hirdetés

Tesztek

archív

Mikroszálas törölközők tesztje – A tisztálkodás forradalma?

2017.01.12.

Valószínűleg én nem vagyok elég naprakész a háztartási eszközök terén, de még nem hallottam róla, hogy törölközőt is mikroszálas anyagból gyártanának. Pedig, mint kiderült, de, ráadásul nem is tegnap kezdték, és persze, mint az lenni szokott, Kína sem maradhatott ki ebből a virágzó iparágból. Hatalmas változásokat várva ki is próbáltam, mennyire forradalmasítják a tisztálkodást.

archív

Xiaomi Air Purifier 2 légtisztító teszt – A házi pornak vége

2017.01.10.

Mivel alapvetően utálok takarírani, nagy érdeklődéssel nézegettem a Xiaomi Air Purifier 2 légtisztítót. Ha most azt mondanám, hogy az olvasók közül tegye fel a kezét az, aki szintén nem szeret, akkor annyian integetnénk, mint egy Madonna koncerten. Amikor elkezdtem tesztelni, egyáltalán nem volt szempont, hogy mennyire öli meg az atkákat – annak ellenére hogy ...

archív

Cree Q5 és Convoy S2+ elemlámpa teszt – Fény az éjszakában

2017.01.04.

Két lámpa csap össze egymással a mai tesztben. A Cree Q5 sokkal inkább otthoni felhasználásra készült, csiptetővel ellátott elemlámpa, amelyet 940 forintos ára is tükröz. A Convoy S2+ sokkal komolyabb szerkezet, 18650-es Li-ion akkuval üzemeltethető, akár túrázásra is alkalmas fényforrás, ára 4.200 forint.

archív

Digoo DG-HM1 párásító teszt – Jobb, mint egy lávalámpa

2016.12.29.

Egyre több hasznos lakás kütyüt gyártanak Kínában. A mai tesztalanyunk egy 8.700 forintba kerülő illatosító, párásító készülék, amely nem csak a nedvességtartalmat optimalizálja, hanem remek hangulatvilágításként is működik. A karácsony közeledtével mindenki szívesen dekorálja ki a lakását díszekkel vagy fenyőágakkal, ehhez az ünnepi hangulathoz tud hozzájárulni egy remek illattal a Digoo párásító.

archív

XM-L T6 LED fejlámpa teszt – Megbízható harmadik szem

2016.12.07.

Mivel nem vagyunk macskák, elkél a segítség, ha sötétben is érvényesülni akarunk. Egy éjjeli terepfutás, túrázás, vadászat, pecázás vagy bármilyen kinti tevékenység során kincs a jó látás, a XM-L T6 LED segítségével pedig könnyen válhatunk a sötétség királyává. Viszont amilyen egyszerű találmányok a fejlámpák, annyi buktatójuk is lehet. Mi lehet abban olyan nehéz, hogy egy lámpát ...

archív

Díszpárnahuzatok tesztje – Már a lakberendező is kínai?!

2016.12.06.

Nem titkolt célunk, hogy minél szélesebb körben megismertessük a világgal a Virágzó Kínai Kommunista Ipar csodálatos termékeit. Ennek érdekében sok furcsaság megfordult már a Blogon, de díszpárnahuzat még éppen nem volt. Most lett, rögtön három is.

archív

Chuwi iLife V5 robotporszívó teszt – Olcsó, menő kistestvér

2016.11.27.

Szerencsés vagyok, mert nem csak a Chuwi iLife V5-öt, hanem annak nagyobb testvérét, az iLife X5-öt is kipróbálhattam. Kíváncsi voltam, hogy az alacsonyabb árért vajon kevesebbet tud-e, mint a drágább modell. A 30.740 forint egyáltalán nem tűnik soknak, hiszen porszívóz, automatikusan tölti magát és még a féltett bútorainkat is kikerüli.

archív

Zanflare F1 zseblámpa teszt – Katona dolog

2016.11.26.

Nem is olyan régen adtam hírt a GearBest saját márkájának, a Zanflare-nek legújabb F1 névre hallgató katonai zseblámpájáról, ami igencsak meggyőzött. Végre megérkezett a tesztpéldány, így most a gyakorlatban is bizonyíthatja, hogy valóban olyan tökös legény-e, mint aminek vallja magát.

archív

iLife X5 robotporszívó teszt – A legyőzhetetlen

2016.11.01.

34.500 forint EU raktárból, porszívóz, felmos, és nem hagy maga után semmit. Mi az? Ez bizony az iLife X5 robotporszívó! Azt hittem a Blitzwolf ajánlata után, hogy ez valami katasztrofálisan rossz darab lesz, de csak kaparom az állam a földről.

archív

Tükrös asztali ébresztőóra teszt – Trükkös tükrös

2016.10.29.

A múltkori, nagy Gearbestes kütyüőrületem közben került hozzám ez a tükrös ébresztőóra is. Természetesen nincs rá szükségem, de annyira jól nézett ki, hogy nem tudtam ott hagyni. Egy darab tükör az oldala, ez alatt található a kijelző is. A képek alapján egy olyan termékről van szó, amely kínai mivolta ellenére visszafogott, dizájn terén kissé minimalista ...

hirdetés