hirdetés

A Popdeer 4in1 autós szettje négy helyzetben segít az úton

A gyors karbantartás királya

hír
A Popdeer 4in1 autós szettje négy helyzetben segít az úton 1

Forrás: Banggood

Raven96
írta: Raven96
2024-06-07

Igyekszünk nektek mindig megírni, ha egy akkumulátoros kompresszor, egy kocsiba való morzsaporszívó, egy power bank vagy valami egészen különleges, autós kütyü baráti áron kuponozható, de a Popdeer PD-E Pro 4 az 1-ben szettjében az a legjobb, hogy ezeket mind megtalálod benne. Nevéből adódóan sejthető, hogy a készlet négyféle terméket rejt, számos kiegészítővel, amik úton-útfélen, nagyon rossz helyzetből is kihúzhatnak, mint például egy leeresztett gumi.

A harmadik kütyü egy autómosó pisztoly, ami nem éppen mindennapi kiegészítő, de bizonyos helyzetekben aranyat ér. 200-240 liter vizet képes átmozgatni óránként, amit hatféleképpen tud kiengedni a mellékelt locsolófej segítségével. Egy speciális csövet adnak hozzá, amiből akár egy vödörből is felszívhatja a vizet. Szivargyújtóról vagy power bankről egyaránt töltheted, az utóbbi a szett negyedik része. Kapacitása 15 000 mAh, vezeték nélkül 15 wattal képes tölteni, vezetékkel pedig maximum 18 wattal. Ha még több részletre vagy kíváncsi, akkor érdemes elolvasnod részletes tesztünket.

Ezt a szettet mindenképpen azoknak ajánlom, akik már fontolgatták autós kiegészítők beszerzését, mert a Popdeer PD-E Pro egy táskában érkezik, így sokkal kevesebb vele a macera és nem okoz majd fejfájást, melyik kiegészítőt hova tetted. A BGISSAM200  kuponkóddal most csak 38 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek érte a Banggood oldalán, ennyire olcsó pedig még a teszt idején sem volt. A termék cseh raktárból hamar megérkezik, ingyenes szállítással.

hirdetés