hirdetés

Baseus univerzális töltő és átalakító teszt

Világjáróknak kötelező

teszt
Baseus univerzális töltő és átalakító teszt 1
írta: Toobee
2019-07-08

A Baseus univerzális töltő és átalakító tesztet izgatottan vártam. Felmerülhet a kérdés, hogy ilyen szög egyszerű dolog miért vált ki izgalmat az emberből. Nos, az évek tapasztalata, hogy rendkívül kellemetlen dolog a különböző dugaljak közötti átjárás, különösen akkor, ha se idő, se energia nincs foglalkozni az átszereléssel, átalakítással. A Baseus 2 in 1 eszköze erre a problémára kínál megoldást 7.000 Ft-ért, ráadásul gyorstöltés funkcióval is felvértezték.

A rendeljkínait szerint

  • megbízhatóság: 10
  • design és anyagminőség: 7
  • felszereltség, funkciók: 9
  • ergonómia: 9
  • ár/érték arány: 8

8.6

Népítélet

n/a

Ehhez a termékhez még nem érkezett olvasói értékelés.

Légy te az első

Ezek bármelyikéről alakít bármire, mindössze arra van szükség, hogy az adott országnak megfelelő fejet toljuk elő az oldalán látható három pöcök egyikével. Alapállapotba hozni pedig az egyetlen gombbal lehet, amit a készüléken találtok. A túloldalon természetesen szintén mindennel használható, köztük a kínai fejekkel is. Röviden tehát: van egy szinte mindent ismerő átalakítónk, amit bárhova magunkkal tudunk vinni, hogy biztosan ne kelljen rossz szájízzel elhagyni az adott országot vagy boltba rohangálni az első nap, mert nem tudjuk tölteni a céges telefont és laptopot. A bónusz a dologban a Type-C és az USB aljzat, ami ráadásul gyorstöltős (PD3.0 és QC3.0).

Az én Huawei telefonomat kevesebb, mint 1 óra alatt 100%-ra pumpálta. A Type-C kimenetről pedig HUB-ot, powerbankket, notebookot is tudtok tölteni.

A ”fenéklemezen” található egy biztosíték is, ami nagyon okos döntés a gyártó részéről, duplán védve vagyunk (egyébként 8 A-es). Ebből következik, hogy 1.800 watt környéke a maximálisan felvehető teljesítmény, ezért akár egyzónás főzőlapot is lehet kötni rá vagy vízforralót. Arra figyeljetek, oda, hogy nem földelt, tehát csak ésszel.

Összegzés

A Baseus univerzális töltő és átalakító rendkívül sokoldalú, én javaslom mindenkinek, hogy szerezzen be otthonra egyet, mert jó minőségű, nem a kédolláros átalakítók szintjén mozog. Mindössze 7.000 Ft-ba kerül, ezért garantáltan áfamentesen szállítják, ráadásul tudja gyorstölteni az Apple és a QC3.0 szabványt használó készülékeket is. Bármerre is menjetek, jó ha van nálatok egy Baseus univerzális töltő és átalakító.

Pro

  • A világ szinte bármely pontján használható
  • Gyorstöltés
  • Cserélhető biztosíték
  • 1800 wattos terhelhetőség

Kontra

  • Földeletlen

hirdetés