hirdetés

Tesztek

Kínai szerszámok tesztje III.
BanggoodcsavarozóLvdianMenselanyomatékkulcs

Kínai szerszámok tesztje III.

Elektromos csavarozó és nyomatékkulcs

írta: molcsa2021.07.26.

A kínai szerszámok tesztsorozatának utolsó részéhez értünk (legalábbis ebben a körben). A korábbi részekben volt szó kézi szerszámokról és különféle elektromos csiszolókról, most pedig egy elektromos csavarbehajtó és egy elektromos nyomatékkulcs kerül terítékre, hogy kiderüljön: mennyire érdemes a kínai alsó-közép szegmensben nézelődni hobbiszerszám után. Mindkét eszköz rendelhető Kínából a Banggood Express szálítási móddal, vagy EU raktárból is (ez az ajánlott). Bármelyiket választjuk is, áfamentesen fogjuk megkapni a csomagot (Kínából vámügyintézési költség esetleg előfordulhat).

Kínai szerszámok tesztje II.
Banggoodcsiszolópolírozó

Kínai szerszámok tesztje II.

Excenteres csiszoló és kézi polírozógép

írta: molcsa2021.07.16.

A kínai szerszámok tesztje sorozat második részében áttérünk az elektromos kéziszerszámokra, hogy kiderüljön, mennyire érdemes az olcsó szegmensből válogatni ilyen gépeket a kínai webáruházak kínálatából. Ebben a cikkben egy excenteres csiszolót és egy kézi polírozó gépet vizsgálunk, a sorozat harmadik részében pedig elektromos nyomatékkulcsról és csavarbehajtóról lesz szó. A tesztben szereplő mindkét termékre elérhető a Banggood Express és az EU Priority Line szállítás is. Bármelyikkel rendeltek is, itthon már nem kell áfát fizetni a csomagokra, ahogy ebben a cikkünkben részleteztük.

Kínai szerszámok tesztje I.
BanggoodLED lámpamaszksorjázó

Kínai szerszámok tesztje I.

Kézi sorjázó, LED szerelőlámpa és fényező maszk

írta: molcsa2021.07.14.

Szerszámokat eddig ritkán izzasztottunk meg és vettünk górcső alá, így most berendeltünk egy pakkot, amik a Magyarországon kapható barkács szintű társaikkal vannak pariban. Ezek alatt az ország bármelyik franchise üzletében megvásárolható, és nem profi, céges felhasználásra tervezett szerszámokat kell érteni, tehát árkategóriában is inkább a közép illetve alsó szegmens felső részére kell gondolni. A tesztelési szempontok ennek megfelelően a normál felhasználók szemszögéből, időnkénti használatba vétel alapján kerültek megállapításra.

HOTO akkumulátoros csavarhúzó teszt
Banggoodcsavarhúzóhoto

HOTO akkumulátoros csavarhúzó teszt

Dizájnba oltott funkcionalitás

írta: Don Kartács2021.06.09.

A Xiaomi ernyője alá tartozó HOTO márka mindig nagyon érdekes dizájntermékekkel rukkol elő. Most egy olyan szettel álltak elő, ami nemcsak jól néz ki, de funkcionalitásban is ott van a szeren. Az akkus csavarhúzó tartójába egy 12 db-os bitkészletet is elrejtettek, és az egészet becsomagolták egy nagyon jól kinéző alumínium hengerbe. Ez már önmagában is eladja a terméket, de a BG0f8a11 kuponnal elérhető 10 300 Ft-os ár sem fog senkit földhöz verni. Ez éppen áfa- és vámhatár alá esik, így akinek  időben megérkezik, annak nem kell ezeket a plusz díjakat megfizetnie, de szerencsére köthető adóbiztosítás is a termékre.

9.4
/10
WORKPRO szerszámkészletek bemutatója
AliexpressBlack Friday 2020Workpro

WORKPRO szerszámkészletek bemutatója

Jómunkásember light

írta: Don Kartács2020.11.23.

Vettem két WORKPRO készletet, mert szerettem volna nem túl drágán egységesíteni az itthoni össze-vissza szerszámokat, amik nagyjából 12 korábbi készletből 1-1 darabot tartalmaznak, és mindig az hiányzik, amelyik tönkre ment, elhagytam vagy soha nem is volt benne a korábbi szettekben. Az egyik cucc kb. 5200, míg a másik 7200 Ft-ot kóstált és EU raktárból érkeztek. Az akció Black Friday alkalmából is ér, lehet nézegetni a cuccokat, sőt a gyerekek kedvéért még egy rózsaszín szettet is piacra dobott a gyártó.

7.8
/10
Jimi csavarhúzókészlet teszt
Banggoodbitcsavarhúzójimi

Jimi csavarhúzókészlet teszt

Férfijáték

írta: SonkaMod2019.11.07.

Már egy ideje szemeztem a hasonlóan sok bitfejjel érkező Xiaomi - és egyéb - csavarhúzó szettekkel, de csak most jutottam el oda, hogy vegyek egyet saját célra. A végső választás a Jimi 42 az 1-ben termékére esett, ami kuponkóddal csak 6250 forintba került, és már most is egy csomó dologra használtam.

8.8
/10
Xiaomi Wiha csavarhúzó teszt
csavarhúzóWihaXiaomi

Xiaomi Wiha csavarhúzó teszt

Nyolc kisház az egyben (8合1)

írta: molcsa2019.05.17.

A Xiaomi Wiha 8合1, azaz 8 az 1-ben csavarhúzó a barkácsolók álmainak netovábbja. Jó minőségű, racsnis, mágneses, hosszabbítható és nyolc darab csavarfej jár hozzá, praktikusan a testbe rejtve. Uraim, kell ennél több? Megválaszolom a költői kérdést: egy jobb ár, ugyanis 8.000 fölött vesztegetik.

8.4
/10
archív

Szerszámok újratöltve – Milyen egy Xiaomi MIIIW készlet?

2019.03.08.

Folytatjuk az előzőleg már elkezdett szerszámtesztünket, olyan finomságokkal, mint a Xiaomi MIIIW készlete. A második adag ezen felül kisméretű fúrószárakat, racsnis készleteket, Drillpro termékeket is tartalmaz. Volt egy két igen kellemes szerszám, de persze néhány rettenet is. Most elmondjuk, melyiket érdemes beszerezni és melyiket kell nagyon messzire elkerülni. Az első részt itt találhatjátok. Kamu Drillpro ...

archív

Drillpro és egyéb szerszámok tesztje – Profitól az amatőrig

2019.03.01.

Hoztunk nektek Kínából mindenféle szerszámot – többek között a Drillpro termékeinek látszó tárgyakat is -, amivel fúrni-faragni lehet. Imbuszkulcsok, bit és maró szett, de még egy úgynevezett zenkoló – vagyis süllyesztő – szett is a repertoár része. Lássuk hogy bírják az ipar ezen remekei, vagyis mennyire hullik majd a forgács. Mostani tesztemben alacsony árfekvésű ...

archív

HILDA multifunkciós szerszám teszt – Szinte Dremel

2018.03.18.

A HILDA rotary tool egy, a barkácsemberek által jól ismert eszköz kínai megfelelője. A Dremel elhíresült arról, hogy milyen sokoldalú is tud lenni a mindennapi életben, a felső marástól kezdve a fémvágásig, mindenre használhatjuk. Már régóta szemezgettem a távol-keleti rokonával is, hiszen 12.400 forintos árával és bőséges kiegészítőkészletével kifejezetten hívogató volt.

hirdetés