hirdetés

Rendelj kínait itthonról: Tesla okos lézerjáték cicáknak

Intelligens játék lustaságoknak

hír
Rendelj kínait itthonról: Tesla okos lézerjáték cicáknak 1

Forrás: Alza

Raven96
írta: Raven96
2024-06-10

Aki egy kicsit is szereti a macskákat, annak nem kell részletezni, mennyire imádják a játék lézerfényt. Az interneten rengeteg videót látni, ahogyan megpróbálják elkapni a piros pöttyöt, természetesen sikertelenül, pedig sokáig képesek kitartani. A Tesla intelligens lézerjátéka kiváló választás, ha nem szeretnéd, hogy szőrös kedvenceid unatkozzanak, amíg nem vagy otthon, hiszen ezzel akár egész nap kergethetik a lézerfényt.

Bármelyiket választod, a piros pötty egyre gyorsabban fog mozogni, majd 5 perc játék után automatikusan leáll a kütyü, de az benne a legjobb, hogy rengeteg időpont beütemezésére van lehetőséged. Nálam reggeltől estig megy, minden órában. Ha velük együtt játszanál, akkor manuálisan is használhatod, az ujjaddal kell irányítanod a piros pöttyöt az alkalmazáson keresztül.

Felejtsd el a hagyományos lézerpointert, mert a Tesla macskáknak szánt, okos lézerjátékáért most mindössze 10 920 Ft-ot kérnek az Alza oldalán, akciósan. Abszolút pénztárcabarát kütyü és ezzel garantáltan nem fognak unatkozni otthon a kis kedvenceid, amíg te távol vagy. Ha nem szeretsz sokat várni egy megrendelésedre, akkor a vásárlás élmény lesz, mert, ha éjfélig megrendeled, másnap már ki is veheted egy AlzaBoxból.

hirdetés