kiváló, és játszani is nagy élmény vele. Villámgyorsan feltölthető a hordozótokban, és a mikrofon is jól működik, így telefonálásra is alkalmas.


 

20-50 000 Ft közötti termékek

Karácsonyi ajándékötletek 16

Jellemző ár: 25 000 Ft  | Teszt >> 

Prémium TWS Bluetooth fülhallgató, amivel minden zenei stílust élmény hallgatni. Részletes, nagyon szép hangképe van, és kivételesen magas üzemidővel bír. A mikrofonja kiváló, szép a töltőbölcső, kellemes az anyaghasználat, egy közel kompromisszummentes termék.

Karácsonyi ajándékötletek 17

Jellemző ár: 30 000 Ft  | Teszt >> 

Nehéz jól használható telefont találni ebben az ársávban, de a Doogee N20 nagyon meggyőzően teljesített a teszten. Kellemes a kijelzője, friss és stabil az Android rendszer, és nem spórolták ki a RAM-ot sem. Kompromisszumos, de jól használható készülék a mindennapokra.

Karácsonyi ajándékötletek 18

Jellemző ár: 47 000 Ft  | Teszt >> 

A Redmi 8 most a legjobb vétel az alsó-középkategóriában, hiszen a középszerű kamerán kívül szinte mindenben remekel. Sok memória és háttértár, gyors, hibamentes rendszer, takarékos processzor, nagy akkumulátor, dögös kinézet és alacsony ár jellemzi.

Karácsonyi ajándékötletek 19

Jellemző ár: 45 000 Ft  | Teszt >> 

Olcsó 4K akciókamera kiváló kép- és videóminőséggel és tengernyi funkcióval. Remek stabilizálás, torzítás korrekció, víz alatti mód, szuperlassított videók, hosszú üzemidő és rengeteg kiegészítő teszi kívánatos GoPro konkurenssé, ráadásul töredékáron.

Karácsonyi ajándékötletek 20

Jellemző ár: 43 000 Ft  | Teszt >> 

Az egyik legújabb Xiaomi okosórát főleg a kinézete adja el, elegáns és nagyon minőségi darab. Emellett funkciók terén sem kell szégyenkeznie: van GPS, remek az üzemidő, kiváló a kijelző, gyors a rendszer, egyszóval az átlagember igényeit maximálisan kielégíti.

 

Karácsonyi ajándékötletek 21

Jellemző ár: 50 000 Ft  | Teszt >> 

Ennnyiért nem lehet az F30-nál jobb projektort kapni, hiszen natív Full HD felbontással bír, ami itthon legalább háromszor ennyibe kerül. Kiemelkedő hanggal és képpel rendelkezik az árához képest, nem zúg hangosan, és nincs rajta idegesítő Android rendszer sem.

Karácsonyi ajándékötletek 22

Jellemző ár: 37 000 Ft  | Teszt >> 

A Bamboo Slate egy jegyzetdigitalizáló tábla, amivel a papírra felírt vagy rajzolt tartalomból készíthetünk képet, szöveges dokumentumot vagy akár videót – igény esetén valós időben is – okos eszközeinkre. Eddig kevés ilyen zseniális kütyüvel találkoztunk.


 

50 000 Ft feletti termékek

Karácsonyi ajándékötletek 23

Jellemző ár: 59 000 Ft  | Teszt >> 

A középkategória legjobb vétele, pokolian jó telefon. Hardveresen és szoftveresen is közel tökéletes eszköz, minden földi jóval teletömve. Az üzemideje döbbenetes: 3-4 napot kibír, de van gyorstöltés és jack dugó is. A remek fotókért pedig a négytagú kamerarendszer felel.

Karácsonyi ajándékötletek 24

Jellemző ár: 96 000 Ft  | Teszt >> 

Közel csúcskategóriás telefon nem csúcskategóriás árazással. Szinte teljes előlapnyi kijelző, készüléktestből előbújó szelfikamera és kijelzőbe integrált ujjlenyomat olvasó teszi egyedivé, a kamerája pedig az egyik legjobb a piacon. A nagy aksinak hála az üzemidő akár 3 nap is lehet.

Karácsonyi ajándékötletek 25

Jellemző ár: 150 000 Ft 

A legújabb Xiaomi mobil, aminek legnagyobb érdekessége, hogy 108 MP-es kamerával rendelkezik, így a csúcsfotók garantáltak. Emellett hardveresen és szoftveresen sincs szégyellnivalója, és brutál jól néz ki. Gearbesten a GBMINOTE10 kuponkóddal csak 150 000 Ft.

Karácsonyi ajándékötletek 26

Jellemző ár: 80 000 Ft |  Teszt >>

Ugyan nem mai csirke, de még mindig az egyik legajánlottabb robotporszívó a piacon. Olcsó társaival ellentétben valóban feltérképezi a környezetet, és ennek megfelelően nagyon intelligens módon, alaposan takarít. Szerintem ennél nem érdemes lejjebb adni.

 

Karácsonyi ajándékötletek 27

Jellemző ár: 125 000 Ft |  Teszt >>

Ha valaki a Mi Robotnál is többre vágyik, az S50-től megkapja. Halkabb működés, felmosás, több szenzor, és valamivel erősebb szívóteljesítmény jellemzi, és persze ugyanolyan intelligensen dolgozik. Ezzel az eszközzel már a kategória tetejére célzunk.

 

Karácsonyi ajándékötletek 28

Jellemző ár: 80 000 Ft |  Teszt >>

A Hubsan Zino már egy olyan drón, amit hosszútávra is érdemes megvenni, hiszen mindent tud, amit kell. A kamera, a stabilizálás, a repülési tulajdonságok, a hatótáv és az üzemidő mind nagyon jók, a szoftver is patent lett, az ára pedig igen baráti.

Karácsonyi ajándékötletek 29

Jellemző ár: 60 000 Ft |  Teszt >>

Szinte elpusztíthatatlan, strapabíró, vízálló okostelefon jó hardverrel és végre FHD kijelzővel, ráadásul még NFC is van benne. Aktív életet élőknek, kemény fizikai munkát végzőknek ideális választás, sokkal inkább, mint egy Caterpillar háromszor ennyiért.

Karácsonyi ajándékötletek 30

Jellemző ár: 60 000 Ft |  Teszt >>

Ha unod a hagyományos porszívó kábelét rendezgetni, húzni és emelgetni a nehéz gépet, akkor egy vezetéknélküli porszívó sokat fog segíteni. A JV51 olcsó, mégis nagyon jó gép, hosszú üzemidővel, számos tartozékkal, magas szívóerővel és megbízható működéssel.

Karácsonyi ajándékötletek 31

Jellemző ár: 70 000 Ft |  Teszt >>

Erős középkategóriás táblagép, ami megbízhatóan fog szolgálni minden feladatban. Mindent tud, ami egy tabletnél fontos: kiemelkedően magas az üzemideje, kiváló a kijelzője és hibátlan, gyors MIUI rendszert futtat. Ezzel a géppel nem kell bajlódni, csak előkapni és használni.

Karácsonyi ajándékötletek 32

Jellemző ár: 75 000 Ft |  Teszt >>

Az egyik legolcsóbb elektromos roller a piacon, mégis jól használható. Az összeszerelés és a menetkomfort nem csúcskategóriás, cserébe erős, jól mászik dombot, jó a végsebesség és a hatótáv is. Ár-érték arányban mindenképp egy jó választás.

hirdetés