hirdetés

Mega Sale a Geekmaxin

Még a szerencsekereket is megpörgethetitek

hír
Mega Sale a Geekmaxin 1

Forrás: Geekmaxi

Bagi
írta: Bagi
2024-06-10

Elindult a Geekmaxin a Mega Sale elnevezésű nyári vásár. Érdemes ellátogatni az esemény oldalára, hiszen folyamatosan frissülő, akciós termékek széles körével találkozhattok. Ha egy kis izgalomra vágytok, június 11-ig megpörgethetitek a szerencsekereket is. Az akció legütősebb időszaka június 11-én indul és 21-ig tart. Újabb és újabb villámajánlatokkal, valamint egyet fizet, kettőt vihet ajánlattal készülnek.

Narwal Freo X Plus robotporszívó

A Narwal Freo X Plus robotporszívó bár 7800 Pa szívóerővel távolítja el a port a kemény padlókról és a szőnyegekről is, mégis csendesen működik. Ha tartotok otthon kisállatot, nem találtok ideálisabb modellt, mivel az SGS és TÜV tanúsítvánnyal rendelkező Zero-Tangle keféje feltekerésmentesen küzd meg a szőr- és hajszálakkal. Az Edge Rotation funkcióval alaposan megtisztítja a sarkokat, nem marad megbúvó szennyeződés. A porszívózás mellett felmosást is vállal, de nemcsak maszatol mint sok más típus, hanem 6 N lefelé irányuló erővel távolítja el a makacs foltokat. A 280 ml-es tartályból négy fúvóka egyenletesen adagolja a vizet, így csíkmentes lesz a végeredmény.

Lézeres navigációval szerelték fel, ami minden irányban pásztázza a környezetét és 3D térképeket készít, így a legoptimálisabb takarítási útvonalat képes megtervezni még sötétben is. A két oldalsó és elülső érzékelő észleli az akadályokat. Könnyen alkalmazkodik a különböző felületekhez, hiszen a szőnyegekhez érve 9 milliméterrel megemeli a felmosót, így azokat nem vizezi össze. Az 1 literes HEPA eldobható porzsák akár 7 hétnyi pormennyiséget képes tárolni. Applikáció segítségével távolról irányíthatjátok, itt beállíthattok no-go zónákat, de választhattok hangvezérlést is. A szerkesztőségünkben is járt, olvassátok el, hogy viselkedett a tesztelés során.

Ha használjátok a Geekmaxi GMXFreoXPlus  kuponját, most 117 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vehetitek meg európai raktárból.

Furbulous okos macskaalom

Megérkezett a világ első automatikus macska WC-je, amivel könnyedén tisztán tarthatjátok nemcsak a cicát, hanem a lakást is. Semmi mással nem kell innentől foglalkoznotok csak a közös játékkal és az etetéssel. Bár gondolom az utóbbira is kitaláltak már valami robotizált megoldást. A Furbulous toalett minden műveletet automatikusan végrehajt, beleértve a tisztítást, csomagolást és a műanyag zacskó lezárását is.

Egy alkalmazással tudjátok vezérelni akár távolról is, amelyben nemcsak beállíthatjátok a tisztítási ütemtervet, hanem nyomon követhetitek a macska súlyát vagy a mosdólátogatások gyakoriságát. A cica biztonsága érdekében a dobozt hét biztonsági érzékelővel és becsípődésgátlóval látták el. Az automatikus tisztítás funkció használatához a macskának legalább 1,5 kilót kell nyomnia. Ha ennél kisebb a cica, kapcsoljátok ki ezt a funkciót, hogy megelőzzétek a baleseteket. A tágas, 60 literes belsőben több macska is könnyedén elfér, a nagyméretű, 6 literes hulladékfiók pedig lehetővé teszi, hogy akár 3 hónapig hozzá se kelljen nyúlnotok. A szagtalanításról egy illatosító spray gondoskodik.

Üssétek be a Geekmaxi 6dJ7SqXN  kuponját, így 144 900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért juthattok hozzá.

hirdetés